önce kız sonra erkek dediler .. bir tuhafım :(

Bana da 12.haftada yerleşimi kıza benziyo denildi 15.haftada kız kesin denildi 16.HF da başka Dr erkek olduğunu penis gördüğünü söyledi. Alıştım artik olgusuma şükürler olsun

canım bendede aynısı oldu.12. haftada gittim. bebişcim uyuyodu poposunu dönmüş açmadı bacaklarını hiç uyuyo aça sölerim dedi sonrada kıza benziyo gibi ama kesin bişey diyemem dedi. benimde değişirmi acaba çok merak ediyorum.

İki hafta sonra netlesir 16.HF da net görülebiliyor tabi açarsa

Benimde dpktorum 12. Haftanın içindeyken 2li tarama da tahminde bulundu. Net olmamakla birlikte kız gibi görünüyor dedi %60 -70 doğru çıkar dedi. 16. Haftada kesinleşecek. Ben kızım diye seviyorum eşim oğlum diye seviyo

ablama 9 ay kız dedıler,oğlan doğdu,çocuğum karıştı dıye krıze girdi,ama çocuk eniştmeın kopyası :)kızınada erkek dediler,o da kız oldu,o da benım kpyam,karışma ıhtımalı sıfır :)sağlıkla al kucağına

Bende 15. Haftanda giitim kesin kiz dedi. Bacakalri acip acip kapatti resmen ve bgun bebegimi alis veris yaptim ins degismez

4. Ay bitmeden yapılan tahminlerde yanılma daha çok oluyo bana 14. Haftamda dr erkeğe benziyo dedi ama emin değilim dedi ( emin değilsen niye tahminde bulunuyosun o ayrı) neyse 18. Haftamda bi kaç açıdan baktı bende gördüm bacak arasını ve yüzde 90 kız dedi ve perşembe günü başka bi dr gidicem oda kız der inşaallah bi tane oğluşum var çünkü.

Gobek kordunu 9 ay boyunca bacak arasinda oldugu zaman yaniliyor drlar. Erkek diyorlar 9 ay boyunca :) once erkek sonra kiz diyorlarsa gobek kordunu yuzunden

Bugün gittim 12. haftadayım.. kız gibi dedi..2 . li taramayı da yaptırdık.. kız gibi dedi ama biz oğlum diye seviyoruz.. bakalım 4 hafta sonra gidelim bakalım ne dicez keyifli bebişe.. bir hareketliki ultarsonda yakalamak mümkün değil ne olduğunu :) sağlıklı olsunda çocuğum diye severim..

Bende iki gün önce gittim kızlar :) 17 haftadayım kız gibi dedi doğru olma ihtimali ne kadar sizce :) ölcem meraktan

Ağzından bal damlıyor
Bana da 17. Haftam bitmişti kız dedi dr bende sordum erkek olsa belli olurdu dimi diye doktor da erkek olsa bu haftada kendini net belli ederdi dedi. Ben tabi dayanamadım 1 hafta sonra başka bi dr gittim oda bu kesin kız deyince anca inandım bi oğluşum var bide kız istiyodum.. insan olmayanı istiyo işte yoksa sağlıklı olsunlar da çok da önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…