- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Dr dan memnun değilsen başkasına git geç kalmadanRandevum 14 ocakta başka bi dr ya git cem sizce çok mu geç kızlar
Doktordan pek memnun kalmadım bişey olduğu zaman kendi cep numarasını vermedi ondan sevmedim siz hangi doktora gittiniz bursadaDr dan memnun değilsen başkasına git geç kalmadan
Benim kontrole onikinci haftada mi gitmem lazım kızlarGozun aydin dikkat et dnlen. On ikinci HF da kız gibi yerleşimi dediler ama 16.HF da erkek olduğu anlaşıldı.
Bana da 12.haftada yerleşimi kıza benziyo denildi 15.haftada kız kesin denildi 16.HF da başka Dr erkek olduğunu penis gördüğünü söyledi. Alıştım artik olgusuma şükürler olsun
İki hafta sonra netlesir 16.HF da net görülebiliyor tabi açarsacanım bendede aynısı oldu.12. haftada gittim. bebişcim uyuyodu poposunu dönmüş açmadı bacaklarını hiç uyuyo aça sölerim dedi sonrada kıza benziyo gibi ama kesin bişey diyemem dedi. benimde değişirmi acaba çok merak ediyorum.
12.HF da ikili test yapılıyor eğer yaptırmak istersen.down sendromu taraması.ama şikayetin olursa daha erken de gidebilirsin istediğin zamanBenim kontrole onikinci haftada mi gitmem lazım kızlar
Doktordan pek memnun kalmadım bişey olduğu zaman kendi cep numarasını vermedi ondan sevmedim siz hangi doktora gittiniz bursada[/Q
Özel deki Dr lar numaralarını veriyorlar çoğunlukla araya biliyorsun.ben bursada oturmuyorum
Sağol canım doktorum bu ayın sonunda çağırdı beni o zaman git cem bakalım12.HF da ikili test yapılıyor eğer yaptırmak istersen.down sendromu taraması.ama şikayetin olursa daha erken de gidebilirsin istediğin zaman
yani değişme ihtimali fazlaca olmalı bu durumda dimi ? çünkü bacaklarını da açmadı bi de 12.haftanın ilk günüydüİki hafta sonra netlesir 16.HF da net görülebiliyor tabi açarsa
nasıl yani ya:)) yeni mi oldu bu olay.yani şimdi cihazlar çok gelişmiş olduğu için sordum. 4 ay sonra tam belli oluyor yanlış söylenmede.sok olmussunzdrbende doğma kadar erkek denildi..doğum kız çıktı..
Bugün gittim 12. haftadayım.. kız gibi dedi..2 . li taramayı da yaptırdık.. kız gibi dedi ama biz oğlum diye seviyoruz.. bakalım 4 hafta sonra gidelim bakalım ne dicez keyifli bebişe.. bir hareketliki ultarsonda yakalamak mümkün değil ne olduğunu :) sağlıklı olsunda çocuğum diye severim..üçüncü ayda gittiğim doktor kıza benziyor eteklerini gördüm ben dedi fakat dört ay dolunca gittiğim doktor yüzde yüz erkek dedi şoktayım çocuğumu aylarca kızım diye sevdim şimdi oğlum demek bir garip geliyor .. allahtan kıyafet almamıştım hiç şimdi heyecanla oğluşumuzu beklıoruz :)
17 haftalıksa yanılma pek olmaz canımBende iki gün önce gittim kızlar :) 17 haftadayım kız gibi dedi doğru olma ihtimali ne kadar sizce :) ölcem meraktan
Ağzından bal damlıyor17 haftalıksa yanılma pek olmaz canım
Bana da 17. Haftam bitmişti kız dedi dr bende sordum erkek olsa belli olurdu dimi diye doktor da erkek olsa bu haftada kendini net belli ederdi dedi. Ben tabi dayanamadım 1 hafta sonra başka bi dr gittim oda bu kesin kız deyince anca inandımAğzından bal damlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?