• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Yani bir insanın yediği içtiği ıçtığını sosyal medyaya koymasına artık alıştık da derdim var diye konu açıp kollarını çekip koymak nedir bana biri anlatsın gııı görgüsüzlük ister kusura bak ister bakma konu adı altında acaba daha kime göstersem in resmîdir İnan kıskanan olur Olmaz bilemem ama altın artık bu devrin tc sinde zor ulaşılan ve maddi bir kaynaktır bu durumu bile bile ne saçma bir şeydir bu konu sahibi biraz eğitim ve. Bilgi içerikli dergi kitap vs okuyarak kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum

Thomas more 1500 lerde ütopyayı yazarken dönemin gösteriş merakını dile getirir aptalca bulur
Yıl 2017 biz daha yeni onların yaşadığı gösterişçi düzeni cazip bulup benimsiyoruz
Bune şimdi ya

Sene milenyum, kafalar M.Ö. bilmemkaç...

Bileziklerinizin dirseğinize kadar olduğunu veya da olmadığıni neden ispat etme gereği duydunuz ki?
Önceki konunuzdaki sorunuz eltinizin sizi kıskanıp kıskanmadıgi değil miydi?
Yok yani ben konu açsam, soruma değil de başka birşeye odaklanan insanlara, bırak birşey kanıtlamayi. cevap bile vermem..
Yani güle güle kullanın da millete ne sizin bileziklerinden..

Yani bir insanın yediği içtiği ıçtığını sosyal medyaya koymasına artık alıştık da derdim var diye konu açıp kollarını çekip koymak nedir bana biri anlatsın gııı görgüsüzlük ister kusura bak ister bakma konu adı altında acaba daha kime göstersem in resmîdir İnan kıskanan olur Olmaz bilemem ama altın artık bu devrin tc sinde zor ulaşılan ve maddi bir kaynaktır bu durumu bile bile ne saçma bir şeydir bu konu sahibi biraz eğitim ve. Bilgi içerikli dergi kitap vs okuyarak kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum
Ayyy buna guldum ama. Hemen gidip dergi okiycam hangisi daha ogretici? Magazin dergisi yeterlimi?

altın görünce bütün kk buraya toplanmış:KK53::KK53:her kadının içindeki o gizli saklı heves:KK53:

Back
X