yanlış anlama o senin zevkin yani bana göre çok guzeel görünüyorsundoktorum burnun cok guzel oldu diyo yeni operasyon istesem ne tepki verir blemiyorum. aslnda bazen dusunuyorum. is yernden arkadaslar cok guzel burnun gerek yok diyolar. benim burnum etli kalin derili bi burundu demekki anca bu kadar olabildi. ben onden baktiginda burun ucu kucuk burun delikleri havada olan burunlari seviyorum aslnda. fotograf cekerken her turlu guzel cikiyolar. benm burnum fotolarda cok dusuk cikiyor kameramdan kaynakli sanrm cok snr bozucu.
canim tesekkur ederim guzel yorumun icin ben biraz takintiliyim farkindayim:)yanlış anlama o senin zevkin yani bana göre çok guzeel görünüyorsun
önceki halini de ekleyebilir misin sanki burnumuzun yapısı benziyor gibi1 sene oldu esteworld hakan gence. herkes cok begeniyor kameramdamln oturumudur blmem guzel gozuken burnum kamerada dusuk buyuk hic estetik olmamisim gibi cikiyor. bunlar gunduz net olarak yakaladgm fotograflardan biri. bende bazen cok begeniyorum bazen kusur buluyorum. burnumun alti dumduz degl onden bombeli..dusuk duruyor gulunce cok moralim bozuk hala sismis. icine gomulucekms. bekliyorm ama pek bi umudum yok
yok canım seni anlıyorum ben de senin gibiyim inşallah sende seversin zamanla güzelsin burnunda güzel :)canim tesekkur ederim guzel yorumun icin ben biraz takintiliyim farkindayim:)
Kızlar İstanbul'da doktor önerisinde bulunur musunuz, çok kararsızım.
Gerçekten çok güzel. Kime ve ne kadara yaptırmıştınız?Kizlar burnum artik baya oturdu merak edenler icin bu son before after olsun herkesin gonlunden gecen neyse o olsun
İnşallah canım, çok doktor var ve hepsinin iyi ya da kötü burunlar yaptığını görüyorum kararsız kalmakta çok haklıyız bence.Bende çook kararsızım inşallah iyi doktora denk geliriz..
fiyatları yüksek.. Ve çoook fazla doktor var sonuç iyi olacak mı canım .. En çok bütçem yüzünden kararsızım yoksa bulmuştum şimdi yeİnşallah canım, çok doktor var ve hepsinin iyi ya da kötü burunlar yaptığını görüyorum kararsız kalmakta çok haklıyız bence.
Ayrıca fiyatlarda ateş pahası.
Cok guzel :) Kaç ay olu ?Kizlar burnum artik baya oturdu merak edenler icin bu son before after olsun herkesin gonlunden gecen neyse o olsun
Canim senin burnun oncesinde cok etli genis duruyor nasil dr bukadar inceltmisKizlar burnum artik baya oturdu merak edenler icin bu son before after olsun herkesin gonlunden gecen neyse o olsun
Benimde bugün 16.günüm oldu ve doktor 1 hafta sonra herseyi çıkarıp Bandaja gerek yok dedi bende sordum hocam sorun olmazmı diye o da eskiden bende takıyordum sürekli kemik kaynamadan darbe alırsa korunsun diye ama dikkat darbe almazsa takmamak daha iyi hava ile temas ettiğinden daha hızlı iyileşir dedi.Ama darbeye karşı aşırı tembihledi.Psikolojim bozuldu nerdeyse darbe alcam diye :)) ama ufak tefek el çarpmaları dışında bişey olmadı burnumda gayet iyiArkadaslar bende bişey sormak istiyorum benim alçım 10.günde çıktı fakat doktor sonra Bandaja gerek olmadığını söyledi ve Bandaj takılmadı.bandajin ne gibi faydaları var takılmazsa neler olabilir.lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Valla inanin bilmiyorum oncesinde de çok bilgilendirmiştir zaten bana vurma ameliyat masasında açmadan bir şey söyleyemem ben elimden geleni yaparım emin ol dedi bende guvendim ama bu kişinin kendi burunuu ile alakalı kemik yapısı ve deri kalınlığı falan etkiliyormusCanim senin burnun oncesinde cok etli genis duruyor nasil dr bukadar inceltmis
Benim arkadasim oldu burun ucu ameliyat oncesi sivriydi
ameliyat sonrasi 3 aylik oldu onun bile hala sisligi yuvarlakligi hala var
ki burnu kucuktu deriside normal
Senin ucu toparlak olan burun nasil inceltmis bukadar
Dr un uyguladigi yontemi soledimi bende dr gidip diyeyim benimkinide bole yapsin
Ne olur bende senin gibi sansli olanlardan olayımValla inanin bilmiyorum oncesinde de çok bilgilendirmiştir zaten bana vurma ameliyat masasında açmadan bir şey söyleyemem ben elimden geleni yaparım emin ol dedi bende guvendim ama bu kişinin kendi burunuu ile alakalı kemik yapısı ve deri kalınlığı falan etkiliyormus
Valla inanin bilmiyorum oncesinde de çok bilgilendirmiştir zaten bana vurma ameliyat masasında açmadan bir şey söyleyemem ben elimden geleni yaparım emin ol dedi bende guvendim ama bu kişinin kendi burunuu ile alakalı kemik yapısı ve deri kalınlığı falan etkiliyormus
Tesekkurler valla bi ara sarimsak surdum o baya etki etti :)Cnm maşallah ya çok yakışmış çok da tatlı olmuşsun yanlız bnm dikkatimi bişi çekti kaşların nakadar kalın kuzucm nasıl kalınlastırdın ekim mi yoksa banada soylesn bnm kaşlar incecik de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?