Ne demek :))Gercektenmii tşk. Edermm çok mutlu oldumm çokk
Cok tesekkur ederimDoktorunun ellerine sağlık gördüğüm en güzel estetik. Harika olmuş güle güle güzel günlerde kullanın :) nazar değmesin
Canim yandan fotograf var miKizlar iki ayı doldurdun burnundaki şişlerin gittikçe azaldığını hissediyorum gülerken veya hapşurduğumda agri çok daha aza indi. Fakat hala şişlik olduğunu dokununca anlayabiliyorum. Burun alçısı çıktıktan sonra daha kalkık burun sırtı daha düzdü. Şu anda burun ucu fark edilmeyecek derecede biraz düştü ama burun sırtı kavislemdigi için daha şekilli görünüyor çok fazla masaj yapmadım. Şu anda bir şikayetim yok olmak isteyen herkes iyi bir sonuç alir umarim :)
TabiCanim yandan fotograf var mi
Buda once ve sonraCanim yandan fotograf var mi
Senin aslinda cok da biseyin yokmus canim olmasan da olurmus ama simdi de cok guzel ikinci ay bideBuda once ve sonra
Benim nefestede sorun vardi ama yandan tabiki belli olmuyor onden yamukluk vardiSenin aslinda cok da biseyin yokmus canim olmasan da olurmus ama simdi de cok guzel ikinci ay bide
Bende de var onden deviasyonBenim nefestede sorun vardi ama yandan tabiki belli olmuyor onden yamukluk vardi
Burda belli birazBende de var onden deviasyon
GüzelSenin aslinda cok da biseyin yokmus canim olmasan da olurmus ama simdi de cok guzel ikinci ay bide
biraz ayrıntı verebilir misiniz, öncesi sonrası halinizi görme imkanım var mıdırCanım ben oldum 20gün önce doktorum nihat kaya
burnunuz çok güzel olmuş doktorunuz kimdiSoldaki alci ciktigi gun sagdaki ise iki ay sonrasi
Tesekkurler evren aydinburnunuz çok güzel olmuş doktorunuz kimdi
İnsallah canimm :)Maşallah çok güzel olmuş cnm valla bakınca içim biraz daha rahatladı bnm de şuan kalın iki kaşımın arası bni çokk uzdu inş. Düzelir seninki gibi olur
Benimde öyleydi hatta avatar gibi hissediyodum kendimi :) şimdi 2.aydayim kas aram düzeldi ama hala var şişlik zamanla gecicekkMaşallah çok güzel olmuş cnm valla bakınca içim biraz daha rahatladı bnm de şuan kalın iki kaşımın arası bni çokk uzdu inş. Düzelir seninki gibi olur
Buda once ve sonra
acaba doktorunun ismini verebilir misin bana daBuda once ve sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?