- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Benim gözlerim kanıyor şuan.Gözüm o ikisini göremedi.
Onu takıp masanın üstüne kurbanlık koyun gibi yatırıp resim çekmek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gözlerim kanıyor şuan.Gözüm o ikisini göremedi.
Burasi konu acmak icin degilmi benmi yanlis biliyorum?
Suan kk'nın alt sayfa reklamında terazi içinde altın parçaları var.
Bismillah.
Hangi yurtdişındasın sen canim. Bende yurtdisindayim. Turkiyeden gelin gelenler altın takar burda yetişen hicbir genç kızda ben altın gormedim kolunda. Çok demode. Burda mahalleye komşulara akrabalara yeni gelin taksın göstersin yoktur. Bildigin görgüsüzlük yaniYurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirki
Akşam kocamın ümügüne binmezsem ben de daktır degilim..her yerden geliyorlar sağlı sollu![]()
Kizz yalan soylemisim nasilda cikardiniz ortaya22 diyolar
2 si nerde konu sahibesi?
Konus var onceden sen derdind dusme canim benimmmbir derdim var topiği apla burası.
kuyumcukent broşürü değil.
Benim de hain planlarım var,hele bir gelsin.Akşam kocamın ümügüne binmezsem ben de daktır degilim..
Parçalayasım geldi yeminle ya.Benim de hain planlarım var,hele bir gelsin.
Kizz yalan soylemisim nasilda cikardiniz ortaya
Yukledim. Sorda gormedim dediler bende bu sekilde belki konumu bilenler yazarlar dedim.devam konusu açmak yasak.
oradada ilk mesajınızın altına ekleyebilirdiniz fotoyu amacınız orada arada kalmış olması idiyse.
ben derdine düşmedim de .sen altınlarını insanlara gösterme konusunda baya bi dert edinmişsin kendine ki bir derdim var topiğine bileziklerinin fotoğrafını koydun..gördük 24 tane adana burmanı.sana çil çil altınlarınla mutluluklar diliyorum canım ....Konus var onceden sen derdind dusme canim benimmm
Yukledim. Sorda gormedim dediler bende bu sekilde belki konumu bilenler yazarlar dedim.
Neden kotuye cekildiki
Cnm Mary Teyze,Hans Abinin karısı,Victoria Ablanın kızı, sende hiç bilmiyormuş gibi :)