Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

yanlış anlama o senin zevkin yani bana göre çok guzeel görünüyorsun

önceki halini de ekleyebilir misin sanki burnumuzun yapısı benziyor gibi

kızlarrr yardım lutfen . bugun 22. günüm burnumda kücük bi kemer olustu.. korkuyorum zamanla gecıyor muu ???

Kızlar İstanbul'da doktor önerisinde bulunur musunuz, çok kararsızım.

İnşallah canım, çok doktor var ve hepsinin iyi ya da kötü burunlar yaptığını görüyorum kararsız kalmakta çok haklıyız bence.
Ayrıca fiyatlarda ateş pahası.
fiyatları yüksek.. Ve çoook fazla doktor var sonuç iyi olacak mı canım .. En çok bütçem yüzünden kararsızım yoksa bulmuştum şimdi ye

Arkadaslar bende bişey sormak istiyorum benim alçım 10.günde çıktı fakat doktor sonra Bandaja gerek olmadığını söyledi ve Bandaj takılmadı.bandajin ne gibi faydaları var takılmazsa neler olabilir.lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Kizlar burnum artik baya oturdu merak edenler icin bu son before after olsun herkesin gonlunden gecen neyse o olsun
Canim senin burnun oncesinde cok etli genis duruyor nasil dr bukadar inceltmis
Benim arkadasim oldu burun ucu ameliyat oncesi sivriydi
ameliyat sonrasi 3 aylik oldu onun bile hala sisligi yuvarlakligi hala var
ki burnu kucuktu deriside normal
Senin ucu toparlak olan burun nasil inceltmis bukadar
Dr un uyguladigi yontemi soledimi bende dr gidip diyeyim benimkinide bole yapsin

Cnm maşallah ya çok yakışmış çok da tatlı olmuşsun yanlız bnm dikkatimi bişi çekti kaşların nakadar kalın kuzucm nasıl kalınlastırdın ekim mi yoksa banada soylesn bnm kaşlar incecik de

Benimde bugün 16.günüm oldu ve doktor 1 hafta sonra herseyi çıkarıp Bandaja gerek yok dedi bende sordum hocam sorun olmazmı diye o da eskiden bende takıyordum sürekli kemik kaynamadan darbe alırsa korunsun diye ama dikkat darbe almazsa takmamak daha iyi hava ile temas ettiğinden daha hızlı iyileşir dedi.Ama darbeye karşı aşırı tembihledi.Psikolojim bozuldu nerdeyse darbe alcam diye :)) ama ufak tefek el çarpmaları dışında bişey olmadı burnumda gayet iyi

Valla inanin bilmiyorum oncesinde de çok bilgilendirmiştir zaten bana vurma ameliyat masasında açmadan bir şey söyleyemem ben elimden geleni yaparım emin ol dedi bende guvendim ama bu kişinin kendi burunuu ile alakalı kemik yapısı ve deri kalınlığı falan etkiliyormus

Ne
Ne olur bende senin gibi sansli olanlardan olayım

Resimlerde gorundugu kadar dogal mi gercektede yani estetik oldugunu anliyorlar mi? Bir de bisey sorucam arkadasinin burnunu yaptirdigini ondan cesaretlendigini yazmissin onunda burnu bu kadar guzel oldumu doktorunu oneriyor musun

Cnm maşallah ya çok yakışmış çok da tatlı olmuşsun yanlız bnm dikkatimi bişi çekti kaşların nakadar kalın kuzucm nasıl kalınlastırdın ekim mi yoksa banada soylesn bnm kaşlar incecik de
Tesekkurler valla bi ara sarimsak surdum o baya etki etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…