Cok guzel. .Eki Görüntüle 1383613 Bir aylık burnum :)
Cok guzel. .merhaba doktorum hadi nural revizyon oldummm eski ve yeni fotoğraflarım...Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 Eki Görüntüle 1364587 Eki Görüntüle 1364588 Eki Görüntüle 1364589 yorumlarınızı bekliyorum.....
Cook güzel. ..Eki Görüntüle 1349600 Eki Görüntüle 1349601 Eki Görüntüle 1349602 Ilk resim ameliyatsiz digerleri 1 haftalik burnum
Cok güzel olmuş. .Albüme yükleyemedim.Burdan tekrar yükleyeyim senin için.Resimdeki burnum 1.5 aylık.Suan 2 ayını tamamladı.Ozan balık a ameliyat oldum.Her türlü yoruma açığım
Eki Görüntüle 1345431 Eki Görüntüle 1345434
Burnumun 2 aylık hali gittikçr inceliyor arkadaslar
Kızlar ilk fotograf ameliyattan sonraki 16. Gun. Digeri dun cekildi yani 4 ay 5 günlük fotograf. Sislikler indikce sanrm sekil oturuyo daha kalkik duruyor ama onden hala buyuk geliyor ilk bantlar cikinca daha kucuktu gttkce buyudu ozellkle daraltlmasina ragmen yine genis. doktorum burnunun koku tamamen sis kuculcek dedi bekliyorum insallah kuculur
Cook güzelKızlar ilk fotograf ameliyattan sonraki 16. Gun. Digeri dun cekildi yani 4 ay 5 günlük fotograf. Sislikler indikce sanrm sekil oturuyo daha kalkik duruyor ama onden hala buyuk geliyor ilk bantlar cikinca daha kucuktu gttkce buyudu ozellkle daraltlmasina ragmen yine genis. doktorum burnunun koku tamamen sis kuculcek dedi bekliyorum insallah kuculur
Çook guzel görünüyor.kızlar bunlarda benden 17 günlükdr Mbaraka Lijohiy
Doktorunuz kim acaba?Bes aylik burnumm :)Eki Görüntüle 1542628
peki ağrılarınız çok oldumu bende ondan korkuyorum burnum sizin burnunuza çok benziyor bende birde kıkırdak eğriliği var2 haftayi doldurmadim daha sisliklerim var tabi daha
Canim burnun onden resmini koyarmisin, oncesi sonrasini. Yandan hafif bi kemerin varmis onu duzeltmisler, guzel olmus ama cok bi islem gozukmuyor onden nasil durdugu onemlide benim icin yandan guzel olmus.Merhaba kızlar doktorum Nihat Kaya işte öncesi sonrası
Merhabalar doktorunuzu öğrenebilir miyim acaba? :)Size eskiden bu yana farkı göstermek istiyorum :) beğenirseniz doktorlarımda önerebilirim kimse estetik olduğumu Anlamıyor çok doğal bi burun :)
Tatlım Nihat KAYA diye bir doktor var hastaları var burda onları bul onun fiyatı uygun bildiğim kadarıylaArkadaşlar ben 17 yaşımdayım ve burun estetiği olmayı düsünüyorum bayadır da bekliyorum artık psikolojim bozulmuş durumda burnum yüzünden mayıs haziran gibi 18ime giricem o zaman da ameliyat olmayı düsünüyorum simdiden arastirmalarima basladim yaklasik 20 civari doktorla ve tip merkeziyle gorusme yaptim email tarafindan en cok ilgilenen selcuk inanlı ercan demiray oldu baris cakiri cok samimi buldum yaptigi burunlar da guzel selcuk inanli da cok ilgili ve cok basarili isinde ercan demiray icin sitede cok olumsuz yorumlar yapilmis cok arada kaldim ne yapsam bilmiyorum fiyat olarak da cok pahalilar iyi doktorlar ercan demiray 4-6 bin dedi bi o iyi fiyatli digerleri 8den basliyo 18e kadar yolu var bence isim yaptiklari icin bu kadar para istiyolar ve acikcasi bana fazla geldi ne yalan soyleyim siz ne dusunuyosunuz bu konuda onereceginiz doktor var mi memnun musunuz ve sizce acik ameliyat mi yoksa kapali ameliyat mi daha iyi lutfen yardim edin kafam acayip karısık napsam bilmiyorum
Tatlım Nihat KAYA diye bir doktor var hastaları var burda onları bul onun fiyatı uygun bildiğim kadarıyla
Onu da aramaya calistim ama bulamadim ne yazikki nerde yapiyo ameliyati ya da guvencesi var mi cok endiseliyim zaten bilemedim
Onu da aramaya calistim ama bulamadim ne yazikki nerde yapiyo ameliyati ya da guvencesi var mi cok endiseliyim zaten bilemedim
Bekir sivriyi bende cok sevdim hakan gence de var esteworldde onun da burunlari muthis bekir beyi hakan beyi bide ozan baligi baris cakiri dusundum dordunun arasindayim kararsizlik igrenc bisey bide revizyon istemiyorum tek ameliyatta bitsin istiyorum iyi bi doktor lazim yüz sonucta Allah hepimize kolaylik versin istedigimiz sonuclari nasip etsin amiiintatlım bahat hastanesinde çalışıyor http://www.bahat.com.tr/doktor/104/opdr-nihat-kaya .. bende Bekir sivriyle eylülde görüşücem birde onun fiyatı uygun sen birde istanbuldaysan ordaki hastanlerle görüş uygun fiyata yada ücretsiz bulabilirsin
Bekir sivriyi bende cok sevdim hakan gence de var esteworldde onun da burunlari muthis bekir beyi hakan beyi bide ozan baligi baris cakiri dusundum dordunun arasindayim kararsizlik igrenc bisey bide revizyon istemiyorum tek ameliyatta bitsin istiyorum iyi bi doktor lazim yüz sonucta Allah hepimize kolaylik versin istedigimiz sonuclari nasip etsin amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?