- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
Elti çekmiş hasetinden bence :)) yoksa konu sahibi niye çeksin 24 tanecik bileziği.Benim gözlerim kanıyor şuan.
Onu takıp masanın üstüne kurbanlık koyun gibi yatırıp resim çekmek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti çekmiş hasetinden bence :)) yoksa konu sahibi niye çeksin 24 tanecik bileziği.Benim gözlerim kanıyor şuan.
Onu takıp masanın üstüne kurbanlık koyun gibi yatırıp resim çekmek![]()
Yapıldı mı? :))
Durun yedeğim var.
Boynumun tam şurasında (işaretledim) bir ağrı var kızlar, sizce neden?
Eki Görüntüle 2077776
![]()
Benim cadı kızımda doğum hediyesi bundan istiyor,takınca çok şık duruyor hepsi..
Eki Görüntüle 2077770
Nedennnn nedennnnnn![]()
işte takmalık altın böyle olur
burmalar falan, doğum gününde hediye çeki hediye etmek gibi oluyor, al bunla istediğini al modu![]()
Thomas more 1500 lerde ütopyayı yazarken dönemin gösteriş merakını dile getirir aptalca bulur
Yıl 2017 biz daha yeni onların yaşadığı gösterişçi düzeni cazip bulup benimsiyoruz
Bune şimdi ya
Çünkü boynum ağrıyor ve inatçı lekelerle baş edemiyorum.![]()
Usenmedim saydim buradan 20 gibi duruyor . Tamam tamam ic ice gecmis olabilirler.
Oteki konunu da simdi okudum. Senin bu bilezikleri takman normal de eltinin sorulari mi anormal geldi.![]()
Ayyy buna guldum ama. Hemen gidip dergi okiycam hangisi daha ogretici? Magazin dergisi yeterlimi?Yani bir insanın yediği içtiği ıçtığını sosyal medyaya koymasına artık alıştık da derdim var diye konu açıp kollarını çekip koymak nedir bana biri anlatsın gııı görgüsüzlük ister kusura bak ister bakma konu adı altında acaba daha kime göstersem in resmîdir İnan kıskanan olur Olmaz bilemem ama altın artık bu devrin tc sinde zor ulaşılan ve maddi bir kaynaktır bu durumu bile bile ne saçma bir şeydir bu konu sahibi biraz eğitim ve. Bilgi içerikli dergi kitap vs okuyarak kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum
Buz koyyy anacım iyi geliyor![]()
Buz koyacak yer açayım önce en iyisi, teşekkür ederim![]()