- 2 Ağustos 2015
- 37
- 15
- 3
- 32
bu burun büyük mü geliyor?? estetik olan burun sabahları zaten şişer sonra iniyor. bir de soğukta şişiyor.bu takılacak bir şey değil. aslında büyük gelmesi de küçük gelmesi de normal alışma süreci biraz sıkıntılı oluyor.ben kaç gün burnum büyüdü diye ağladım ama zaten bi 6 ay sabretmemiz lazım müthiş değişiyor burun günden güne benim de 4 aylık oldu ve geçen haftakiyle bugün burnumun arasında fark var daha küçüldü. doktorda boşuna ağlıyorsun bir yıl bekle yine memnun değilsen her sorunun bir çözümü mutlaka vardır hallederiz dedi. ama şuanda gayet memnunum. daha alçıdan yeni çıkmış burnundan bile memnun olmayanlar var hemen şekil almazki bu zaman lazım sabır lazım tabi bunu herkese söylüyorum takanlara:) sabır çok önemliymiş gerçekten sende bi 6 ay bekle burnuna öyle bak.masaj yapıyorsan devam et kesinlikle çok işe yarıyor.
bence gayet güzel duruyor burnun. Kendine haksızlık etme. %100 herşey istediğiniz gibi olmayabilir.1 sene oldu esteworld hakan gence. herkes cok begeniyor kameramdamln oturumudur blmem guzel gozuken burnum kamerada dusuk buyuk hic estetik olmamisim gibi cikiyor. bunlar gunduz net olarak yakaladgm fotograflardan biri. bende bazen cok begeniyorum bazen kusur buluyorum. burnumun alti dumduz degl onden bombeli..dusuk duruyor gulunce cok moralim bozuk hala sismis. icine gomulucekms. bekliyorm ama pek bi umudum yok
Merhaba Canım ben yeni ameliyat oldum. 11 gün oldu ameliyat olalı. Çok güzel oldu burnum. Ameliyat sonrası hiç ağrı hissetmedim. Hiç başkasını sorma. Muhittin Eski mükemmel bir plastik cerrah. Benim burnum çok problemliydi. Burun ucu. Kemik. Genişlik.. hepsi vardi. Harika oldu. Mutlaka konuş derim.Merhaba ben başka bi doktora ameliyat olacaktım ama bazı sebeplerden ondan vazgeçtim. Şimdi uygun fiyatlı ankarada iyi bi doktor bulmam gerek. Ankarada ameliyat olup memnun olanlae yazabilir mi lütfen doktorlarının ismini lütfen biraz acele etmem gerekiyor. Fiyat olarak maksimum 5000 bütçem var
guzel yorumun icin tesekkur ederim canim sagol tabiki kumasa gore elbise derlerya hani bende kendimi oyle avutuyorum ama ne burunlar goruyorm ne hale gelms. benimkide olabilirdi cok fazla dogal oldu ben kavisli kalkik burun istiyordum. onden baktiginda alti duz. guldugunde o burun havada olucak. y8ne selfiden yana dertliyim. burnum kalkik cikmiyor cogu fotografmda. tek istedgm altinin duz olmasi. cunku o kisim burnu buyuk gosteriyor insallah duzelir bekliyorum:)bence gayet güzel duruyor burnun. Kendine haksızlık etme. %100 herşey istediğiniz gibi olmayabilir.
