- 14 Mayıs 2015
- 177
- 123
- 103
- 32
- Konu Sahibi Nenas nenas
hanımlar merhaba, biz eşimle tanıştığımız günden bu yana hiç tatil yapmadık, balayı da dahil. kendisinin bazen maddi durumu müsait oldu bazen olmadı, ama benim hep müsaitti ve aramızda para konusu da olmaz, yani kartımı akıp rahatlıkla harcama yapabilir, neyse, ben ne zaman tatil ayarlamasını istesem hep maddi durumları , gerek olmadığını vs dile getirip organizasyon yapmadı hiç. Beni şehir dışına çıkmaktan hep soğuttu. Ama ben hiç bıkmadan hemen her yaz kıştan bunu neden düşünmüyorsun, mesela bedelli için kredi çekiyorsun 1 kere de karım çok istiyor deyip tatil için çek diyorum, yani hani konu paraysa. Kaldıki bedelliyi de ben ödedim büyük kısmını, yani onda kadın parası hissi olmadı onu belirtmek istiyorum. Helali de hoş olsun. Ha ben ayarlayıp hadi gidiyoruz diyemez miyim derim ama demek istemiyorum. Bunu da söylüyorum.Benim istediğim 1 kere bi organizasyon yapmasıydı, yani bi kerecik özel hissetmek istiyorum, bir şey iyi mi kötü mü detayları ne düşünmek istemiyorum falan. Bu sene de ağustosun başına kadar kpss için evde durduk, tabi benim sitemler gırla. E arkadaşlarımı görüyorum instagramdan falan daha bi üzülüyorum. Şimdi de gel gidelim falan diyor ama sadece bakıyor yine bana fikir sorup beni yoruyor. İşin garip yani ben artık onunla tatil yapmak istemiyorum, pasif agresif gibi kızımı alıp kızımla başbaşa tatil yapmak istiyor gibiyim. Bir nevi ondan intikam alır gibi. Normal miyim ben ?