Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

21 gün önce ameliyat oldum mersin de. Dr Mustafa kemal aksoy.Burnum fotoğrafta 10 günlük ucu şiş

Merhaba arkadaşlar ben de 14 gün önce ameliyat oldum bugün ilk kez duş aldım ve zaten şiş olan kesi yeri çok fazla şişti önden çok kötü duruyor normalmi kesi yerinin bu kadar şişmesi?

Merhaba arkadaşlar ben de 14 gün önce ameliyat oldum bugün ilk kez duş aldım ve zaten şiş olan kesi yeri çok fazla şişti önden çok kötü duruyor normalmi kesi yerinin bu kadar şişmesi?
Bence normal . Neden o kadar geç duş aldın ben 7. Günümde almıştım

Sekizinci gunum alcidan kurtuldum yanaklarim dudaklarim hala sis ama dunya varmis resmen yuzumden agirlik gitti

Eklentiler

• PhotoGrid_1440611173874.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 890
  • IMG-20150826-WA0031.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 695
merhaba 12 gun once cene ameliyati oldum yuzum asiri sisti suan iniyor ama hala var epeyce pazarteside burun estetigi oluyorum insallah . 14 eylule kadar sizce tanimayan insanlar yuzumde absurtluk farkeder mi bu sisler filan nasil oluyor2 hafta sonrasinda ?? 14 unde universiteye basluyirumda

Kesinlikle :) senin de zor oldu demi ben acıdan çok kıvrandım
Ameliyathaneden ciktigim anda mosmordum ben zaten simdi bakiyorum da sadece ikinci gunu dayanilmazdi o zaman arkadaslara yaptirmayin diyodum simdi gene olsa gene yaptiririm gecti gitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…