Bence şimdi nikah yapmayın ama sonra düğün de yapmayın :)
Yazın sadece nikah yaparsınız bir de aile içinde yemek falan ne gerek var onca masrafa madem çok para harcamak istemiyorsunuz.
siz iyimsiniz? sırf masraf için nikah yapılmak isteniyor diye bir durum yok.. nedenleri sıraladım ben bir önceki sayfalarda zahemt edip bakarsan sevinirim... böyle pinti poziyonuna düşürmemiş olursunuz bizi ha canım
ha iyi latifeyse iyi. yok düğün masrafı değil ki şimdi gelcek ya buraya ev tutcak eşya alcam bi kaç ay için ne gerek var diyor işte.Kızmayın yahu latife ettim sadece :) hani ev olayı falan varya ondan dedim kim ister ki çok para harcamayı evlenirken
ha iyi latifeyse iyi. yok düğün masrafı değil ki şimdi gelcek ya buraya ev tutcak eşya alcam bi kaç ay için ne gerek var diyor işte.
Aslında mantıklı onun söyledikleri ama ben de olsam kabul etmem böyle bir şeyi.
Düğünün, o ilk gecenin bir önemi kalmaz ki şimdi birlikte yaşamaya başlarsanız.
Başka bir çözüm bulmak lazım ama ne?
yani değil mi insan gelinlik içinde görmek ister ilk. hatta bende onu damatlıklar içinde görmek isterim. zaten ben bunu bana yapılmış bşr hakaret olarak bile görüyorum ama kalbini kırmamak için bişey demedim. söyledim bu dediğinize benzer bişey ama seven insan için bunlar önemli değilmiş. gelinliklede görse normalde de görse aynı heyecanı sevgiyi duyarmış lafta bol walla alt edemedim bir türlü...
HİİÇÇÇ ALAKASIII YOK, neymiş efendim aynı sevgiyi duyarmış. tabi tabiiiii deseydiniz, o aynı sevgiyi duydu diyelim sen aynı heyecanı bir daha nerde ve nasıl yaşayacaksın? bence diğer türlüsü çok saçma olacak düşündüm de,evde normal yaşa sonra giy gelinliği eve gel. ben şimdi de gelinliğimi giyiyorum arada aynı heyecan hiç olmuyor valla.
ya bencede bencede hele benim heyecanım felan gider ya hatta üşenirim düğün yapmaya bile belki.. walla çok çıkmaz bir durum bu illa olmasını istiyor.. ben hayatta ollmaz demekteyim... zırt pırtta bu şekilde evlenen arkdaşlarını örnek gösterince daha da bir sinir oluyorum zaten... onlar bu kadar değer vermiyorlarsa düğüne heyecana felan banane ben onlarla bir değilim ki. tamam herşey dört dörtlük olmuş olsa bile.. arada büyük duygu farklılıkları olur bence ya. ben zannetmiyorum nikahtan sonra evlenenlerin çok heyecanlı olduklarını.. tamam heyecanlıydık diyen arkadaşlar var ama diğer türlü heyecan nasıl olurdu acaba bunu bilmeden evlenmiş oldular. dediğiniz gibi arada gelinlik giyip çıkartcam. zaten önemli olan oyun dur halaydır değil ki o anın heyecanını mutluluğunu o farklı duyguyu yaşamaktır...
Ben de başlığı okuyunca başka bir şey sanmıştım aslında :)
Benim tüm öğretmen arkadaşlarım önce nikah sonra düğün yaptılar yapacaklar
Ama hiçbiri aynı şehirde yaşamıyor işte
Sizinki biraz tuhaf olmuş bu yüzden
Kendine bir ev arkadaşı veya hazır evi olan bir arkadaş bulamaz mı öğrenci evi tarzında
erkek arkdaşımla bu yaz evlenmeyi planlıyorduk. erkek arkadaşım yaşadığım şehrin ilçesinde çalışıyordu şimdi şehirde çalışacak. dolayısıyla ev tutması eşya alması felan gerek. bana teklifi ise nikah yapalım ev alacaktı zaten evimizi alalım dayayıp döşeyelim yaza da düğünü yaparız diyor. (ben de kirada oturuyorum bu arada). yani nikahımızı şimdi yapalım beraber yaşayalım yazında düğünümüzü yapalım demekte. bende şiddetle karşı çıkmaktayım. sizce mantıklı mı bu?
erkek arkdaşımla bu yaz evlenmeyi planlıyorduk. Erkek arkadaşım yaşadığım şehrin ilçesinde çalışıyordu şimdi şehirde çalışacak. Dolayısıyla ev tutması eşya alması felan gerek. Bana teklifi ise nikah yapalım ev alacaktı zaten evimizi alalım dayayıp döşeyelim yaza da düğünü yaparız diyor. (ben de kirada oturuyorum bu arada). Yani nikahımızı şimdi yapalım beraber yaşayalım yazında düğünümüzü yapalım demekte. Bende şiddetle karşı çıkmaktayım. Sizce mantıklı mı bu?
Canım, herkez masraf ediyor! Herkez ilk bir kac ayında boş boşuna iki ev kirası ödüyor. Benim abimde aynen bu sorunu yaşadi! Ayrıca şuan sen kiradasin ya, senin kiranı herzaman nişanlımı ödedi? Yada kendisidemi şuan yanliz yaşıyor?
Bu arada evi tutup, kendisinin önceden oturmasına izin vermiyorsun ya? Cok hata yapıyorsun. Evi iyice kurulu şekildede yaşamasına gerek yok, koltuklarınızı pakketden çıkartmaz, diyer bir cok eşyanızda.
benim eşimde bir ay kadar yanliz yaşadı. Hititaci olan bir iki bardak, tabak ve yatak.
evi kirletir demişsiniz sanırım ama o ev, onunda evi, sen şimdiden olmayan evde, adamı rahat yada evinde hisetirmiyorsun.
zaten sen aynı evde olsanda, o yine pisletecekerkeklerin cogu pasakli:) etrafında dört dolandırıyorlar:)
güvenmiyormusunuzki siz bu kişiye? ben olsam kabul ederdim. düğün yapılır nede olsa nikah olduktan sonra düğünsüzde birliktekalınabilir, yaşanabilir. yada ev tutulur eşyalar alınır o tek başına kalır sonra siz taşınırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?