Cok guzel olmus canim bence hicte buyuk görünmüyor, senin derin icin dr dedimi ince derimi kalin derimi ve oncesi nasildi resim paylasabilirmisinguzel yorumun icin tesekkur ederim canim sagol tabiki kumasa gore elbise derlerya hani bende kendimi oyle avutuyorum ama ne burunlar goruyorm ne hale gelms. benimkide olabilirdi cok fazla dogal oldu ben kavisli kalkik burun istiyordum. onden baktiginda alti duz. guldugunde o burun havada olucak. y8ne selfiden yana dertliyim. burnum kalkik cikmiyor cogu fotografmda. tek istedgm altinin duz olmasi. cunku o kisim burnu buyuk gosteriyor insallah duzelir bekliyorum:)
canım bence de burnun çok güzel Buda benim burnum 22. Günüm benim de tam istediğim gibi olmadı ama Napalım bekliycez artık şişlerin inmesiniguzel yorumun icin tesekkur ederim canim sagol tabiki kumasa gore elbise derlerya hani bende kendimi oyle avutuyorum ama ne burunlar goruyorm ne hale gelms. benimkide olabilirdi cok fazla dogal oldu ben kavisli kalkik burun istiyordum. onden baktiginda alti duz. guldugunde o burun havada olucak. y8ne selfiden yana dertliyim. burnum kalkik cikmiyor cogu fotografmda. tek istedgm altinin duz olmasi. cunku o kisim burnu buyuk gosteriyor insallah duzelir bekliyorum:)
Canim senin neden istedigin gibi olmadi, beklentin neydi ve burnun nasildi, nasil oldu kusura bakma cok soru sordum ama bende ameliyat olucamda fotorafta yandan guzel gozukuyor,Can
canım bence de burnun çok güzel Buda benim burnum 22. Günüm benim de tam istediğim gibi olmadı ama Napalım bekliycez artık şişlerin inmesini
aslında burnum yandan güzel ama önden burun deliklerimde eşitsizlik var ondan biraz rahatsızım . Doktoruma göründüm ve şişlikten öyle OLDUĞUNU söyledi çünkü ödemler ayni anda inmeyebiliyor . Biraz ondan yana dertliyimCanim senin neden istedigin gibi olmadi, beklentin neydi ve burnun nasildi, nasil oldu kusura bakma cok soru sordum ama bende ameliyat olucamda fotorafta yandan guzel gozukuyor,
Emin ol geçecek benim de ayni burun deliklerim Eşit değil hepsi şişliktenArkadaşlar 4 Agustosta ameliyat oldum.Yani 20 gün önce yaklaşık.Burnum kemerliydi ve kemeri alıp ucunu cok az kaldırdı.Dogal olacagını soyledı.Sorunum şu; yandan bakınca burnum oldukca güzel kemıksız,haif kavisli güzel görünüyor ama önden bakınca kasların ortasından baslayan kısımlarda,yanlarda öne dogru cıkıntı gibi sertlik var.Kemik mi,ödem mi bilemiyorum.Bazı arkadaslarım kemik olsa dahi inecegini söylüyolar.Önden bakınca eski hali gibi eğri duruyo burnum sankı..ve özellikle o cıkıntı sol tarfta daha bariz bi sekilde var.Sizce zamanla iner mi yoksa dr.un bi hatası mı var.Dr.um uzakta oldugu ıcın kontrole gıdemedım henuz ve gıtsem de bana sıs oldugunu soyleyecegıne adım gıbı emınım burda aldgım ızlenımlere göre.Beni aydınlatın lütfen
Gecmis olsun canim, burnun umarim diledigin sekle enkisa zamanda gelir cabucak iyilesirsin, sisliktendir eger yeni ameliyat olduysan 6 ay 1 yil arasi anca sekle geliyor eger kalin deriliysen 1 yili bile bulup gecebiyormus.aslında burnum yandan güzel ama önden burun deliklerimde eşitsizlik var ondan biraz rahatsızım . Doktoruma göründüm ve şişlikten öyle OLDUĞUNU söyledi çünkü ödemler ayni anda inmeyebiliyor . Biraz ondan yana dertliyim
Arkadaşlar 4 Agustosta ameliyat oldum.Yani 20 gün önce yaklaşık.Burnum kemerliydi ve kemeri alıp ucunu cok az kaldırdı.Dogal olacagını soyledı.Sorunum şu; yandan bakınca burnum oldukca güzel kemıksız,haif kavisli güzel görünüyor ama önden bakınca kasların ortasından baslayan kısımlarda,yanlarda öne dogru cıkıntı gibi sertlik var.Kemik mi,ödem mi bilemiyorum.Bazı arkadaslarım kemik olsa dahi inecegini söylüyolar.Önden bakınca eski hali gibi eğri duruyo burnum sankı..ve özellikle o cıkıntı sol tarfta daha bariz bi sekilde var.Sizce zamanla iner mi yoksa dr.un bi hatası mı var.Dr.um uzakta oldugu ıcın kontrole gıdemedım henuz ve gıtsem de bana sıs oldugunu soyleyecegıne adım gıbı emınım burda aldgım ızlenımlere göre.Beni aydınlatın lütfen
umarım öyle olur canımGecmis olsun canim, burnun umarim diledigin sekle enkisa zamanda gelir cabucak iyilesirsin, sisliktendir eger yeni ameliyat olduysan 6 ay 1 yil arasi anca sekle geliyor eger kalin deriliysen 1 yili bile bulup gecebiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?