- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Sıfır Huzur bendeAmaan uğraşma ya.
Laf söylesen evirir çevirir canını sıkar.
Görünce günaydın de selam ver hatta kusura bakma soğuk davrandım bu ara sorunlarım vardı da de. Mesafeli ol yine. Çenesi kapansın diye bu şekilde davran.
İş ortamında huzur önemli çünkü.
Aynen öyle yapacakmış ama bunu önceden düşündüğüm için sevgilimin numarasını değiştirirdim kadının telindenHerkesin nasibi rizki kendinedir. Boyle sen benden once memur oldun maasin benden fazla dusuncelerini hastalikli buluyorum. Bir tek size mi takik bu kadin? Yoksa herkesin mi dedikosunu yapiyor? Sevgiline ulasip ne yapacakmis? Senin neden onunla konusmadigini mi ogrenecekmis?
Geçen sene bu aylarda bizi ayırmıştı beni gazlayıp onun yüzünden bir ay ayrı kaldım nefretlik kadınnSevgiline bir de selam soylesin
Kendisi baştan aşağı mantıksızniye işe gelmiceksiniz ki ona istediğini altın kase ile sunmuş olursunuz
umursamayın bu kendine en iyi tokat olur
Sevgilinizi nasıl arayacak mış ne munasebet ne mantıksız işler ya ...
Calistigin kurumdaki bu ciddiyet de beni benden aldi yalniz. Senin sevgiline ulasabiliyor olmasi, anlattiklariyla sizin ayrilmaniz falanGeçen sene bu aylarda bizi ayırmıştı beni gazlayıp onun yüzünden bir ay ayrı kaldım nefretlik kadınn
Kadın Bilgiğin edepsiz utanmaz arlanmaz şerefsiz dedikodu manyağıBen olsam yuzune soylerim. Yuzune diyemem dersen yaz bir yerden. Arkadas boyle boyle de benim iki yuzlu dedikoducu kıskanç ve bos insanla isim olmaz. Benimle bir daha iletisim kurmaya çalışma. Bir kere uyariyorum. Arkamdan da atip tutma bir dahakine bu sekilde sakin olmam. Kulaflari değişmeyelim. Kendi b*kunda yuvarlan de.
Cevap verirse polemiğe girme karsilik verme. Kuğul ol. Yaklaştırma yanına. Az sesiniz çıksın yahu.
Görmezden gel bi süre konuşur susar .Sen muhatap olma isine bak cnm...Bıktım artık arkadaşlar yardımcı olun bana bıktım artık bu kadından benle uğraşıyor yetti Can'ıma ne istiyor benden olayı anlatayım ben beş yıllık memurum atanmadan önce staj yaptığım yerde işe başladım staj yaparken tanıştığım kadının yanında işe başladım beni çekemedi hemen atandım diyr kendisi şirket elemanı ben kadroluyum hiç bir zaman bunu dile getirmedim ama onun sürekli dilin de hemen atandın memur oldun yaşında küçük benden fazla maaş alıyorsun diye yüzüme hep söylerdi umursamazdım çalıştığım iş kolay onun ki kadar yoğun deil ne yaptı etti yerimi değiştirdi idare'den çıkmıyor sürekli birisinin lafını dedikodu sunu yapıyor müdürlere oysa hiç bir sorun yok en son artık sıfır muhabbet etmeye başladım o çok zorun A gitmiş sevgilisini arayacam soracam diyormuş ona neyse konuşmuyorum amaa hala sürekli orda burda dedikodu mu yapıyormuş bıktım. Artık Nasıl kurtulayım bundan ne olur akıl verin
Müdüre çok gittim kendisi yalaka bir tip olduğundan ağzı da laf yapıyor arası iyi onlarla sürekli yanlarına gidip Beni kötülese Mutlu oluyorCalistigin kurumdaki bu ciddiyet de beni benden aldi yalniz. Senin sevgiline ulasabiliyor olmasi, anlattiklariyla sizin ayrilmaniz falan
Nasil bir isyeriymis anlayamadim
Mudurunuz yok mu? Gidip sikayet edin.
Tam anlayamadim. Aceleyle yaziyorsunuz galiba. Kadinin telefonundan sevgilinizin numarasini mi degistirdiniz? Kadinin telefonunu nasil bu kadar kurcalayabiliyorsunuz?Aynen öyle yapacakmış ama bunu önceden düşündüğüm için sevgilimin numarasını değiştirirdim kadının telinden
Kurcalamak değill bunu yapacağını tahmin ettiğim için birisini arayacağım diye rica ettim istedim ve değiştirdim sorun bu deil zatenTam anlayamadim. Aceleyle yaziyorsunuz galiba. Kadinin telefonundan sevgilinizin numarasini mi degistirdiniz? Kadinin telefonunu nasil bu kadar kurcalayabiliyorsunuz?
Yaşım gereği olamadım insanları kendim gibi gördüm karşı tarafta iki yüzlü birisi olduğu için çözmekte geciktim5 senede kurdu olman lazım memuriyetin insanları ne kadar büyütüyosun
bende senin gibiydim şimdi ciğerlerini söküyorumYaşım gereği olamadım insanları kendim gibi gördüm karşı tarafta iki yüzlü birisi olduğu için çözmekte geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?