Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım ben 20 gün önce nihat kayaya ameliyat oldum çok memnunum fotolarım mevcut bakabilirsin üstelik fiyatta çok uygun

Ya kzlar delirmek uzeereym bnm burnum normalde iki gozmn arasında kemik yoktu şimdi kalınlaştı orası ve burnumun ucu hep ağlıyorum aynaylayatıp kalkıyorum ne olur cvp verin bnm halim ne olur ucu top gibi yukarısı kalın duz önceki burnum v gibi sivriydı simdi u gıbi uzun sosise benziyorr

Cnm umut ozbbt oldum. Moralim okadar kotuki herkes sana ne oldu diyor ifaden deişmiş diyor sosis gibi oldum

Çokk tşk ederm cnm valla ne biliym iyimi yaptım kotumu yaptım başkalarının söylediklerine kulak asmayayım diyorum ama elimde deill her gün saat 10 kalkan bn sabah gunes doğar doğmaz gozlerim açılıyo aynaya bakıyorum aceba geçmişmi diye öyle pişmanm ki ... Çok kotu oldumm

Canim daha cok var biraz sabret

Kizlar iki ayı doldurdun burnundaki şişlerin gittikçe azaldığını hissediyorum gülerken veya hapşurduğumda agri çok daha aza indi. Fakat hala şişlik olduğunu dokununca anlayabiliyorum. Burun alçısı çıktıktan sonra daha kalkık burun sırtı daha düzdü. Şu anda burun ucu fark edilmeyecek derecede biraz düştü ama burun sırtı kavislemdigi için daha şekilli görünüyor çok fazla masaj yapmadım. Şu anda bir şikayetim yok olmak isteyen herkes iyi bir sonuç alir umarim :)

Eklentiler

• IMG_20150818_200508.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 929
  • IMG_20150818_200508.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 741
Yeşil çiçekli sonraki resmim pembe çiçekli ilk resmm

Eklentiler

• wp_ss_20150821_0008.webp
    9 KB · Görüntüleme: 793
Soldaki alci ciktigi gun sagdaki ise iki ay sonrasi

Eklentiler

• CYMERA_20150821_144316.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 951
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…