Oda turkiyeye has bi konu zaten.Türkiye'de olsaydı peşinize takılır tenhada icabına bakarlardı resmen..
Yinede o kadar çok takmanın gereği yok diye düşünüyorum...
Evet bazı aileler böyle olabiliyorlar maalesef. Benimde kuzenimin kayınvalidesi davetlerde filan zorla taktırır. Kız artık bıktı bilezikle gezmekten . Bana biraz görgüsüzlük gibi geliyor . Zevk meselesi de değil bence çoğu kişi gosteristen takıyor ya da taktiriliyor.Kestim bictil ondandir.
Dugunde goren gordu, herkesin var kimse katil veya hirsiz degil yani.
Akşam eşimle kol bastı vb bir münasebetimiz olacak bizim de:)Çarşamba kızımın yanına gidiyorum ilk işim dünürün ağzını burnunu kırmak olacakanladınız demi kızlar
bende akşam kocamn kulaklarını cekecem bana 5 tane taktın insafsız diye
Oda turkiyeye has bi konu zaten.
Akşam eşimle kol bastı vb bir münasebetimiz olacak bizim de:)
Yo ben rahatsiz olmadim banane istersen her anini karele at. Ama insanlar niyetimizi anliyorlar yani anlNeden tek tek ozel msj atim? Istemeyen yorum yapmaz silah zoruylami yazdirdim
E madem bu konuyu hangi amacla actin? Madem kibar durduguna eminsin eltinin kiskandigina eminsin o zaman bize niye sordun ki? Durmamis iste kibar falan baya bakin bileziklerim tam olarak bu kadar der gibi gozukuyor.Neden tek tek ozel msj atim? Istemeyen yorum yapmaz silah zoruylami yazdirdim
Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum. Ama gerçekten aşırı kötü ve gösterişten haz alan insanların görüntüsü bu.Yakistirilmiycak kadar kotu biseymi yaptim?
Onceki konumda mesaj yerine yazdigim icin sonradan konuya giren arkadaslar gormemis o yuzden ek burya attim. Ek konu acmak yasakmis onuda bilmiyodum ne oldu simdi idamlikmi oldum?
Sonradan gorme diyen arkadaslar bile olmus arkadaslar nedir bu on yargi?
Nerden biliyosunuz onceden gormedigimi? Baba evindeki takinin paranin dökümünü cikartmakmi gerekiyo illede.?
Konuyu bilen kisiler varken neden konuyu geyige almak? Tabikide zevk meselesi seven var sevmeyen var bende iki senede bi kez taktim hosuma gitti begendi herkeste gorunuste kotu bisey yok nedir bu asagilama yarisi??
Begenmediyseniz ben takmam guzel degil diye yazabilirsiniz, alingan degilim sorunda degil ama nedir diger makaralar?
ayyy hanım ablaaaaÇarşamba kızımın yanına gidiyorum ilk işim dünürün ağzını burnunu kırmak olacakanladınız demi kızlar
ayyy hanım ablaaaa
koca ağız burun kulak zarı patlatma dalsınBulundugum yerde herkes takiyo, oyle gulunc bi mesele olsa aklim yerinde yani bende bilirim neyin ne oldugunu. Burda baska yerlere cekiliyo. Yeni evliler takiyo hatta takmazsa yadirganiyo. Iki senedir takmiyodul zaten ilk kez taktim yakin bi akrabam olsun yine takarim guzel durdu herkesin kendi zevki.
bende gideyim kv ye kp e çatayım bariÇok fenayım demi bunun altında kalmammmmm
zaten yurtdisindakiler 50 yil oncesinde yasiyor be kuzumNiyetinizin kötü olmadığını anlıyorum. Ama gerçekten aşırı kötü ve gösterişten haz alan insanların görüntüsü bu.
Güzel olmuş diyenler düğün sonrası bunları içinden geçirmişlerdir. Geçirmedilerse de onlarda bu güruhun bir parçasıdır.
Eskilerde kaldı artık takılanı beğenmek. Yeni nesilde nerdeyse %90 ayıplıyor.
Ha ben seviyorum kime ne? Derseniz haklısınız ama eleştiriye açık şekilde bu fotoğrafı yüklerseniz o %90lık kısım böyle ortaya çıkıverir.
Bunlar özel tasarım altın değil, bildiğin anam babam usulü burma bilezik. Yurtdışında bununla övünen halk varsa aferin onlara, çok güzel temsil ediyorlarmış bizi oralarda.
Bu arada biz balkan gocmeniyiz, bizde altina verilen deger meshurdur :)
Ama bizde bile boyle sira sira tek bilezik takan gormedim ben. Gelinler trabzon hasiri falan takar (100-200 bin tl lik setler bunlar) ama o zevk meselesi dersin, begeni dersin, gelenek dersin.
Bu resimdeki goruntunun mücevher olarak bir estetigi yok, direk yatirimlik bilezik goruntusu, yani ha kolunuza bir deste para sarip gitmissiniz, ha boyle sira sira burma...
O yüzden insanlar bu kadar guldu halinize.
Eger takmalik altin hevesiniz varsa set, kelepce, hasir vs biseyler alin, hem daha gosterisli ve zengin durur hem de bu kadar nakit gozuyle bakilmaz.
bende gideyim kv ye kp e çatayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?