- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Ayyy çıldıracağım hanımlar İstanbul’da deprem oldu hissedeniniz oldu mu ? Üstelik bu sefer bir tık uzun sürdü uğultular oldu resmenVirüsten korunmak için evde kal depremden korunmak için evden çık nolcak bu böyle aşırı bir sallanma olmadı ama hissedildi kesinlikle nereye gidiyoruz böyle İyice anksiyete oluşumuna doğru gidiyorum.
Uğultu kargo uçağının sesiymis galiba öyle okudum ekşi sözlükte. Depreme denk gelmesi tesadüf diyorlar. Allah korusun 1 saattir köpekler havlıyor uyuyamadım ben de gerildimBir uğultudan bahsediyorlar depremden önce başlayan ve sonrasında da devam eden. Rabbim esirgesin...
Yani gerçekten şu 2020 felaketler yılı oluyor gerçekten korkmaya başladım iyice psikolojim bozuldu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunBen hissetmedim. Çünkü İstanbul'da değilim. Ancak sevdiklerimi düşünüyorum. Virüs bir yandan deprem bir yandan bir de Çernobil rektörüne yakın yangın varmış. 600 metre kalmış. Ordaki ormanların yanması zaten havaya saldı salacağını. Reaktöre gelmeden söndürülür inşallah. Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Evet o uğultuyu bende duydum böyle sallandık ama haldır huldur bir sallanma değildi hatta bir an emin bile olamadım sonra devam ettikçe oturdu kafama virüse o kadar odaklanmışım ki diğer şeyleri geç farkediyorumBir uğultudan bahsediyorlar depremden önce başlayan ve sonrasında da devam eden. Rabbim esirgesin...
Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
Allah ozel bir isim mi?
Çünkü neden olmasın?Neden???
Neden???
Bu cevap degil ki
Kac siddetinde olmusAyyy çıldıracağım hanımlar İstanbul’da deprem oldu hissedeniniz oldu mu ? Üstelik bu sefer bir tık uzun sürdü uğultular oldu resmenVirüsten korunmak için evde kal depremden korunmak için evden çık nolcak bu böyle aşırı bir sallanma olmadı ama hissedildi kesinlikle nereye gidiyoruz böyle İyice anksiyete oluşumuna doğru gidiyorum.
Kadinlar kulubunde neden herkes allahi buyuk harf ile yaziyor???
4.1 şiddetinde olmuş.Kac siddetinde olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?