Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?

İroni yaparken (!) kullanırsanız ironi yaptığınızı anlayabiliriz. Aksi halde müneccim olmadığımız sürece biraz zor...
hmmm canın benimle tartışmak istiyor

Benimse canım çay icmek! (bu unlemleri nereye koyacağımi hep şaşırıyorum)

Ha bide boş vakitleriniz de imla kurallarını sizden öğrenmekten kıvanç duyarım ( bak bu da pek bı devrik oldu sanki )

Sert tepki derken daha nasıl sert tepki verecektiniz? Ben senin bildiğin kızlardan değilim diye mi bağıracaktınız yoksa hababam sınıfındaki Hürrem Hoca gibi bir genç kıza ne demek istedin yoksa tecavüz mü edecektin diye adamla kavga mı edecektiniz? Sosyal ortamda tanıştığınız adam sizle ilgilenmiş sizde karşılık vererek telefon numaranızı vermişsiniz, daha sonra görüşme teklifini kabul etmişsiniz, aramış sonra müsait olmadığınızı söylemişsiniz, o da sizin görüşmek istememenizden rahatsız ettiğini düşünüp kibarca özür dilemiş. Adamın niyeti sizle duygusal ilişkide olabilir, sevişmek de olabilir ya da her ikiside olabilir. Medeni dünyada ısrar ve zorlama olup tacize girmediği sürece bu yapılan normal. Siz neden daha sert tepki vermek istediniz ki?

"ki " yi ayirmamisim ama bu hatayı herkez yapar

Tartışmak değil, rahatsız olduğum bir mesaja tepki verdim, siz de ironi olduğunu söylediniz, ben de ironi olduğunun anlaşılabilmesi için ne yapmanız gerektiğini söyledim. Çünkü anlaşılmıyor.

Bunun imla kurallarıyla ilgisi yok, yazarak kendinizi ifade ettiğiniz bir platformda anlaşılabilmek için gerekli olan ufacık şeyler. Ha ihtiyacınız varsa konuşup ders saati ayarlarız sorun değil, işim bu

Aslında şöyle üslubum vs çok kibardım sert derken biraz daha sert durabilirmiydim yada daha farklı bi cevap mı vermeliydim acaba dedim. Dediğiniz gibi niyeti zamanla ortaya çıkar. Genel anlamda yorumlara bakınca doğru tepki vermişim demekki teşekkür ederim.

Çocuğu beğendin mi
Bence gayet makul bir muhabbet geçmiş aranızda söylemen gerekeni söylemişsin. Ben gerekli veya gereksiz bir şey görmedim.

bedava olan herşeye bayılırım risk almamak için bütün " de " leri , "da " lari , "ki " leri ayırmaktan yildim .,

Şunu eklemesem olmaz sevgili Kudra
Ben mesajlarımı herkesin anlamasını beklemiyorum .
Yorumlarını sevdiğim yazarlardan birisin
Sözlerine alinmiyorun umarım sende sakalarima alınmazsin ama zor

Kim dedi bedava diye

O zaman anlaşılmamak rahatsız etmemeli.

Yok ben siz de dahil kimseye alınmıyorum burda. O kadar ciddiye alınacak bir yer değil, tanımadığım insanların (hatta tanıdıklarımın bile) söylediklerine alınıp üzülecek kadar nahif bir insan değilim maalesef.

Aslında şöyle üslubun vs çok kibardım sert derken biraz daha sert durabilirmiydim demiştim. Dediğiniz gibi niyeti zamanlar
Soruya soruyla cevap vermek. Şahane iletişim aynen devam...
Bi soruya bakarım bi de soruyu sorana :)
siz de aynen böyle devam

Eslem Hanım, her flörtünüzde daha doğrusu flört girişiminizde, birine merhaba deyişinizde, günlük kalıp muhabbetleri gerçekleştirdiğinizde hep konu mu açacaksınız?
Ben kullanıcı adlarına çok dikkat etmem normalde ama sizi ezberledim valla, bu üçüncü konunuz gördüğüm. Tez zamanda bir beyaz atlı prens bulursunuz inşallah, amin.

Yok hepsine açmıyorum canım hangisine isterse ona açıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…