Öncelikler arasında olmak

Bence acilen psikolojik destek almanız yararınıza olur.
Birçok insan dönem dönem kendini değersiz hissetme gibi durumların içine düşebilir. Ama sizinki kronikleşmiş gibi.

Öyle de ben de kendimi sevecek bir neden bulamıyorum sanki. Aynaya bakıyorum çok güzel değilim. Öyle çok bir yeteneğim yok. Bilemiyorum.
Haaa tabii eli ayağı tutmayanlar var halime şükrediyorum

Kendinden başka gidecek hiç bir yerin yok ne olarak doğduysan o sun ve bunu değiştirecek hiç bir kuvvetin yok. Değiştiremezsin ancak geliştirebilirsin.
Biraz daha güzel olmak istiyor ve azıcık imkanın var ise diyet spor estetik makyaj gibi çağımızda bir sürü güzellik imkanı var bunları deneyebilir daha güzel hissedebilirsin. Ama unutma en büyük güzellik mutluluktur mutlu bir kadın her zaman çok güzel gelir insanların gözüne güzellik bu nedenle içten gelen bir şey zaten. Hiç bir makyaj mutsuzluğu örtemez.
Yetenek hususuna gelince elbette yeteneğin olduğu bir şey vardır. Bu yemek yapmak olabilir dikiş nakış vs olabilir yeteneğine büyük küçük diye bakma herhangi bir şeyi çok iyi yapmayı başarırsan o çok büyük olur bunu keşfedebilir kendini geliştirebilir başardıkça onun lezzetinden mutlu olabilirsin.
Bunların hiç birini yapamadın mı ya da yapmak mı istemiyorsun boşver o zaman dünyada en çok sevmen gereken kişinin kendin olduğunu herkes seni terketse de senin seni terk etmiceni unutma .
Sen senden başka bir yere gidemezsin. Sen senin için en değerli şeysin. Bak gördün mü birisinin vazgeçilmesi en önemli önceliğisin yani kendinin sarıl kendine sev .

Şimdi benim yaşadığım yerde bu tarz şeyler yok Ya da pahalı. Güzel olan şeyler hep Güney tarafında ve ben oraya giremiyorum
Yabancı dilim çok iyi dil alanında yetenekliyim, biri neredeyse anadil, diğeri çat pat ve sonuncusunu da üniversitede görmekte olduğum diller var. O kadar ki bugün sözlüde kimse konuşamadı ama ben konuşabildim çıktığımda herkes beni tebrik ediyordu.
Yemek yapmayı çok severim hatta kendi kendime uydurduğum şeyleri çok yaparım.

Bence acilen psikolojik destek almanız yararınıza olur.
Birçok insan dönem dönem kendini değersiz hissetme gibi durumların içine düşebilir. Ama sizinki kronikleşmiş gibi.
Annemle konuştum zaten burada çok pahalı. O parayı versem aklımı kaybederim zaten Haziran ayında Türkiye’ye dönüyorum zaten orada başlayacağım inşallah... İlaçla da olsa çözülsün bu insanı içten içe kemiriyor çünkü

Bak bir sürü yeteneğin var ne şanslısın anladığım kadarıyla gençsin henüz üniversitede yolun başındasın . Gençliğin herşeyden öte bir şans bir kere sen kendini geliştirmeye bak

Dert etmeyin ama kendinize bunu. Insaniz işte bedensel olduğu kadar bazen zihinsel olarak da hastalanabiliyoruz.
Ben de bir süre aşırılı takıntılı hallerdeydim ama geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…