L
libra55
Ziyaretçi
- Konu Sahibi libra55
-
"Larisa"arkadaşımın ballandıra ballandıra anlatmadım tabirine biraz sitem ederek sözlerime başlamak istiyorum,ben birlikteliklerde gizli saklı hiçbişey kalmaması ve daha çok güven sağlanabilmesini düşünerek bir hata yapıp! eşim olacak şahısa ondan önceki erkek arkadaşımı anlatmıştım,erkek arkadaşımla bazı fikir çatışmaları yüzünden evlilik kararından dönmüş ve ayrılmıştık,nerden bilebilirdim ki boşanma aşamasında bu masumca ve gayet iyi niyetle anlattığım konunun aleyhime kullanılabileceğini,kendiside nişanlısı tarafından aldatılmış bir insandı ben bunu bilerek bir evlilik yaptım ama erkekler çok bencil,benim boşanma dilekçemde onunla ilgili mahkemeye sunduğum gerçek beyanlar heralde onun o kadar çok gücüne gitmişki bana ne suçlamada bulundu biliyomusunuz kızlar benden önceki erkek arkadaşıyla görüşüyor beni onun için terketti! inanabiliyomusunuz bu iftiraya, seneler önce bitmiş bir ilişki ve bunu kendi hayalinde nasıl kurduysa tazminat ödememek için beni karalıyor lanet olsun böyle insanlara onun için siz siz olun önceki birlikteliklerinizi anlatmayın.
Ben de eşim de birbirimize açtık tüm eski defterleri..
Hatta ikimizin de sicilinde pek hafif olaylar yoktu..cokacimcoook
Ballandırmaya da gerek yoktu ne kadar yoğun ilişkiler yaşadığımız zaten eski ilişkilerimizin süresinden belliydi. İkimiz de ciddi ilişkiler yaşamışız,hayatımızı koymuşuz bence o insanlara..benneyaptımki
İlk başlarda kıskançlık duyardım ama şimdi geçti gitti...
Onun ne düşündüğünü bilmiyorum açıkçası..
Ama şuna inanıyorum ki evlendikten sonra; eşlerin geçmişteki flörtlerinden çok daha büyük sorunlar yaşanıyor evlerde..Ahh derdimiz o eski kadınlar ve erkekler olsaydı derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?