Güzel , dogal gözükuyor. Yamuklugu odemdende olabilir bence.gule gule kullanmerhaba kızlar buda benim 1 aylık burnum nevsehirde oldum fakat kıkırdağımın eski halini almaya calıştığını söyledi doktorum yamuk duruyor cok hafif.. başına gelen var mı böyle birşey? nasıl olmuş sizce
çok teşekkür ederim inşallah öyledir :)Güzel , dogal gözükuyor. Yamuklugu odemdende olabilir bence.gule gule kullan
Olmak isteyen herkes olsun bence ben çok memnunum umarım şekli bahsedilen gibi dusme falan yapmaz
Normal canım benimkide cok kaşınıyor sivilce de çıkıyor üstünde normal yani :)Arkadaslar ameliyattan sonra kaşıntı iltihaplı sivilce bunlar normal mi? 1 ay oldu gibi kaşıntı özellikle çok var ?
Ben o sivilce siyah noktaları sıkmamak için zor tutuyorum :/Normal canım benimkide cok kaşınıyor sivilce de çıkıyor üstünde normal yani :)
ilk foto eski hali ikinci yeni hali 25 gün oldu şişlikler inmiyor kalın deriliyim.Eski halimi canım
güzel olmuş çok geçmiş olsun... :)ilk foto eski hali ikinci yeni hali 25 gün oldu şişlikler inmiyor kalın deriliyim.
siz kime oldunuz
Benim de aynen senin gibi ilk günler gibi değil ama böyle ince bi sarı kahve bi halka kaldı geçer heralde zamanla :/Buatada burnum böyle gozumun altındaki morlukları kapatıcıyla kapattım
Çok geçmiş olsun. Hiç kalanı duymadım, elbet geçecektir bence de. Doktorunuza söylediniz mi, morluk gideriici vs bir krem filan kullanıyor musunuz? Bir de çok güzel olmuş, şehir ve doktor nedir acaba?Buatada burnum böyle gozumun altındaki morlukları kapatıcıyla kapattım
Ben goz alti morlugunuzu goremedimBuatada burnum böyle gozumun altındaki morlukları kapatıcıyla kapattım
O burun içindeki derinde ki sislikler ve kabuklardan kaynaklanıyor bi süre böyle olcak benim 1 ay oldu hala tıkanıyor bi taraf özellikle deniz suyu ile temizliyorum bende ne zaman rahat rahat temizlicez bilmiyorum .. :/Merhaba kizlar. 9 gun once rinoplasti oldum atel im alindi bandaj takmaya gerek duymadi doktor. benim sorunum su burnumun ozellikle tek tarafi cok tikali uyurken hep agizdan nefes almak zorunda kaldogm icin geceleri max 2 saat falan uyuyorum tikanikligi deniz suyu spreyi de gidermiyo bu konuda bi onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?