• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Yurt disindayim cevremde insanlar bile gunluk hayatta takiyolar. Koca dugun ortasinda ne olabilirki
Hangi yurtdişındasın sen canim. Bende yurtdisindayim. Turkiyeden gelin gelenler altın takar burda yetişen hicbir genç kızda ben altın gormedim kolunda. Çok demode. Burda mahalleye komşulara akrabalara yeni gelin taksın göstersin yoktur. Bildigin görgüsüzlük yani

Yani siz her yazanı kıskanıyo olarak betimlendirebilirsiniz ama hiç tarzım değil burma çok kıro görünüyo. Zevk meselesi tabi siz yakıştırıyosanız dilerseniz her gün takın bizene

devam konusu açmak yasak.
oradada ilk mesajınızın altına ekleyebilirdiniz fotoyu amacınız orada arada kalmış olması idiyse.
Yukledim. Sorda gormedim dediler bende bu sekilde belki konumu bilenler yazarlar dedim.
Neden kotuye cekildiki

Konus var onceden sen derdind dusme canim benimmm
ben derdine düşmedim de .sen altınlarını insanlara gösterme konusunda baya bi dert edinmişsin kendine ki bir derdim var topiğine bileziklerinin fotoğrafını koydun..gördük 24 tane adana burmanı.sana çil çil altınlarınla mutluluklar diliyorum canım ....

Back
X