- Konu Sahibi Aydinaydin
-
Senin adına sevindim. Nerden buluyosunuz böyle ürünleri? Günlük ağacı filan, ilk defa duyuyorum yani..Bu arada yaşın kaç? Yaşın genç olmasının da hızlı iyileşme de etkili odluğunu düşünüyorum..arkadaşlar, belki faydası olur diye yazmak istedim. benim cildim karma, çok aşırı sivilce sorunum olmadı hiç, küçük küçük çıkardı. sigara kullanmaya başlayınca- bunun çok etkilediğine eminim- yanağımda sonrada boynuma doğru bende hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı..
neutrogena yüz temizleyicisi hep kullanırıdm, ona devam ettim dermatoloğa gittim, bi soyucu krem verdi, ama bende maalesef aşırı derecede soyma yaptı yüzüm cayır cayır yanıyodu soğuk su şişesi koyup geziyodum yanaklarıma
sonra kendi kendim aktara gitmiştim bir gün, günlük ağacı sabunu aldım, kullanmaya başladım sabah akşam. ardından gülsuyuyla sildim, ceradoln isimli bi nemlendiricim var, onu kullandım. vee yüzümü hep maden suyuyla yıkadım, yıkadıktan sonra kurulamadan öyle kendi haline bıraktım
günlük ağacı sabunu 2-3 kullanımdan sonra sivilcelerimi kuruttu, ki başa çıkamıyordum, biri geçiyor derken başka bi yerde kocaman çıkıyordu.
bahsettiğim nemlendirici de, asla yağ olmayan, yağlı his olmadan aynı zamanda bakım da yapan, dermataoloğumun tavsiye ettiği dermo-kozmetik bir ürün, fiyatı da uygun 20 tl civarı. ve dr um, piyasada pahalı satılan çok kozmetik nemlendiriciden iyi, uzun vadeli kullnaımda cildi yaşlanmaya karşı da korur diyerek önermişti. onu artık hiç değiştirmem.
gülsuyunu da, aktardan, saf damıtılmış olanlardan almıştım. maden suyu da özellikle gece yatmadan yıkadığım için sabah uyandığımda apaydınlık oluyor cildim.
artık yüzüme başka hiçbişey sürmeden (sadece haftada 1 yatmadan önce ıslak pamuğa çilek yağı döküp siliyorum, bu da gözeneklerimi ciddi anlamda küçülttü, birde akşam eve gelince sabunumla yıkadıktan sonra, makyajımı acı badem sütüyle temzlerim) bu rutine devam ediyorum. yüzüme bunlardan başka hiçbişey kullanmıycam
şimdi geçiremeyeceğim diye düşündüğüm sivilcelerim hiç kalmadı, onlar varken dayanamayıp oynadığım için, bildiğiniz yara olmuştu yüzümbunların hepsi geçti, hiç iz falan da kalmadı-ki yazın güneş de gördüğünden kahverengi olmuştu artık.
biraz uzun oldu ama, kendimce bana iyi geldiğini düşündüğüm için, zararı da olmayacak doğal şeyler bunlar, paylaşmak istedim
sevgiler...
Bahsettiğiniz losyon tam olarak "Ceradolin Su Bazlı Nemlendirici Losyon 200 gr" bu mu?
online satış yapan eczanelerde fiyatlaı 23-26 Tl arası değişiyor doğrumu acaba fisfisfis
resminide ekleyeyim garanti olsun
Senin adına sevindim. Nerden buluyosunuz böyle ürünleri? Günlük ağacı filan, ilk defa duyuyorum yani..Bu arada yaşın kaç? Yaşın genç olmasının da hızlı iyileşme de etkili odluğunu düşünüyorum..
Arkadaşlar neredeyse bütün sayfayı okudum ama tekrar sorucam..
"Otacı günlük ağacı sabun+Ceradolin su bazlı nemlendirici" bu ikisimidir sivilcelere karşı çözüm
Bunlarıda denemek istiyorum..
Kükürtlü sabun kullanmaya başladım fayda etmedi bende kurtulmak istiyorum kahrolası sivilcelerden yardım edin..
cnm kükürtlü sabunu bencede kullanma.ben kullandım bi dönem.ama onu bıraktıktan sonra hatta kullanmaya devam ederken bile bi dönem sonra sivilceler artıyo aklında olsun
ben sabah yüzümü sadece suyla yıkayıp ceradolin sürüyorum. akşam eve gelince acı badem sütüyle temizliyorum, nemlendiriciye ihtiyaç kalmıyor akşam
benim de sivilce problemim vardı ve cildim çok yağlanıyodu sonra doğal sabun almak istedim, otacının bi otal bi de günlük ağacı sabunu yüz içindi, diğerleri saç ve vücut içindi bende otalı değil günlük ağacını seçtim sonra bu sabunun müptelası oldum! gerçekten suratımı çok geç yağlandırıyo ve sivilce oluşumunu engelliyo, olanları da yok ediyo =) şimdi bu aldığım yeni bitti annem bana gitmiş zeytin yağlı bir sabun almış, onun yerine kullandım suratım yağlandı, sivilcelerim çıktı çıldırdım koşa koşa gittim hemen otacının günlük ağacını aldım ve suratım tekrardan kendine geldi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?