Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Allah daha çok versin de sorun ne bu konuda onu anlamadım eltin sadece sormuş bozdurmadın mı diye kimse gelip borç istememiş bi laf söz yok ne diye bu bilezikleri çekip atmak anladım

Yukledim. Sorda gormedim dediler bende bu sekilde belki konumu bilenler yazarlar dedim.
Neden kotuye cekildiki
Yok canım yanlış anladın biz nispet algılamadık,herifler sayende bu gece mutsuz uyuyacak onlara üzülüyoruz.
Yoksa 3, 5 ,22 altının lafı olmaz,kol bastı oynatacağız!

Ne kadar ağır sözler söylenmiş. Hiç yakıştıramadım gerçekten. Kim ne isterse onu takar. Sayfalarca geyik yapılacak nesi var bilemedim.

Bizene senin vurmalarından Allah aşkına olan var olmayan var belli işte kıskandırmak için tatmissin ..

Önceki konu ne bilmiyorum arama zahmetine de girmem.
O bilezikli kolunuzu koyup görgüsüzlük neyi amaçladınız anlamadım.
Türk kadını ve bilezik birlikteliği Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Bunlarin hepsini takip cok begendin bi de he mi
Bi alyans, bi saat, bi künye veya bileklik gayet zarif benim gozumde.. Hatta alyans bile yeterli.. Tabii herkesin kendi zevki..
Elbette bilezik takilabilir ama 10-15 tanesini pespese, dirsege kadar takmak, gostermek gibi geliyor.. Şıklık, guzellik filan degil..

Son düzenleme:
Yakistirilmiycak kadar kotu biseymi yaptim?
Onceki konumda mesaj yerine yazdigim icin sonradan konuya giren arkadaslar gormemis o yuzden ek burya attim. Ek konu acmak yasakmis onuda bilmiyodum ne oldu simdi idamlikmi oldum?

Sonradan gorme diyen arkadaslar bile olmus arkadaslar nedir bu on yargi?

Nerden biliyosunuz onceden gormedigimi? Baba evindeki takinin paranin dökümünü cikartmakmi gerekiyo illede.?

Konuyu bilen kisiler varken neden konuyu geyige almak? Tabikide zevk meselesi seven var sevmeyen var bende iki senede bi kez taktim hosuma gitti begendi herkeste gorunuste kotu bisey yok nedir bu asagilama yarisi??

Begenmediyseniz ben takmam guzel degil diye yazabilirsiniz, alingan degilim sorunda degil ama nedir diger makaralar?

Yok giii ben almanyada yaşıyorum hic gormedim benim çevre fakir herhalde dicem ama hollandadaki avusturyadaki akrabalardada gormedim. turkiyeden gelen gelinlerde sadece var.
Hem o cok altınlilar arnavutlar degilmiydi??

Anladik bilzeiklerin varr resimli kanitta var hepimiz rahatladik resim gorunce☺ Benim bileziklerim var 24 adet sizin varmi hemde çok sade duruyo benim bileziklerim. ..... ay sende dert diye derdim var bolumune konu actin Allah baska dert vermesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…