önceden eşya almak

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
arkadaslar selam,

nisanda nikahım olacak.. Nişanlımn kızkardesi siz beyaz esyaları begendıysenz alalım demiş .. (o da yardım edecek ondan )
ben de nikah tarihi alalım evi tutalım alırız dedim şimdiden almak ne biliyim eve göre alırız dedim.. Daha önce de konusmustuk bunu. . yıl atladıgı için ocakta alabiliyoruz tarih..

çünkü bir önceki nişanmdan biliyorum kısmet olmadı ayrıldık bi ton hakaret laf söylendi.. Erkenden aldırdın vs vs diye bir suru laf söylendi..

siz ne zaman aldınız ?

Evlendik. Evi tuttuk. Tuttuktan 1 gün sonra komple evi düzdük.

Maddi olarak sıkışmamak adına çoğu kişi alıyor ama teslim almıyor mağazadan teslim alacağı zaman farklı bir model beğenip ilave para vererek farklı birşey de alabiliyor. Başınızdan olumsuz bir olay geçtiği için tedirgin olmanız normal ama onlarda birşeylere başlamak istiyorlar buda güzel bir durum

bende ev tuttuktan snra esyaları alalım diyorum..
Mantıklı olan o zaten. Nisan'a daha çok var. Yarın birgün beğenirsin alırlar, onun daha iyisi, daha uyguna çıkar bir sonraki ay. Gerek yok. Bence evi tuttuktan sonra alın.

elbette hak veriyorum kızkardesıne sonucta herkes butcesıne göre hareket ediyor.. taksidi azalmış olur.. evet farklı bir modelle değiştirebiliyorsun.. ama iptal etme konusuna gelnce ödediğin taksitler yanıyo yada mallar elinde kalıyor.. basıma geldi.. bu konuda da ben haklıyım..

Evi tutmadan 6 ay once aldik evi tutunca hemen dizdik. Hic bi sorunda yasamadik. Odemeside evlendigimiz zaman bitmisti esim bitirmisti yani sıkıntıda cekmedik.

Evi tutmadan 6 ay once aldik evi tutunca hemen dizdik. Hic bi sorunda yasamadik. Odemeside evlendigimiz zaman bitmisti esim bitirmisti yani sıkıntıda cekmedik.
guzel olan kısım bu zaten ama benmde basımdan kötu bir şey gecınce en azndan nikah tarihini alalım..

Valla orasini bilemiycem. Biz fabrikada bekletmistik zaten ev tutmamistk 6 ay oncesinden o yizden beklettk sadece borcunu odedik zaten ben cok pahali seylere kacmadim 15 bine dugun paketi aldm. Misafir odasi fln almadim sadece yemek masasi aldm 6 kisilik. Yatak odam yemek masam ve koltuk takimim.

Esimde 8 taksite kalmadan 6 ayda bitirdi gelirimiz iyiydi

Şöyle birşeyde yapabilirsiniz misal beğendiğiniz beyaz eşyalar 10.000 TL kız kardeşi her ay taksit öder gibi ne kadar verecekse o parayı ayırsın sizde evi tuttuğunuzda ondan alırsınız

öyle bekletiyorlr hatta yeni model çıkınca değiştirebiliyorsunda.. ama iptale gelınce bi ton sorun çıkarıyorlr .. basıma geldi..

Şöyle birşeyde yapabilirsiniz misal beğendiğiniz beyaz eşyalar 10.000 TL kız kardeşi her ay taksit öder gibi ne kadar verecekse o parayı ayırsın sizde evi tuttuğunuzda ondan alırsınız ☺
bende aynısını dedim.. yengesi almanyadan beyaz esyann 1 tanesini parasını yollayackmş tamam dedim bende zaten beyaz esyalar kafamzda net. o gun geldiğinde aldıgımızda yollar hangisinnkini yollayacksa.. kızkardesınde taksit parasını kenara atsın zaten 10bin tl ne kadar atabiliyorsa atsın o gun geldiğinde birikeni peşin veririz geri kalanı ödemeye devam eder yada ederiz dedim..

Ee o zaman onlar düşünsün bundan sonrasını

Bizde nerdeyse 1 sene önce alip magazada bekletmistik ama tanidik diye güvenip makbuz almamistik nerdeyse borcu bitirmek üzereyken adam sadece camasirla bulasigi veririm demisti ser...siz bak hatirladikca yine sinirlendim.para biriktirin ev tutulunca alin bence.

bu devir de kimseye guvenmeyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…