Önce özür dilerim.Yine ben ve malum derdim.

govent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
24
0
86
45
Kayseri
Öncelikle hepinizden özür dilerim ben biraz acemiyim.:utangac::utangac: Bu konuyu daha öncede açmıştım ama daha ayrıntılı anlatmak istiyorum

Yanlış karar verdim , yanlış kişiyi seçtim ama dönemiyorum.Bunu yazmak birazda olsa beni rahatlatıyor.Sizlerle paylaşmak istiyorum.

Benimle aynı okulda çalışan bi öğretmen arkadaşım vardı pek fazla konuşma fırsatımız olmuyordu ama yinede dikkatimi çekiyordu.Aramızdaki konuşmalar bir iki cümleyi geçmiyordu. Neyse bir gün sınıfıma geldi ve benden hoşlandığını görüşmek istediğini söyledi bende zaman vermesini istedim ve MSN de görüşmeye başladık. Açıkçası beklentisi biraz fazla gibiydi bende ona ümit vermemek için ve ileride daha kötü olur diye ona arkadaş kalalım dedim o ise beni sevdiğini vazgaçmek istemediğini söyledi ama bunların geçici duygular olduğunu düşüyordum.Sonrasın da ise arkadaşça görüşmeye devam ettik ben onu tanımak istedim ama gurur yaptı bazı kırgınlıklar ve küsmeler oldu.kısa süreli olarak görüşmeyi kestik ve yeniden görüşmeye başladık böyle devam etti. Bana kapris yapıyordu bende bu duruma bir son vermek için görüşmeyi kestim. Yaz tatilide gelmişti. O memleketine gitti ve yaz boyunca görüşmedik. Yeni dönemde de soğuk davranmaya devam etti bende aynını yaptım. Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra bana e-mail attı ve evin den uzak olduğu için yanlış hissettiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi bende tamam dedim.Bu arada bir arkadaşım beni birisiyle tanıştırdı hiç te bana göre birisi değildi. Başka bi şehirdeydi , dershanede çalışıyordu. Ona da hayır dedim ama arkadaşça görüşmeye devam ettik sonrasında ise ondan hoşlanmaya başladım ama bana göre olmadığını da biliyorum.Nasıl olduğunu anlayamadım ama gönlümü ona kaptırdım bana görede değil işte gereken değeri de vermiyor mantığım onu kabul etmiyor.Bu arada okulumdaki arkadaşlada görüşüyordum ve onu tanıdıkça ne kadar iyi birisi olduğunu anladım bana da çok değer veriyordu şimdi görüyorum ki bana onun kadar kimse değer veremez , önemseyemez .Ben geçen yıl hata yaptım ve ona olmaz dedim şimdi ise keşke öyle demeseydim keşke bi şansımız olsaydı , keşke onu tanımaya çalışsaydım diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum.senağlamasenağlama
İleride pişman olmak istemiyorum

o zamanda ayni seyi demistim simdide aynisini diyorum...
hic bir sey icin gec degil eger ilerde pisman olmak istemiyorsan gidip ona duygularini aciklayabilirsin...

Cocuk degilsiniz ki, yetiskin insanlarsiniz bunda utanacak, cekinecek hicbisey yok zamaninda o sana acilmis duygularina karsilik bulamadigi icin kendi icinde bitirmeye calismis ama gorulen o ki o da bitirememis yesil isik yak ve onla musait bigununde konusmak istedigini soyle...:asigim:

Cocuk degilsiniz ki, yetiskin insanlarsiniz bunda utanacak, cekinecek hicbisey yok zamaninda o sana acilmis duygularina karsilik bulamadigi icin kendi icinde bitirmeye calismis ama gorulen o ki o da bitirememis yesil isik yak ve onla musait bigununde konusmak istedigini soyle...:asigim:

Konuşuyoruz zaten ama ona karşı birşey hissetmiyorum eğer onu tanıma fırsatım olsa farklı olabilirdi işte. Şimdi ben hoşlandığım kişiden ayrılıp ona dönemem onu da fazla tanımıyorumki... Ayrıca başkasından hoşlandığımı oda biliyor..

bu yazınızdan anladığım kadarıyla iki kişi var hayatınızda.. birinden hoşlanıyorsunuz. ama o size gereken değeri vermiyor. okulunuzdaki öğretmen, daha ilgili, ama ona bir şey ,hissetmiyorsunuz...
peki ,bu birşey hissetmediğiniz öğretmene, hata yaptığınızı beraber olmak istediğinizi söyleseniz,birşeyler değişecek mi. arkadaşken bir şeyler hissetmemişsiniz peki çıkarken, o duyguyu yakalayabilecek misiniz. bir muamma.... sanmam. ....bu kadar zaman ,arkadaşlıkta bir duygu kıvılcımı bile olmamış...beraberlikte olabilmesi çok zor... ve olmazsa, bu öğretmenide üzmüş olursunuz...
diğerine gelince,dersanedekine,o zaten olmaz. size değer vermeyen bir insandan, ne bekleyebilirsiniz ki.
mantığınız doğruyu söylüyor.bana göre değil diyorsanız ,doğrudur. onuda unutun...
kısacası,ikiside size olmaz.... bilemiyorum. bu tablo bana bunu gösterdi.
diğer arkadaşlar farklı şeyler yazabilir. ben sizi etkilemek istemem. mantığım hep önplanda olduğu için böyle düşündüm...hayırlısı diyeyim yinede...

niye o ikisi arasında seçim yapasın ki? pekala iyi-seni seven seninde hoşlanacağın bir 3.cüyü tanıyabilirsin

Okypte'e sonuna kadar katılıyorum canım...

