Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ayyy canim nolur iletisimde olalim benim gibi dusunuyosun sende aileme daha bisey soyleyemedim annem ikna ama basindan beri o ikna olunca sorun ortadan kalkiyo ozan balik cok iyi gercekten bekir sivriyle de gorusucem mutlaka ama bekir sivri cok sikintili durum degilse on sekiz yas altina pek uygun gormuyorum gibisinden seyler soylemis videolarinda cekindim biraz ama cok basarili isinde sen ikisiyle de gorusuceksin benden once fiyat ve guleryuz konusunda detayli bilgi verirsin bana cunku benim icin herseyden once ilgi guleryuz geliyo benim canim biraz az surekli irtibat isterim doktorla dedigim gibi mutlaka iletisim kuralim tatlim

Tabiki tatlım istediğin zaman bana yazabilirsin benden önce görüşürsen mutlaka bana da haber ver :) sen 18 ime gircem yakında dedin.. tüm doktorların bildiğim kadarıyla bir yaş sınır var .. bu yaş sınırı burnun tam oturmasından kaynaklı yani ilerde tekrar ameliyat olmamak istiyorsan doktorun bir bildiği vardır diyeceksin :) az daha sabır artık üniversiteye yeni burnuşunla gidersin :)

Ayyy innnnsallllah tatlim mayis 26da 18 oluyorum zaten kemik yapim da gayet yerinde hicbi doktor icin sorun kalmayacaktir ay valla dogru soyluyosun hepsinin bi yasi var selcuk inanliyla gorustum bana 16yi gecince sorun olmuyo zaten dedi ben bi şok ahahahah tek endisem anesteziye dayanikli miyim degil miyim anestezide nasil hissedicem bide burnum guzel olucakmi endisesi baska bi sorun yok agridan korkmuyorum pek inşaallah çok arastirip da caymam riskleri gorunce cok istiyorum cunku

Bende ağrıdan korkmuyorum.. Tek endişem bandaj çıkınca yüzüm gülecek mi yüzüme yakışan bir burun olacak mu ya bana yakışmayan bir burun yaparsa ya da ilerde çökme sarkma gibi bir problem yaşarsam yani bunlardan çok korkuyorumm.. Ağrı tamponn filan bunları göze aldım çoktan.. Ki çalıştığım yerde tek bayanım herkesin gözüne batmasından filan korkuyorum kötü olmazsa şu karadenizli misiniz denmesinden kurtulmak istiyorum :)

Ay Allahım tam benim derdimden biriyle ilk gorusmede ayy nerelisiniz karadenizli misiniz cok benziyosunuz burnunuzdan belli muhabbetinden kurtulmak istiyorum ne kadar patavatsizlar var be yeter burnum duser mi sirti coker mi endisesi bende zaten tavan yapmis durumda Allah korusun oyle bisey olsa hayata kuserim heralde bide uc ay evden cikmayi dusunmuyorum morluk sislik vesaire yuzunden bide bi darbe alirim endisesi beni yer bitirir utanmasam odama kimseyi sokmam oyle bisey hahahahahah

:) Normalde yüzüme hiç darbe almışlığım yok ama ameliyat olduktan sonra öyle olacakmış gibi geliyor :) :) :) ya burun direk ortada yzün diğer hatları güzeldir belki ama burun az bozuk olsa herşeyi bozuyormuş gibi geliyor ameliyat olmaya karar verdiğimden beri fotoğraf çekmiyorum .. psikilojimi o kadar etkilemiş yani .. :)

Hahahahahahah ay yemin ederim aynayla konusuyomus gibi hissettim kendimi acayip istiyorum valla 7000den asagi doktor yok bekir beyle ozan beyin fiyatlarini bilmiyorum ama en kiytirik en suratsiz doktor bile bu paraya yapiyosa ben onlara 7000 vermeyi goze alirim burun sonucta

Ozan bey 5000-7000 arası değişiyor bazılarına 8000 demiş ve eylülde banada dendi fiyatlarımız artacak diye 6000-9000 arası olacakmış .. Bekir sivri bu aya kadar 4500 e yapıyrdu .. tutukmaya başlayınca diyeyim 5300 yapmış :) aynen burun çoook önemli ikinci ameliyatlarda çok pahalı iyi bir doktor olamsı çoooooooook çoook önemli o yüzden iyi araştırmak gerekir.. ama belirli bir bütcem var ev kredisi ödüyorum o yüzden fazla pahalı bir doktora yaptıramam

tatlım mesaim bitti.. evde net var ama giremiyorum fazla yarın tüm gün konuşuruz öptüm görüşürüz:)

canım ben 19( eylül de) bekir beyle görüşeceğim istersen senin şu yaş sorununu da görüşeyim yada merak etiğin birşey varsa söyle onlarıda sorayım :)
Canım çok teşekkür ederim yaş konusunu merak ediyorum bide ameliyat sorunlu gecerse sundugu garanti nedir revizyonu kendim yaparim ucret almam sadece hastane masrafini odersiniz o da cuzi bi fiyat diyenlerden mi bunun hakkinda da bilgilendirirsen cok memnun kalirim bende eylulun 2sine hakan gencerden randevu ayarladım az once onu da arastirdim cok iyi bi doktor istersen ona da bi bak senin soracagin soru varsa sorabilirim bende :))

aynı sorular canım :)

aynı sorular canım :)
Tamam canım instagrami var drhakangence orda yaptigi burunlar var baya sevdim bide ilgililer cok hemen beni aradilar gelin goruselim diye bes gun sonraya gorusme verdi dedim yok erken tamam dedi ileriye atti bide cok samimi guleryuzluler kafamda uc doktor var bekir bey hakan bey bide ozan balik bakalim hangisi hayirliysa o olsun diyelim ben seni mutlaka bilgilendiricem gorusme sonrasi :) sende istersen ona gore gorusursun bende ayni sekilde senin bilgilerinden sonra bekir beyle gorusmek istiyorum :))

Arkadaşlar ben de herkes ekleyince fikir almakistedim. Eskisinden güzel diye dusunuyorum ama dört dörtlük zihnindeki gibi olmadı. Böyle kalsa da yine iyidir sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-20-23-58-30.webp
    14 KB · Görüntüleme: 691
  • Screenshot_2015-08-20-23-57-26.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 778
  • 2015-08-20-23-39-20_deco.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 687
Telefonla fiyat vermediler ama zannediyorum ki 7 ila 9 bin arasidir

Tamam Canım benim .. sen görüşünce bana da haber ver..

Arkadaşlar ben de herkes ekleyince fikir almakistedim. Eskisinden güzel diye dusunuyorum ama dört dörtlük zihnindeki gibi olmadı. Böyle kalsa da yine iyidir sanırım

Bence güzel belki istediğin gibi durmamıştır.. ama bence ikinci bir ameliyata gerek yok.. eğer kötü hisseder takmaya devam edersen o zaman amiyetı düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…