Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

O burun içindeki derinde ki sislikler ve kabuklardan kaynaklanıyor bi süre böyle olcak benim 1 ay oldu hala tıkanıyor bi taraf özellikle deniz suyu ile temizliyorum bende ne zaman rahat rahat temizlicez bilmiyorum .. :/
ugrastikca daha kötü oldu sanki bi ara kulak cubugunu deniz suyu spreyiyle islatip temizlemeye calistm durum daha vahim oldu cabalamayi bıraktm bugünden itibaren

ugrastikca daha kötü oldu sanki bi ara kulak cubugunu deniz suyu spreyiyle islatip temizlemeye calistm durum daha vahim oldu cabalamayi bıraktm bugünden itibaren
Ben de aynısını yaptım daha çok şişti sanki sonra dedim bi ömür rezil olacağıma biraz daha böyle cekeyim sağlam olsun

Baya bi şiş hala masaj yapıyorum bi saat yapmam bile baya inmesi için yardımcı oluyo burnumu yeni gördüm bende bu kadar şiş beklemiyodum
Bende bugün alçım alınıcak cok merak ediyorum nasıl olucak. Bende et vardı birde kemer aynı anda burnumun ucu düşüktü. Bakalım sonuç nasıl olucak. :)

Dr söyledim ama o olurdeyip geçiştir birşeyde vermedi krem olarak çok tşk cnm kayseride oldum dr umut ozbebit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…