Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Ben yine şimdiden vedalaşayım,geyikten gidiyorum neyse ki!
Akşam için işkence çeşitlerini bir araştırayım!
Konu sahibi sen de güldün itiraf et
Bileziklerinle mutluluklar en kısa zamanda foto atacağım Ahanda oldu konu başlığıyla....

Yok giii ben almanyada yaşıyorum hic gormedim benim çevre fakir herhalde dicem ama hollandadaki avusturyadaki akrabalardada gormedim. turkiyeden gelen gelinlerde sadece var.
Hem o cok altınlilar arnavutlar degilmiydi??
Gerçi haklısın şekerim Side de hep pırlanta vardı,Almanlar daha çok alıcıydı...

Yukledim. Sorda gormedim dediler bende bu sekilde belki konumu bilenler yazarlar dedim.
Neden kotuye cekildiki
Yav dugune herkes takiyor diye takip gidiyorsun, burda bi iki kisi merak ettim nasil durmus diye konuya hemen foto atiyorsun o da yetmiyor yeni konu aciyosun gormeyen kalmasin diye. Kendi fikrin yok mu? Buraya atmam komik ve sacma olur diye dusunemedin mi? Hadi bari isteyenlere ozelden atsaydin. Kostur kostur gelmis bir de konu acmis.

Bu bileziklerin şık durduğuna gerçekten inanıyor musunuz. Benim fikrim bunlar ancak ve ancak ahanda benim bu kadar param bu kadar bileziğim var demek için takılır .Eltiniz de oltaya gelmiş yemi yemiş . Kıskanmış demek ki bileziklerinizin envanterini tutmuş . Eltiniz ve siz gayet uyumlusunuz.

cok sadeymiş gerçekten, basit kaçmış, boynunuza da 20 metre zincir doladıysanız tamam ama sadece bu bileziklerse bu kadar az takacağınıza hiç takmasaydınız
aynen görmemisin bilezigi olmus misali... okadar takim varki tam bundan 2 kati hic takmam taksamda 1 tane en fazla. Bu nedir yahu birde sade durmus yazmis

aynen katiliyorum ayni kafadanlar

Gözlerim kamaştı...hiç yanliş anlaşılmadi..su an da da görgüsüzlüğünüzü katlamak için attınız..eltinizden sonra bizi de kıskandırma çabası içindesiniz galiba..ama biz yemeyiz..:)

Ay valla ya. Görgüsüzlükte son nokta. Ne işimize yarayacaksa onun altınları hayır onun eltisi çatlayabilir, hatta konu sahibi de eltisindekilere çatlayabilir, olabilir de bizi kendisiyle karıştırmasaydı iyiydi

A_a_h havalar güzel mi oralarda?

Neden tek tek ozel msj atim? Istemeyen yorum yapmaz silah zoruylami yazdirdim

Niye yeni konu açtın ki?
Önceki konuda da görmüştüm ve hala kötü göründüğünü düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…