- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
Resmi göremedin canım21 gün önce ameliyat oldum mersin de. Dr Mustafa kemal aksoy.Burnum fotoğrafta 10 günlük ucu şiş
Bende eklenmiş görünüyor ama tekrar deniyim.Resmi göremedin canım
Çok güzel olmuş burnunuz10.gün
TesekkurlerrrÇok güzel olmuş burnunuz
Bence normal . Neden o kadar geç duş aldın ben 7. Günümde almıştımMerhaba arkadaşlar ben de 14 gün önce ameliyat oldum bugün ilk kez duş aldım ve zaten şiş olan kesi yeri çok fazla şişti önden çok kötü duruyor normalmi kesi yerinin bu kadar şişmesi?
Çok güzel görünüyorsun :) doktorun kimdi canım?10.gün
Buda once ve sonra
Çk tesekkur ederim :) Mustafa kemal aksoyÇok güzel görünüyorsun :) doktorun kimdi canım?
Ben fazla pimpirikli yaklaşıyorum galiba burnuma dikişlere su gelmesinden korktum doktor 10.gün al demişti ama ben yine de bekledim işte :)Bence normal . Neden o kadar geç duş aldın ben 7. Günümde almıştım
Tesekkur ederim :) valla kuafor yapmisti yaMasallah nekadarda guzelsin :) bu arada kaslarini neyle boyatiyorsun neyle.actin rengini ?
Sakınılan Göze ÇÖP batar :) geçecek herşBen fazla pimpirikli yaklaşıyorum galiba burnuma dikişlere su gelmesinden korktum doktor 10.gün al demişti ama ben yine de bekledim işte :)
Ah ah eski acılarım gözümde canlandı :) çok güzel olmuş :)Sekizinci gunum alcidan kurtuldum yanaklarim dudaklarim hala sis ama dunya varmis resmen yuzumden agirlik gitti
Cok tesekkur ederim sabrin sonu selametmis iste goruyoruz boyleceAh ah eski acılarım gözümde canlandı :) çok güzel olmuş :)
Kesinlikle :) senin de zor oldu demi ben acıdan çok kıvrandımCok tesekkur ederim sabrin sonu selametmis iste goruyoruz boylece
Ameliyathaneden ciktigim anda mosmordum ben zatenKesinlikle :) senin de zor oldu demi ben acıdan çok kıvrandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?