Aynı okulda olduğunuz kişiye karşı duygularınızdan emin olun. Ona göre açılın. Yine kalbi kırılmasın...
Diğer kişiyi düşünmeyin bile zaten...

yaşanan ve söylenen her sözde bir hayır vardır diye düşünüyorum...
hiçbir zaman pişmanlık duyma eğer gerçekten büyük bir hata işlemediysen..
bırak koşma peşinden..vicdan azabı çekipte duygularınla hareket etme..biraz zamana bırak..sen değil o seni elde etmek için uğraşsın çabalasın..eğer seviyorsa yapar zaten..şimdi sen onun peşinden gidiyorsun kaçan kovalandı yani ne yazıkki..dediğim gibi..eğer gerçekten sevip değer veriyorsa senden kolay vazgeçemez...zaten sevgide öyle yokolmaz deyince hemen bitmez..biterse sevgi değildir..zaten..

bence bir eğitimci olarak sizin öncelikle sağlıklı kararlar vermeniz gerekiyor
sonuçta hayatta her şeyin geri dönüşü vardır
siz şu anda görüştüğünüz kişi ile ne tür bir birliktelik içerisindesiniz anlayamadım kusura bakmayın
arkadaş olarak mı görüşüyorsunuz, yoksa ciddi bir birlikteliğiniz mi var?
birlikte bile olsanız, yürümüyosa yürümüyordur
sonunda ölüm yok, ayrılabilirsiniz de
ama neden hayatınızı bu 2 kişi üzerine kuruyorsunuz?
3. bir kişi de olabilir 4. bir kişi de
kaldı ki ben şöyle düşünüyorum, kaçan balık büyük olur hesabı, siz diğer kişiye zamanında hakettiği değeri vermediğiniz için ve şu anki arkadaşınız kötü olduğu için, diğer kişiyi daha değerli bulup, pişman oluyorsunuz

onunla cıkarken neden diğeriyle konuşmaya devam ettiniz ki?bana göre yanlış bu..
size deger vermeyen biriyle hala neden birliktesiniz onu da anlamış değilim..ne kadar yalnız olsam d ane kadar evlenmek istesem de benle ilgilenmeyen biriyle aşık da olsam vakit kaybetmem..dikkatli adım atın hayat sizin ama ruhunuzu yıpratmayın ..baskasına da ümit vermeyin o okuldakine de yazık bence..hala sizi seviyor olabilir ki bence öyle..

sana değer vermeyenden hemen ayrıl bence,ileride üzülebilirsin.sanki okuldaki sana karşı boş değil gibi,yeniden konuşmaya başladığınıza göre.

ah canım benim ya bende aynı şayleri yaşamıştım... eğer evliliği düşünüyorsan bence dikkatli ol çünkü aşk gelip geçici bi şey.. hissettiğin duygular bir gün mutlaka bitecek
bir insanla bi ömür boyu birlikte olmak için güven ve saygı gerekir....eğer mantığın kabul etmiyorsa ileride her gün pişmanlık duyarsın....:1no2::1no2::1no2:

"Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra bana e-mail attı ve evin den uzak olduğu için yanlış hissettiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi bende tamam dedim"
Senin şu an --bana kimse onun kadar değer veremez --dediğin kişinin sözleri bunlar yanlış anlamadıysam...CADIARZU
Okuduklarım kadarıyla çok da dengeli birine benzemiyo ama dediğim gibi sadece okuduğum kadarıyla...:sm_confused:
Canım anlattığın iki kişi hakkında da olumlu bi izlenimim olmadı,tabi bu benim fikrim.
İlla ikisinden biri olacak diye bişey yok,okulundaki olacak diye bişey de yok,hayat bikaç kişiden ibaret değil ki,bekle bakalım daha kimler çıkacak karşına...:kahve:

"Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra bana e-mail attı ve evin den uzak olduğu için yanlış hissettiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi bende tamam dedim"
Senin şu an --bana kimse onun kadar değer veremez --dediğin kişinin sözleri bunlar yanlış anlamadıysam...CADIARZU
Okuduklarım kadarıyla çok da dengeli birine benzemiyo ama dediğim gibi sadece okuduğum kadarıyla...:sm_confused:
Canım anlattığın iki kişi hakkında da olumlu bi izlenimim olmadı,tabi bu benim fikrim.
İlla ikisinden biri olacak diye bişey yok,okulundaki olacak diye bişey de yok,hayat bikaç kişiden ibaret değil ki,bekle bakalım daha kimler çıkacak karşına...:kahve:

a.sa.sa.s aynen katılıyorum.

ikisinide çıkarın hayatınızdan bence..bu kadar çok soru işaretini barındıran duygular,mutluluk getirmez insana..tamam işte bu hayatımda olmasını istediğim erkek diye düşündüğünüz an,sıkı sıkı sarılın ilişkinize..

