Ben ameliyat icin gun alirken doktor yirmi gunde kendine gelirsin demistimerhaba 12 gun once cene ameliyati oldum yuzum asiri sisti suan iniyor ama hala var epeyce pazarteside burun estetigi oluyorum insallah . 14 eylule kadar sizce tanimayan insanlar yuzumde absurtluk farkeder mi bu sisler filan nasil oluyor2 hafta sonrasinda ?? 14 unde universiteye basluyirumda
Bende doktoruma aynısını söyledim bir daha Tövbe dedim ama Acılar geçince tekrar yaptırırdım diyorum :) benim çıktığımda hiç bişeyim yoktu hatta en iyi Olduğum gün diyebilirim sabah ameliyat oldum ve gecesinde hastaneden çıktım ağrılar ve ağızdan nefes alma beni mahvetti gerçekten ama şükür ki hepsi geçti :)Ameliyathaneden ciktigim anda mosmordum ben zatensimdi bakiyorum da sadece ikinci gunu dayanilmazdi o zaman arkadaslara yaptirmayin diyodum simdi gene olsa gene yaptiririm gecti gitti bile
Hayır canım tanımayanlar hiç farketmiyormerhaba 12 gun once cene ameliyati oldum yuzum asiri sisti suan iniyor ama hala var epeyce pazarteside burun estetigi oluyorum insallah . 14 eylule kadar sizce tanimayan insanlar yuzumde absurtluk farkeder mi bu sisler filan nasil oluyor2 hafta sonrasinda ?? 14 unde universiteye basluyirumda
Valla ben 12.gun gayet makyajimi da yaptim disarida ciktim sisliklerden bazdn tam mimik yapamiyordum ama suan tabi iki ay doldu gecti gitti :)merhaba 12 gun once cene ameliyati oldum yuzum asiri sisti suan iniyor ama hala var epeyce pazarteside burun estetigi oluyorum insallah . 14 eylule kadar sizce tanimayan insanlar yuzumde absurtluk farkeder mi bu sisler filan nasil oluyor2 hafta sonrasinda ?? 14 unde universiteye basluyirumda
1 sene oldu esteworld hakan gence. herkes cok begeniyor kameramdamln oturumudur blmem guzel gozuken burnum kamerada dusuk buyuk hic estetik olmamisim gibi cikiyor. bunlar gunduz net olarak yakaladgm fotograflardan biri. bende bazen cok begeniyorum bazen kusur buluyorum. burnumun alti dumduz degl onden bombeli..dusuk duruyor gulunce cok moralim bozuk hala sismis. icine gomulucekms. bekliyorm ama pek bi umudum yok
Ben sana ne desem korkacaksın ama uyuyacaksın öyle düşün hiç bişey hissetmeyeceksin sonrasinda da zaten seruma Ağrı kesici veriyorlar ilk bir haftayı atlat inan hiç bişey olmuyor15 eylül için gün aldım aşırı korkuyorum saçma saçma haberleri okuyup duruorm
Ben sana ne desem korkacaksın ama uyuyacaksın öyle düşün hiç bişey hissetmeyeceksin sonrasinda da zaten seruma Ağrı kesici veriyorlar ilk bir haftayı atlat inan hiç bişey olmuyor
Evet canım ŞartRefakatçı olması şart mı ?
Çünkü sen kendi kendine bişeyler yapacak durumda olmayacaksın anestezinin etkisiyle başın donecek lavaboya gidemeyeceksin ve her 10 dakikada bir 20 dakika Yüzünden buz olacakEvet canım Şart
Korkulacak hicbirsey yok inan sadece sabır şart o da şekil oturması için başka da ne ağrısı var ne de aman aman bir sızı :)15 eylül için gün aldım aşırı korkuyorum saçma saçma haberleri okuyup duruorm
Çünkü sen kendi kendine bişeyler yapacak durumda olmayacaksın anestezinin etkisiyle başın donecek lavaboya gidemeyeceksin ve her 10 dakikada bir 20 dakika Yüzünden buz olacak
En fazla 1 hafta sonrasında hiç bi sıkıntı yok.Benim de annem Yanımdaydi ilk gün anneme kızıyordum abartma birşeyim yok iyiyim diye tek fark burun da ki sargı alçı tampondu ama yine de narkoz etkisi ile olduğun için ilk hafta yanlız kalmamalısn sonrasında sapasaglamsn zaten sadece ödemlerin geçmesi için sabretmeye başlıyorsun.Annem hasta ben onu düşünüyorum oda beni düşünüyor seninle olayım diye .. Bakalım arkadaşlarım gelirse gerek kalmaz inş.. peki bir on gün sonra birilerinin yine yanında olması gerekiyor mu ? yalnız kalıyorumda ben evde
En fazla 1 hafta sonrasında hiç bi sıkıntı yok.Benim de annem Yanımdaydi ilk gün anneme kızıyordum abartma birşeyim yok iyiyim diye tek fark burun da ki sargı alçı tampondu ama yine de narkoz etkisi ile olduğun için ilk hafta yanlız kalmamalısn sonrasında sapasaglamsn zaten sadece ödemlerin geçmesi için sabretmeye başlıyorsun.
