Önceki dertlerim dert değil miş arkadaşlar yardımcı olun bana allah aşkına

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
Bıktım artık arkadaşlar yardımcı olun bana bıktım artık bu kadından benle uğraşıyor yetti Can'ıma ne istiyor benden olayı anlatayım ben beş yıllık memurum atanmadan önce staj yaptığım yerde işe başladım staj yaparken tanıştığım kadının yanında işe başladım beni çekemedi hemen atandım diyr kendisi şirket elemanı ben kadroluyum hiç bir zaman bunu dile getirmedim ama onun sürekli dilin de hemen atandın memur oldun yaşında küçük benden fazla maaş alıyorsun diye yüzüme hep söylerdi umursamazdım çalıştığım iş kolay onun ki kadar yoğun deil ne yaptı etti yerimi değiştirdi idare'den çıkmıyor sürekli birisinin lafını dedikodu sunu yapıyor müdürlere oysa hiç bir sorun yok en son artık sıfır muhabbet etmeye başladım o çok zorun A gitmiş sevgilisini arayacam soracam diyormuş ona neyse konuşmuyorum amaa hala sürekli orda burda dedikodu mu yapıyormuş bıktım. Artık Nasıl kurtulayım bundan ne olur akıl verin

Bana kalırsa bu da dert değil...

Konuşmamaya devam edin olsun bitsin. Ya da gidip konuşun, şu davranışlarından dolayı konuşmak istemiyorum diye.

Daha fazla verilecek bir tavsiye yok bence..
Anlamıyor ki konuşmuyorum bana istek gönderiyor faceden bunaltıyor beni

niye işe gelmiceksiniz ki ona istediğini altın kase ile sunmuş olursunuz
umursamayın bu kendine en iyi tokat olur
Sevgilinizi nasıl arayacak mış ne munasebet ne mantıksız işler ya ...
Evet niye tavır almışım niye konuşmuyor Muş'um sevgilime soracak mış

Devlet kurumlarında böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama mobbing diye şikayet edin bu insanı bence.Veya daha üst mevkide birisi varsa onunla konuşun ama lütfen benim şikayet ettiğimi bilmesin beni daha çok bunaltır diye özellikle belirtin.

Ben olsam yuzune soylerim. Yuzune diyemem dersen yaz bir yerden. Arkadas boyle boyle de benim iki yuzlu dedikoducu kıskanç ve bos insanla isim olmaz. Benimle bir daha iletisim kurmaya çalışma. Bir kere uyariyorum. Arkamdan da atip tutma bir dahakine bu sekilde sakin olmam. Kulaflari değişmeyelim. Kendi b*kunda yuvarlan de.

Cevap verirse polemiğe girme karsilik verme. Kuğul ol. Yaklaştırma yanına. Az sesiniz çıksın yahu.

Ya mobing düşündüm de Altı ay boyunca yaptıklarını not tutacakmışım o zor iş

Açıkçası sizi bu kadın takıntı yapmış gibi geldi bana. Herkesin aklı var sonuçta oda çalışsın memur olsun çok hevesse . Sizin ne suçunuz var memur olup fazla para alıyorsanız. Alnınızın teriyle alıyorsunuz sonuçta. Bence umursamaz davranın çünkü eğer sizde ona karşı tavır yaparsanız inatlaşma olur. Herkese de bana böyle yaptı şeklinde anlatır. Hatta yapmadığınız şeyleri bile yaptı olarak söyler.Haksız duruma bile düşebilirsiniz. İnsanların gözünde kötü şekilde gözükürsünüz. Facebook tan engelleyin veya tamamen kapatın .

Sevgiline nasıl ulaşacak ben onu anlamadım hadi ulaştı diyelim ne faydası olacak ona?

Herkesin nasibi rizki kendinedir. Boyle sen benden once memur oldun maasin benden fazla dusuncelerini hastalikli buluyorum. Bir tek size mi takik bu kadin? Yoksa herkesin mi dedikosunu yapiyor? Sevgiline ulasip ne yapacakmis? Senin neden onunla konusmadigini mi ogrenecekmis?

Amaan uğraşma ya.
Laf söylesen evirir çevirir canını sıkar.
Görünce günaydın de selam ver hatta kusura bakma soğuk davrandım bu ara sorunlarım vardı da de. Mesafeli ol yine. Çenesi kapansın diye bu şekilde davran.
İş ortamında huzur önemli çünkü.

Hergün görmek zorundayım konuşsam sus konuşmasan suç onun yüzüsnden bütün idare bana ters beni kötülüypr gidip gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…