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
HAYIR HAYIR --bana kimse onun kadar değer veremez -- bunu ben diyorum o demedi

onunla şansım olsun isterdim ama nasıl olsun ki o fırsat kaçtı bir kere:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İyi niyetle söylüyorsunuz ama ama o kadar kolay değil hayatından çıkar demek.Bütün hayatınızı birlikte geçireceğiniz sizi sevecek saygı gösterecek değer verecek birisi her köşe başında çıkmıyor karşınıza.... Ben onunla hiç doğru dürüst görüşmedim... en başında reddetmesem görüşsem belkide çok sevecektim sonradan tanıdığım kadarıyla böyle olacaktı.... Ama işte onu tanıma fırsatım varken ben o fırsatı kaçırdım..işte KADER ne diyimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ben anlayamıyorum bunu.
Kendinizi neden o iki kişi arasında seçim yapmak zorunda hissediyorsunuz ki?
Belli ki ikisi de size uygun değil.
Hayatınızda mutlaka biri olmak zorunda da değil.
Biraz kendinizle başbaşa kalın bakalım, sizi zorlayan bir durum, bir bağ yok ortada.
İllaki hem seveceğiniz hem de sizi seven birisi çıkacaktır karşınıza.

size değer verene karşı hiç bir şey hissetmiyorsunuz...
bir şey hissettiğiniz de size değer vermiyor...

başta kompleks gibi görünse de bu denklem sıfıra sıfır elde var sıfırdır:delphin:

mantığınıza uymayan bir adamı evinize erkek yapamazsınız,
aşık olmadığınız adamı da yatağınıza sokamazsınız...

enine boyuna düşünün...Karakteri değiştirmek hele erkekte neredeyse imkansızdır, dolayısıyla size değer vermiyorsa bir er kişi bu sittin sene böyle devam eder...

sizi seven adamı da eğer sevebilecekseniz, hislerinizi değiştirebilecekseniz ona karşı, öyle devam edin görüşmeye...onu da oyalamanız çok yanlış olur zira..:1closedeyes:

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
HAYIR HAYIR --bana kimse onun kadar değer veremez -- bunu ben diyorum o demedi

onunla şansım olsun isterdim ama nasıl olsun ki o fırsat kaçtı bir kere:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İyi niyetle söylüyorsunuz ama ama o kadar kolay değil hayatından çıkar demek.Bütün hayatınızı birlikte geçireceğiniz sizi sevecek saygı gösterecek değer verecek birisi her köşe başında çıkmıyor karşınıza.... Ben onunla hiç doğru dürüst görüşmedim... en başında reddetmesem görüşsem belkide çok sevecektim sonradan tanıdığım kadarıyla böyle olacaktı.... Ama işte onu tanıma fırsatım varken ben o fırsatı kaçırdım..işte KADER ne diyimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cnm ---bana kimse onun kadar değer veremez ---diyen sensin,ben de aynısını dedim zaten.
Ben de diyorum ki sana bu lafı söyleten kişi sana ,evinden uzak olduğu için yanlış hissettiğini yazmış.
---- Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra bana e-mail attı ve evin den uzak olduğu için yanlış hissettiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi bende tamam dedim-----
Canım -- belki de çok sevecektim---demişsin,
belki de ona bi şans verdiğin için pişman olacaktın ve "keşke yapmasaydım" dicektin bu sefer,,,olaya bi de bu tarafından bak ne dersin ,daha az üzülmez misinyerimseniben
İçinde "KEŞKE" dedirtecek bi duygu kalmasın bence, eğer olacağı olsaydı kimse önüne geçemezdi,hala da onunla olacağın varsa onu da yaşarsın zaten...
Her köşe başında tabiki karşına çıkmıyo ama kimin karşımıza nerde çıkacağını bilseydik direk gidip oraya beklerdik,böylece işin sürprizi de kalmazdı:roflol:
Çok severim ben bu sözüüüü bak :
NASİPSE GELİR HİNTTEN YEMENDEN, NASİP DEĞİLSE NE GELİR ELDEN...

bence ilk kişiye karşı hata yapmışın.. seni seven kişiye değer vermeyip onu üzülmüşün.. ben yerinde olsam onu tekrar kazanmaya çalışırım.. bu neden söylüyorum .. bende bir zamanlar böyle bir hata yaptım.. onu hala unutamıyorum..şimdi bile çok pişmanım.. benim hayat tecrübelerime göre senin sevdiğin değil seni gerçekten seven erkekle beraber ol derim.. ötekini bırak gitsin.. böylesi seni devamlı üzer..

Back
X