esteworldde 6 bin normalde ama.tabikide pazarlk payi var :) ya her ayna farkli gosteriyor bazen cok dar cok toplu guzel bazen genis bi tuhaf. benm icin onemli olan alt kismi ben braz havali burunlari seviyorum ve yan durdugumda burnum kalkik durmuyor ucu. iki ayna tuttugumda eh iste. dogal oldu burnum. bazen estetikmi dye soruyolar kimisi uzulur ben seviniyorum valla. Allahin gucune gtmesin eskisinden daha iyi tabikide buna sukur. bazen goruyorm estetik sonrasi simetri sorunlari orantisizlik.oluyo cok sukur oyle bi problem yasamadimFiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz ? bence çok güzel görünüyor düşük bir burun ucunda yok .. yani fotoğraflarda öyle görünüyor :) çok geçmiş olsun
esteworldde 6 bin normalde ama.tabikide pazarlk payi var :) ya her ayna farkli gosteriyor bazen cok dar cok toplu guzel bazen genis bi tuhaf. benm icin onemli olan alt kismi ben braz havali burunlari seviyorum ve yan durdugumda burnum kalkik durmuyor ucu. iki ayna tuttugumda eh iste. dogal oldu burnum. bazen estetikmi dye soruyolar kimisi uzulur ben seviniyorum valla. Allahin gucune gtmesin eskisinden daha iyi tabikide buna sukur. bazen goruyorm estetik sonrasi simetri sorunlari orantisizlik.oluyo cok sukur oyle bi problem yasamadim
canim cok erken daha bana odemmis gibi geliyor burnun daha cok degisecek benimki ilk zamanlar ne kadar kalkikti ben seviyodm simdi epey indiArkadaşlar 4 Agustosta ameliyat oldum.Yani 20 gün önce yaklaşık.Burnum kemerliydi ve kemeri alıp ucunu cok az kaldırdı.Dogal olacagını soyledı.Sorunum şu; yandan bakınca burnum oldukca güzel kemıksız,haif kavisli güzel görünüyor ama önden bakınca kasların ortasından baslayan kısımlarda,yanlarda öne dogru cıkıntı gibi sertlik var.Kemik mi,ödem mi bilemiyorum.Bazı arkadaslarım kemik olsa dahi inecegini söylüyolar.Önden bakınca eski hali gibi eğri duruyo burnum sankı..ve özellikle o cıkıntı sol tarfta daha bariz bi sekilde var.Sizce zamanla iner mi yoksa dr.un bi hatası mı var.Dr.um uzakta oldugu ıcın kontrole gıdemedım henuz ve gıtsem de bana sıs oldugunu soyleyecegıne adım gıbı emınım burda aldgım ızlenımlere göre.Beni aydınlatın lütfen
doktorum burnun cok guzel oldu diyo yeni operasyon istesem ne tepki verir blemiyorum. aslnda bazen dusunuyorum. is yernden arkadaslar cok guzel burnun gerek yok diyolar. benim burnum etli kalin derili bi burundu demekki anca bu kadar olabildi. ben onden baktiginda burun ucu kucuk burun delikleri havada olan burunlari seviyorum aslnda. fotograf cekerken her turlu guzel cikiyolar. benm burnum fotolarda cok dusuk cikiyor kameramdan kaynakli sanrm cok snr bozucu.Doktoruna sorunu anlatın mı canım yapabileceği birşey yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?