Önceki dertlerim dert değil miş arkadaşlar yardımcı olun bana allah aşkına

Sıfır Huzur bende

Aynen öyle yapacakmış ama bunu önceden düşündüğüm için sevgilimin numarasını değiştirirdim kadının telinden

En buyuk derdin buysa oncekiler nasildi merak ettim dogrusu :)
Bosver yaw he he de gec.
Zamanla o da ugrasmayi birakir.

Geçen sene bu aylarda bizi ayırmıştı beni gazlayıp onun yüzünden bir ay ayrı kaldım nefretlik kadınn
Calistigin kurumdaki bu ciddiyet de beni benden aldi yalniz. Senin sevgiline ulasabiliyor olmasi, anlattiklariyla sizin ayrilmaniz falan
Nasil bir isyeriymis anlayamadim
Mudurunuz yok mu? Gidip sikayet edin.

Kadın Bilgiğin edepsiz utanmaz arlanmaz şerefsiz dedikodu manyağı

Görmezden gel bi süre konuşur susar .Sen muhatap olma isine bak cnm...

kurtulmanın yolu yok bence.kavgada etsen yine arkandan konuşacak..oyüzden iyisi mi hiç yokmuş gibi davran...

Calistigin kurumdaki bu ciddiyet de beni benden aldi yalniz. Senin sevgiline ulasabiliyor olmasi, anlattiklariyla sizin ayrilmaniz falan
Nasil bir isyeriymis anlayamadim
Mudurunuz yok mu? Gidip sikayet edin.
Müdüre çok gittim kendisi yalaka bir tip olduğundan ağzı da laf yapıyor arası iyi onlarla sürekli yanlarına gidip Beni kötülese Mutlu oluyor

Bu kadın sizin amiriniz mi? Bu kadar dedikodu yapıyorsa nasıl idare hala onun lafıyla sizin yerinizi değiştiriyor?

Eğer işinizde ona bağlı değilseniz, restinizi çekin. En ufak bir imasında yüzüme bunları dedin umursamadım; yerimden ettin yine kesip atmadım; hala arkamdan dedikodumu yaparken, benden ne dostluğu bekliyorsun diyin ve buna şahitleriniz de olsun.

Fesat insa lardan nefret ederim.

Bende bir ise gitmistim. Arkadas olduğum kiside benden 1 hafta once ise baslamis. Ama o arkadasim benden cok daha basarili cok daha isi iyi biliyordu. Baska bolumlere gitti, yuksek yerlere geldi. Ben onunla gurur duydum ve basarilarinda destekledim manevi olarak cunku Türk olarak basari saglamasi beni gururlandiriyordu.

Fesat insanlari ve surekli neden o neden ben degil diyen insanlari sevmiyorum.
Icin fesat ondan sen değilsin ne oalcak?

Açık ve net bir şekilde rahatsızlık verme varsa amirinize söyleyin çok sıkıntı bir durum bu.

Bu kadın ı idare başımıza şef diye dikti ama sorarım size vasıfsız bir insan bana amirlik yapabilir mi o yüzden idareyle arası iyi kadrosu bişeyi yok torpille gelmiş buraya

Aynen öyle yapacakmış ama bunu önceden düşündüğüm için sevgilimin numarasını değiştirirdim kadının telinden
Tam anlayamadim. Aceleyle yaziyorsunuz galiba. Kadinin telefonundan sevgilinizin numarasini mi degistirdiniz? Kadinin telefonunu nasil bu kadar kurcalayabiliyorsunuz?

Tam anlayamadim. Aceleyle yaziyorsunuz galiba. Kadinin telefonundan sevgilinizin numarasini mi degistirdiniz? Kadinin telefonunu nasil bu kadar kurcalayabiliyorsunuz?
Kurcalamak değill bunu yapacağını tahmin ettiğim için birisini arayacağım diye rica ettim istedim ve değiştirdim sorun bu deil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…