Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?

Bir niyeti farklıydı tutturmuşsunuz ama velev ki öyle ee yani? Hayır demişsiniz konu kapanmış. Bunda ters tepki gösterecek bir şey yok. Karşı tarat ısrarcı olmamış, sizi boğmamış, bunaltmamış. Ne yaşadınız da neyin tepkisini gösterecektiniz?

Bence bildigin beraber olursunuz belki o gece diye sansini denemis. Siz de olmaz diyince, alkolun etkisiyle falan felan diye ozur dilemis. Daha ne yapabilirsiniz ki? Daha sert tepki adam acik acik seninle bu gece yatabilir miyiz dememis. Eger daha sert tepki verseniz hakliyken haksiz durumuna duserdiniz

Hesap sorar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu zaten doğru olanı yapmışım size göre de okuduysanız:)

Oda numaranı söylerken ne düşündün Eslem?
Yağ bitmiş, biraz yağ isteyecektim diyecek hali yok adamın.
İşi son noktasına getirip, karşı tarafa suçlu muamelesi yapmaya gerek yok bence.
Oda numarasını sorarken hiçbişey düşünmedim saniyelik bişeydi. Zaten oda numarasını niye sorduğunu anlamadım gibi bişeyde yazmamışım okuduysan:) suçlu muamelesi de yapmadım çoğunluğun dediği gibi davranmışım.

Teşekkür ederim güzel üsluplu yorumunuz için. Doğru olanı yapmışım dediğiniz gibi.

Bende başlığı görünce ‘ önce çıkma teklifi etti sonra kusura bakma ben yapamam dedi’ gibi bir şey bekliyordum resmen konu yok

Adamı istemiyorsanız direkt söyleseydiniz. Müsait değilim deyip kestirip attığınız için sizi rahatsız ettiğini düşünüp özür dilemiş. Siz neye tepki veriyorsunuz ki anlamadım.
İstemiyorum derken one night stand istemiyorum

Kendinize gelin isterseniz. Tıp kongreleri büyük otellerde gerçekleşir genelde. Bkz: kaya resort.

İnsanları çok saçma şeylerle itham ediyorsunuz. Ayıp. Dilinizin kemiği olsun biraz.
Teşekkür ederim Otrera.
Şikayet ettim terbiye yoksunu şahsı.
Tıp kongrelerinden bihaber olduğu ortada.

Tepkin az olmuş gidip adamı döv hemen koş

Umutsuzu geçer mi dedim ama eslem daha çok çalışmalı bu konuda evet işim yok ve yaklaşık 15 dakika sürdü listeyi yapmak

Eki Görüntüle 3035044
Ahahha:))
Valla ben bile saymamışım.
Unutmuşum bazılarını da.
Demek daha çok yolum var :))
Ama buraya yazmadıklarımda var istersen özelden yazayım ekle listeye

Ben de nefret ederim.

Ahahha:))
Valla ben bile saymamışım.
Unutmuşum bazılarını da.
Demek daha çok yolum var :))
Ama buraya yazmadıklarımda var istersen özelden yazayım ekle listeye
Yok biz açılan konularla ilgileniyoruz sadece. Diğerleri umurumuzda değil. Ama potansiyeliniz yüksek, umutsuzun en sıkı rakibisiniz erkek avcılığı konusunda.

Hesap sorar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu zaten doğru olanı yapmışım size göre de okuduysanız:)

Hesap sormak ne alaka anlamadım. Okumadığımı mı düşünüyorsunuz :) Bana göre doğruya yanlışa değinmedim kendinize göre doğru olanı yapmışsınız hayır demişsiniz, sonrasında hala neyi düşünüyorsunuz orası garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…