- 1 Ağustos 2015
- 18
- 5
- 1
- 38
Canım ben 20 gün önce nihat kayaya ameliyat oldum çok memnunum fotolarım mevcut bakabilirsin üstelik fiyatta çok uygunArkadaşlar ben 17 yaşımdayım ve burun estetiği olmayı düsünüyorum bayadır da bekliyorum artık psikolojim bozulmuş durumda burnum yüzünden mayıs haziran gibi 18ime giricem o zaman da ameliyat olmayı düsünüyorum simdiden arastirmalarima basladim yaklasik 20 civari doktorla ve tip merkeziyle gorusme yaptim email tarafindan en cok ilgilenen selcuk inanlı ercan demiray oldu baris cakiri cok samimi buldum yaptigi burunlar da guzel selcuk inanli da cok ilgili ve cok basarili isinde ercan demiray icin sitede cok olumsuz yorumlar yapilmis cok arada kaldim ne yapsam bilmiyorum fiyat olarak da cok pahalilar iyi doktorlar ercan demiray 4-6 bin dedi bi o iyi fiyatli digerleri 8den basliyo 18e kadar yolu var bence isim yaptiklari icin bu kadar para istiyolar ve acikcasi bana fazla geldi ne yalan soyleyim siz ne dusunuyosunuz bu konuda onereceginiz doktor var mi memnun musunuz ve sizce acik ameliyat mi yoksa kapali ameliyat mi daha iyi lutfen yardim edin kafam acayip karısık napsam bilmiyorum
Canim fotolarini goremiyorum ozelden atabilir misinCanım ben 20 gün önce nihat kayaya ameliyat oldum çok memnunum fotolarım mevcut bakabilirsin üstelik fiyatta çok uygun
Canim kacinci gunun hangi doktora oldun baya sislik var gibi bence duzelir o kafani cok yormaResm atıym
Ama cidden üzülmen için çok çok erken bu iş biraz sabır işi biraz daha bekle sonuç için şişlikler gecicek zamanla bence öyle kötü görünmüyorİnşallahh düzelir o kadar kotuym ki resmn paramla rezil oldum
Canım ben oldum 20gün önce doktorum nihat kayakalın derili büyük yayık düşük uçlu burnunolupbameliyat olan var mı
Canim daha cok var biraz sabretÇokk tşk ederm cnm valla ne biliym iyimi yaptım kotumu yaptım başkalarının söylediklerine kulak asmayayım diyorum ama elimde deill her gün saat 10 kalkan bn sabah gunes doğar doğmaz gozlerim açılıyo aynaya bakıyorum aceba geçmişmi diye öyle pişmanm ki ... Çok kotu oldumm
Gayet basarili gorunuyor sislige ragmen :)Yeşil çiçekli sonraki resmim pembe çiçekli ilk resmm
Gayet normal benimde oyle oldu sismeye basladi ama iniyor sonradanBurnm kalınlaştı iyice 16. Gnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?