:)) Erkek arkadaşımız , sözlümüz , nişanlımız olmadı kocamız bize eski defterlerini açmasa bile nasıl olsa ilerleyen günlerde bitmek bilmeyen merakımız ve araştırmasakta (kaderin bir cilvesi işte ) hayatın önümüze önümüze o eski defterlerini sunması neticesinde zaten öğrenmiyor muyuz inciğini cinciğini :)
Ben sormam ama merak ederdim , kıskanırdım da saçma bile olsa .. Napim kadınım ben.
Eşim hiçbir zaman eski defterlerini açmak zorunda kalmadı , sormadım da zaten ama hepsini öğrendim bir şekilde :) Hayatın bir cilvesi diyelim , ben araştırmadım , kendileri önüme gelince gördüm :)
O benim defterlerin hepsini bilmez , sormadı da.. Kendisi onun için önemli olanın onunla tanıştığım andan itibaren olduğunu söylemişti. Az önce söylediği cümleye bile geri dönemeyeceğimizi çünkü onun bile geçmişte kaldığını belirterek..Ama bu onun kıskancın önde gideni ve genlerinde mutlaka gizli de olsa var olan bir maçoluğu olduğu gerçeğini değiştiremez..
Bana sorarsanız ben gizli saklı işlerden hoşlanmam , bir ilişkide olmaması gerektiğine inanırım , ama geçmişi anlatmamak onu gizlemek değildir..Geçmişi sorarlarsa hatalarımdan günahlarımdan ders aldığım için korkmadan da anlatırım..Durup duruken geçmişe dönmek bize ne kazandırı diye sorarlarsa da kazandırmaz sadece zaman kaybettirir diyebilirim..