Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?

14 numara o işte.

Umutsuzu geçer mi dedim ama eslem daha çok çalışmalı bu konuda evet işim yok ve yaklaşık 15 dakika sürdü listeyi yapmak

Eki Görüntüle 3035044
Yineliyorum..
Sunu okudugum zaman aklima ilk gelen :1 sezon ve 15 bolumden olasan erotik bir dizi Ve bu dizinin bolumlereni verilmis olan isimler.. :\
olmayan adam,6 yas kucuk adam(cocuk adam?),abi denilen adam vs vs..

Adam one night sinyali aldığını düşünmüş bana kalırsa. Sonra öyle olmadığını anlayınca da özür dilemiş. Olay bu bence.
Ama Eslem Hanım, hem yanlış beklentiler oluşturuyor hem de adam yanlış anladı diye hırslanıyor.

Adamı istemiyorsanız direkt söyleseydiniz. Müsait değilim deyip kestirip attığınız için sizi rahatsız ettiğini düşünüp özür dilemiş. Siz neye tepki veriyorsunuz ki anlamadım.

O konuda çok Çetin savaşlar vermiştim unutmam mümkün değil dhdksşşdnd

Şurayı Düzeltme yapmam lazım : Adam zaten en baştan kendini istememişti,arkadaşına da kızmıştı ayarlamaya mı çalışıyorsun diye , kendi zorla gitti hatta tüm durdurma çabalarımıza rağmen gitti

kendisinin adamı beğenmeme durumu yok

Evet naz kültürü ve ısrarcılık birbirine geçmiş durumlar ne yazık ki. Bazı kadınlar kolay lokma gözükmeyeyim ağırdan alayım derken bu sefer gerçekten dümdüz olumsuz yanıtlar da naz sanılıyor ve üstüne gidiliyor. Ama ataerkil erkekler de kadınlardan böyle challengelar bekliyor gerçekten. İstanbul gibi fethi zor olsun muhabbetleri

Bir adama oda numaramı söylüyorsam o adamla sevişeceğim demektir. Yoksa niye söyleyeyim. Adam doğru sinyali almış da eslemin sinyaller karışık.

Yok yav, zorla gittikten sonra adamın konuşmasını beğenmemişti. İstanbul Türkçesi konuşmuyormuş adam, bu yüzden hoşuna gitmemişti.

Gayet akıllı davranmışsın bence.

Boydan/anlık foto at terörü var mesela. Atmıyorum lan hadi sıkıysa attır. İstemediğim hiçbir şeyi yapmam. Bunun için terk ediliyorsam da edileyim. Manipülatif manyaklarla eş olacağıma, yalnız kalırım daha iyi.
Bir adama oda numaramı söylüyorsam o adamla sevişeceğim demektir. Yoksa niye söyleyeyim. Adam doğru sinyali almış da eslemin sinyaller karışık.
Bence de öyle. Yeni tanışmışsın, daha o gün hem de. Telefon veriyorsun, oda numarası söylüyorsun. Ne yapacak adam, oda servisine mi gelecek?

Yineliyorum..
Sunu okudugum zaman aklima ilk gelen :1 sezon ve 15 bolumden olasan erotik bir dizi Ve bu dizinin bolumlereni verilmis olan isimler.. :\
olmayan adam,6 yas kucuk adam(cocuk adam?),abi denilen adam vs vs..
Çocuk adam? Hahahhahahhaha yeter yaa.

Konu başlığı ni okuyunca evlenme teklifi etti sonra pardon dedi zannettim. Bu kadar basit şeyler için konu açmaya usenmiyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…