Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ben ameliyat icin gun alirken doktor yirmi gunde kendine gelirsin demisti

Ameliyathaneden ciktigim anda mosmordum ben zaten simdi bakiyorum da sadece ikinci gunu dayanilmazdi o zaman arkadaslara yaptirmayin diyodum simdi gene olsa gene yaptiririm gecti gitti bile
Bende doktoruma aynısını söyledim bir daha Tövbe dedim ama Acılar geçince tekrar yaptırırdım diyorum :) benim çıktığımda hiç bişeyim yoktu hatta en iyi Olduğum gün diyebilirim sabah ameliyat oldum ve gecesinde hastaneden çıktım ağrılar ve ağızdan nefes alma beni mahvetti gerçekten ama şükür ki hepsi geçti :)

Hayır canım tanımayanlar hiç farketmiyor

Valla ben 12.gun gayet makyajimi da yaptim disarida ciktim sisliklerden bazdn tam mimik yapamiyordum ama suan tabi iki ay doldu gecti gitti :)

Fiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz ? bence çok güzel görünüyor düşük bir burun ucunda yok .. yani fotoğraflarda öyle görünüyor :) çok geçmiş olsun

15 eylül için gün aldım aşırı korkuyorum saçma saçma haberleri okuyup duruorm
Ben sana ne desem korkacaksın ama uyuyacaksın öyle düşün hiç bişey hissetmeyeceksin sonrasinda da zaten seruma Ağrı kesici veriyorlar ilk bir haftayı atlat inan hiç bişey olmuyor

Ankarada ameliyat olup memnun olanlar doktorlarını ve ücretini yazarsa çok sevinirim. Siz de bu süreçten geçtiniz ve doktor bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyosunuz lütfen yardımcı olun. Memnun olmayanlar da yazarsa güzel olur. Çok iyi doktorlar var ama benim maksimum bütçem 5000.

Çünkü sen kendi kendine bişeyler yapacak durumda olmayacaksın anestezinin etkisiyle başın donecek lavaboya gidemeyeceksin ve her 10 dakikada bir 20 dakika Yüzünden buz olacak

Annem hasta ben onu düşünüyorum oda beni düşünüyor seninle olayım diye .. Bakalım arkadaşlarım gelirse gerek kalmaz inş.. peki bir on gün sonra birilerinin yine yanında olması gerekiyor mu ? yalnız kalıyorumda ben evde

En fazla 1 hafta sonrasında hiç bi sıkıntı yok.Benim de annem Yanımdaydi ilk gün anneme kızıyordum abartma birşeyim yok iyiyim diye tek fark burun da ki sargı alçı tampondu ama yine de narkoz etkisi ile olduğun için ilk hafta yanlız kalmamalısn sonrasında sapasaglamsn zaten sadece ödemlerin geçmesi için sabretmeye başlıyorsun.

Anladım canım teşekkürler :)

Fiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz ? bence çok güzel görünüyor düşük bir burun ucunda yok .. yani fotoğraflarda öyle görünüyor :) çok geçmiş olsun
esteworldde 6 bin normalde ama.tabikide pazarlk payi var :) ya her ayna farkli gosteriyor bazen cok dar cok toplu guzel bazen genis bi tuhaf. benm icin onemli olan alt kismi ben braz havali burunlari seviyorum ve yan durdugumda burnum kalkik durmuyor ucu. iki ayna tuttugumda eh iste. dogal oldu burnum. bazen estetikmi dye soruyolar kimisi uzulur ben seviniyorum valla. Allahin gucune gtmesin eskisinden daha iyi tabikide buna sukur. bazen goruyorm estetik sonrasi simetri sorunlari orantisizlik.oluyo cok sukur oyle bi problem yasamadim

Doktoruna sorunu anlatın mı canım yapabileceği birşey yok mu

canim cok erken daha bana odemmis gibi geliyor burnun daha cok degisecek benimki ilk zamanlar ne kadar kalkikti ben seviyodm simdi epey indi ama soylede bi durum var kemio ksmi sis oluyo o donemler o zamanlar sanki daha duzdu sislikler indikce kavis biraz daha belirginlesti. suan cok yenisin benim 1 sene oldu burun ucumda hala sislik varms dusun. ama en once kemik kismidaki sislikler inicek. 3 4 ay bence kritik yorum yapman icin erken. ama.doktoruna danis yinede:)

Doktoruna sorunu anlatın mı canım yapabileceği birşey yok mu
doktorum burnun cok guzel oldu diyo yeni operasyon istesem ne tepki verir blemiyorum. aslnda bazen dusunuyorum. is yernden arkadaslar cok guzel burnun gerek yok diyolar. benim burnum etli kalin derili bi burundu demekki anca bu kadar olabildi. ben onden baktiginda burun ucu kucuk burun delikleri havada olan burunlari seviyorum aslnda. fotograf cekerken her turlu guzel cikiyolar. benm burnum fotolarda cok dusuk cikiyor kameramdan kaynakli sanrm cok snr bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…