- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Çekememezlik bıktım resmen işe gelmek istemiyorum onun yüzündenAnlamadım ki konuyu açıkçası tam olrak ?
Ben de bı kadın derken kv vakası sandım :)
Derdi ne olabilir ki !
Çekememezlik bıktım resmen işe gelmek istemiyorum onun yüzünden
Anlamıyor ki konuşmuyorum bana istek gönderiyor faceden bunaltıyor beniBana kalırsa bu da dert değil...
Konuşmamaya devam edin olsun bitsin. Ya da gidip konuşun, şu davranışlarından dolayı konuşmak istemiyorum diye.
Daha fazla verilecek bir tavsiye yok bence..
Evet niye tavır almışım niye konuşmuyor Muş'um sevgilime soracak mışniye işe gelmiceksiniz ki ona istediğini altın kase ile sunmuş olursunuz
umursamayın bu kendine en iyi tokat olur
Sevgilinizi nasıl arayacak mış ne munasebet ne mantıksız işler ya ...
Evet niye tavır almışım niye konuşmuyor Muş'um sevgilime soracak mış
Ben samimiydim sevgilim hiç beğenmedi zaten onun tavırlarını o da uzaklaşmamı istediararsa arasın sorarsa sorsun ilgilenmeyin
benim hala anlamadığım sevgilinin numarasını nerden biliyor
Zamanında çok mu samimiydiniz
Ya mobing düşündüm de Altı ay boyunca yaptıklarını not tutacakmışım o zor işDevlet kurumlarında böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama mobbing diye şikayet edin bu insanı bence.Veya daha üst mevkide birisi varsa onunla konuşun ama lütfen benim şikayet ettiğimi bilmesin beni daha çok bunaltır diye özellikle belirtin.
Açıkçası sizi bu kadın takıntı yapmış gibi geldi bana. Herkesin aklı var sonuçta oda çalışsın memur olsun çok hevesse . Sizin ne suçunuz var memur olup fazla para alıyorsanız. Alnınızın teriyle alıyorsunuz sonuçta. Bence umursamaz davranın çünkü eğer sizde ona karşı tavır yaparsanız inatlaşma olur. Herkese de bana böyle yaptı şeklinde anlatır. Hatta yapmadığınız şeyleri bile yaptı olarak söyler.Haksız duruma bile düşebilirsiniz. İnsanların gözünde kötü şekilde gözükürsünüz. Facebook tan engelleyin veya tamamen kapatın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?