- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Ayyy....O değil de ben suna takildim ; düğünde neden kolunuzun resmini çekme ihtiyacı duydunuz acaba ????
Hanım abla hep en son sen geliyosun:)Gözlükle ancak 20 tane sayabildim doğru dimi
Hanım abla hep en son sen geliyosun:)
sizde benim gibi sonradan geliyorsunuz hepMeraklı melahat gibi sorayım,neden o kadar bileziği takdınız..
Hava atıp zenginlik göstergesimi yoksa başka bir nedeni varmı..
benm hiç bu kadar bileziğim olmamıştı vay anasına beHanım abla hep en son sen geliyosun:)
Özellikle kolunuza zoom yapilmis gibi duruyorAyyy....
Yanimda annemle birlikte burayami koysaydim anlamadim?
cok ayıp kıskanmayalım hanımlarBir yaşıma daha girdim..
sizde benim gibi sonradan geliyorsunuz hep
Bulundugum yerde herkes takiyo, oyle gulunc bi mesele olsa aklim yerinde yani bende bilirim neyin ne oldugunu. Burda baska yerlere cekiliyo. Yeni evliler takiyo hatta takmazsa yadirganiyo. Iki senedir takmiyodul zaten ilk kez taktim yakin bi akrabam olsun yine takarim guzel durdu herkesin kendi zevki.Meraklı melahat gibi sorayım,neden o kadar bileziği takdınız..
Hava atıp zenginlik göstergesimi yoksa başka bir nedeni varmı..
Kestim bictil ondandir.Özellikle kolunuza zoom yapilmis gibi duruyorher neyse Alah daha çok versin bacım. Benim de durur düğünden kalan bilezikler ama bir kere bile takmadım. Kolum da nasıl durduğuna bile bakmadım. Sevmem öyle sarı sarı. Birde 5 dolar için insan öldürüyorlar haberin olsun. Seni hava da kara da götürürler
cok ayıp kıskanmayalım hanımlar
Bulundugum yerde herkes takiyo, oyle gulunc bi mesele olsa aklim yerinde yani bende bilirim neyin ne oldugunu. Burda baska yerlere cekiliyo. Yeni evliler takiyo hatta takmazsa yadirganiyo. Iki senedir takmiyodul zaten ilk kez taktim yakin bi akrabam olsun yine takarim guzel durdu herkesin kendi zevki.
bende akşam kocamn kulaklarını cekecem bana 5 tane taktın insafsız diyeÇarşamba kızımın yanına gidiyorum ilk işim dünürün ağzını burnunu kırmak olacakanladınız demi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?