Yok canım yanlış anladın biz nispet algılamadık,herifler sayende bu gece mutsuz uyuyacak onlara üzülüyoruz.Yukledim. Sorda gormedim dediler bende bu sekilde belki konumu bilenler yazarlar dedim.
Neden kotuye cekildiki
düzelteyim altın değil adana burması.Yok canım yanlış anladın biz nispet algılamadık,herifler sayende bu gece mutsuz uyuyacak onlara üzülüyoruz.
Yoksa 3, 5 ,22 altının lafı olmaz,kol bastı oynatacağız!
O değilde yurt dışında nerede yaşıyorsunuz?,çevreniz çok basit,hiç mi yok şöyle beşi bir yerde takan Amanda Teyze!ayy kahkaha attim
Cnm düzelteyim Burmalık,vurmalık değil,hoş eşim gelince vurmalık olacak ama:)Bizene senin vurmalarından Allah aşkına olan var olmayan var belli işte kıskandırmak için tatmissin ..
Yakistirilmiycak kadar kotu biseymi yaptim?Konu sahibi üzüldüysen hakkını helal et :)
Bence bir daha elalem yapıyor diye yapma herhangi birşeyi. Kendine yakıştırdığın şeyi yap. Diğerleri hakkında da bunlar düşünülüyor çünkü.
Yok giii ben almanyada yaşıyorum hic gormedimO değilde yurt dışında nerede yaşıyorsunuz?,çevreniz çok basit,hiç mi yok şöyle beşi bir yerde takan Amanda Teyze!
Her yıl Antalya da karşılaşırdım halbuki,kadınlar çok önem verir kollarda Trabzon,Adana,yakada gerdanlık,uzun 3 dolamalık zincir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?