kesinlikle anlatilmasi taraftariyim!
anlatmadigi ve anlatmadigim muddetce asla kendimi ve onu samimi hissedemem bi insan beni egrisini anlatacak kadar samimi hissetmiyorsa uzulurum bu olaya kendini yuregini koymadigini dusunurum.
tek tek ne yasandi ne bitti seklinde degil daha cok bugunku bakis acisi o kiza bugun nasil davraniyor hakkinda nasil konusuyor onu incelerim ben. kiskanclik olmaz mi olur elbet ama buna ragmen paylasilmasi gerektigi taraftariyim ben.
iliskimizin ilk 1 yilina kadar sevgilimin eski sevgilisi onu arardi onemli gunlerde basi skstiginda cani skkin oldugunda hala arkadas olmalri ve dahasi nefret etmeden birbirleri ile konusmlari beni kiskandirsa dahi takip ettigim ve beni aman aman da rahatsiz etmeyen aksine zaman zaman begendigim davranislardandi.
şimdi neden aramıyo kız merak ettim :)
ben de eşim de birbirimize açtık tüm eski defterleri..
Hatta ikimizin de sicilinde pek hafif olaylar yoktu..cokacimcoook
ballandırmaya da gerek yoktu ne kadar yoğun ilişkiler yaşadığımız zaten eski ilişkilerimizin süresinden belliydi. Ikimiz de ciddi ilişkiler yaşamışız,hayatımızı koymuşuz bence o insanlara..benneyaptımki
ilk başlarda kıskançlık duyardım ama şimdi geçti gitti...
Onun ne düşündüğünü bilmiyorum açıkçası..
Ama şuna inanıyorum ki evlendikten sonra; eşlerin geçmişteki flörtlerinden çok daha büyük sorunlar yaşanıyor evlerde..ahh derdimiz o eski kadınlar ve erkekler olsaydı derim..
merhaba arkadaşlar,neleri anlatmalıyız????mesela benden önce kaç sevgilin oldu gibi saçma bi soruya ne cevap verilebilir ki?veya hiç öpüştün mü?ya da ne bileyim daha önce biriyle cinsel anlamda birşeyler yaşadınmı???bunu çok merak ediyorum
bence anlatılabilir.
yani şu şekilde anlatılabilir.
uzun süreli ilişkin oldu mu? birini çok sevdin mi? vs gbi sorularla üstün körü bir bilgi alınabilir.
ama fazlasına çok gerek yok sanki.
ben anlatırım. ama anlatacağım ilşikileri kaldırabilir mi bilemiyorum.yani çok yanlış yaşayan biri değilim ama nedense erkeklerin herşeyi bilmesi gerektiğini düşünmüyorum.
bencede anlatilmali ama çook yüzeysel geçiştirmelik yani ama erkeklerin hepsini anlatmasini sağlayin dinlerken kiskanmiomuş gibi yapinki doru dürüst anlatsin ben önemli değil havasinda yüzeysel anlattim kiskanmiomuş gibi onunkini detaylariyla öğrendim anlattiği bi kaç gün kafasmi kurcaldi şimdi geçççti gitti anlatmak lazim derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?