Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

İnatla ifşalamayın bence kendinizi, sizin düğünler kalabalık oluyor anladığım kadarıyla, koldan elbiseden tanıyan çıkar. Bak 2000 euroyu çok görmüş eşinin yeğenlerine öyle öyle alınıyor o bilezikler filan derler.

Biz de gelin dışında kimse kat kat takı takmıyor düğünlerde. Ama bulunduğunuz ortam kaldırıyor ki takmışsınız. Kimsenin onayına ihtiyacınız yok. en iyi siz bilirsiniz zaten kendi ortamınızda ne takılıyor ne uygun.

Meraklı melahat gibi sorayım,neden o kadar bileziği takdınız..
Hava atıp zenginlik göstergesimi yoksa başka bir nedeni varmı..

Ayyy....
Yanimda annemle birlikte burayami koysaydim anlamadim?
Özellikle kolunuza zoom yapilmis gibi duruyor her neyse Alah daha çok versin bacım. Benim de durur düğünden kalan bilezikler ama bir kere bile takmadım. Kolum da nasıl durduğuna bile bakmadım. Sevmem öyle sarı sarı. Birde 5 dolar için insan öldürüyorlar haberin olsun. Seni hava da kara da götürürler

Meraklı melahat gibi sorayım,neden o kadar bileziği takdınız..
Hava atıp zenginlik göstergesimi yoksa başka bir nedeni varmı..
Bulundugum yerde herkes takiyo, oyle gulunc bi mesele olsa aklim yerinde yani bende bilirim neyin ne oldugunu. Burda baska yerlere cekiliyo. Yeni evliler takiyo hatta takmazsa yadirganiyo. Iki senedir takmiyodul zaten ilk kez taktim yakin bi akrabam olsun yine takarim guzel durdu herkesin kendi zevki.

Kestim bictil ondandir.
Dugunde goren gordu, herkesin var kimse katil veya hirsiz degil yani.

Türkiye'de olsaydı peşinize takılır tenhada icabına bakarlardı resmen..
Yinede o kadar çok takmanın gereği yok diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…