Önceki dertlerim dert değil miş arkadaşlar yardımcı olun bana allah aşkına

Sen zaten kadınla yeterince yüz göz olmuşsun telfnunu isteme numra silme daha öncesinde bi samimiyet vardıki tlfnu isteyebilyosun taş yerinde agırdır canım benim bende çok genç yaşta memur oldum ama amirlede hizmetliylede mesafemi korurum bu bir birde bu tür insanlar üzgünümki her kurumda mevcut ayıklamak mümkün degil bu gitse digeri gelir

Öyle ama ben öncesinde öğrenci iken yanında stajyer ken ki Zaman'dan olan bir samimiyet var yani memur oldu havalara girdi demesin diye tavır alamadım

Ben olsam idari işlere bu kadını şikayet ederdim, ne demek onunla konuşmuyorum diye herkese yayıp beni çalışma arkadaşlarıma kötü göstermek, ne demek konuşmyorum diye benim sevgilimi aramak. kim ki o yani.

Ben de kayınvalide vakası sandım yani...

Ya iş hayatınızda olan şeyleri neden bu kadar büyütüyorsunuz?
Adı üzerinde "iş hayatı" bu...
Gereksiz çekişmeler, dedikodular, atışmalar her daim nereye giderseniz gidin olacaktır.
Önemli olan sizin tavrınız ve davranışınız.

Hiç kimse sizin yerinize bu anlamda birşey yapamaz.
Ancak siz mesafe koyarak, uzak durarak bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Aman o onu demiş bende altında kalmayacağım, bunu yapmış bende yapacağım derseniz ancak kendi kariyerinizi bitirirsiniz.
Karşınızdaki kişiye hiç birşey olmaz, bu böyledir.

Siz kendi çizginizi bilin ve belirleyin.
Gözünüzü kapatın, kulaklarınızı tıkayın, işinize sarılın.

Gerisi teferruat...

Şuan hiç konuşmuyorum ama hala arkamdan konuşmaya devam ediyor

Hiç bir açıklama yapmadan konuşmamak soru işareti bırakır
Gerekçeni açıklayarak yekten yüzüne söyleyeceksin
Ayrıca dedikodu tek kişi ile yapılmıyor değil mi ? Yani onu dinleyenler ve ortak olanlar da suçlu, hepsini birlikte şikayet etmelisin

yalnız bimere şikayet ederseniz çalıştığınız arkadaşlarınız sizi dışlayacaklardır ve konularınızdan anladığım kadarıyla bu tür şeyleri kafaya takan bir yapıya sahipsiniz o yüzden iyi düşünüp öyle şikayette bulunun kaldı ki bimere şikayet etmeniz demek kurumdaki hiyerarşik yapıyı aşmanız demek ki haklı olsanız bile hiç bir idareci bunu gözardı etmez ceza bile alabilirsiniz aklınızda olsun önce şef sonra müdür sonra genel müdür vs diye gitmesi gerekiyor yoksa dediğim gibi sicilinize işleyen uyarı,kınama alabilirsiniz

İş hayati diyorsunuz ama sekiz saatim orda geçiyor benim öyle kulakları tıkamakla da çözülebilecek bir şey değil

İdare ye anlaşamadığımızı Yerimin değiştirilmesini söyledim nedeninin bu kadın olduğunuda söyledim halen onu dinliyorlar beni dinlemiyorlar ve bu kadın bana amirim gibi davranıyor başka yol bırakmadılar ki bana

Mesaj yoluyla benim Hakkı'm da konuşmamasını söyledim artk gerekmediğince konuşmayalım dedim ve bu iyice sinirlendirmiş kendisini

Siz en başından çok yüz vermişsiniz belliki. Ne demek ya sevgilinizle bu kadar yakınlık? Bence bu olaydan ders alın ve bi daha da gözünüzün tutmadığı kişilerle samimi arkadaş olmayın. Ters psikoloji mi oluyo anlamıyorum.
"Hımm şu kadını gözüm tutmadı ama hemen can ciğer olayım ve senelerce sürecek bir kavga,dedikodu ve taciz ateşini yakayım."
Öneri olarak da hiç yüz vermeyin eğer yüzüznüze karşı abartırsa da herkesin içinde azarlayın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…