Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Kestim bictil ondandir.
Dugunde goren gordu, herkesin var kimse katil veya hirsiz degil yani.
Evet bazı aileler böyle olabiliyorlar maalesef. Benimde kuzenimin kayınvalidesi davetlerde filan zorla taktırır. Kız artık bıktı bilezikle gezmekten . Bana biraz görgüsüzlük gibi geliyor . Zevk meselesi de değil bence çoğu kişi gosteristen takıyor ya da taktiriliyor.

Neden tek tek ozel msj atim? Istemeyen yorum yapmaz silah zoruylami yazdirdim
Yo ben rahatsiz olmadim banane istersen her anini karele at. Ama insanlar niyetimizi anliyorlar yani anl
Neden tek tek ozel msj atim? Istemeyen yorum yapmaz silah zoruylami yazdirdim
E madem bu konuyu hangi amacla actin? Madem kibar durduguna eminsin eltinin kiskandigina eminsin o zaman bize niye sordun ki? Durmamis iste kibar falan baya bakin bileziklerim tam olarak bu kadar der gibi gozukuyor.

Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum. Ama gerçekten aşırı kötü ve gösterişten haz alan insanların görüntüsü bu.

Güzel olmuş diyenler düğün sonrası bunları içinden geçirmişlerdir. Geçirmedilerse de onlarda bu güruhun bir parçasıdır.

Eskilerde kaldı artık takılanı beğenmek. Yeni nesilde nerdeyse %90 ayıplıyor.

Ha ben seviyorum kime ne? Derseniz haklısınız ama eleştiriye açık şekilde bu fotoğrafı yüklerseniz o %90lık kısım böyle ortaya çıkıverir.

Bunlar özel tasarım altın değil, bildiğin anam babam usulü burma bilezik. Yurtdışında bununla övünen halk varsa aferin onlara, çok güzel temsil ediyorlarmış bizi oralarda.

Nolmus konuyu bilmiom da bunun kaynanasi almamismi takilari

Bu arada biz balkan gocmeniyiz, bizde altina verilen deger meshurdur :)
Ama bizde bile boyle sira sira tek bilezik takan gormedim ben. Gelinler trabzon hasiri falan takar (100-200 bin tl lik setler bunlar) ama o zevk meselesi dersin, begeni dersin, gelenek dersin.
Bu resimdeki goruntunun mücevher olarak bir estetigi yok, direk yatirimlik bilezik goruntusu, yani ha kolunuza bir deste para sarip gitmissiniz, ha boyle sira sira burma...
O yüzden insanlar bu kadar guldu halinize.
Eger takmalik altin hevesiniz varsa set, kelepce, hasir vs biseyler alin, hem daha gosterisli ve zengin durur hem de bu kadar nakit gozuyle bakilmaz.

koca ağız burun kulak zarı patlatma dalsın
siz ay bileziklerimi kıskandılar diye böbürlenin.. pehhh

sanırım zengin sizin koca.. dövse de sövse de duracağım diyorsunuz demek ki
dertlerinizi unutup kıskanma konusu açtığınıza göre
yazık...

zaten yurtdisindakiler 50 yil oncesinde yasiyor be kuzum
biz ilerledikce onlar anlamsizca sabit kaldilar goc ettikleri seneden bi adim ilerleyemediler
yani benim yasadigim yerde su sekilde gezse biri kucuk dilimizi yutariz herhalde bu ne diye

Benim cadı kızımda doğum hediyesi bundan istiyor,takınca çok şık duruyor hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…