İstanbul Medical Park Dr Fehmi Döner tavsiye ederim.Merrhaba kizlar iki kez burun ameliyati oldum ama istedigim sonuca ulasamadim burnumu hic sevmiyorum 3 ameliyati olmam lazim cok iyi bir dr olmasi lazim onerebileceginiz dr varmi ? Dogal burun istemiyorum ...
güzel olmuş ama belli estetik olduğu doğal burunlar daha iyi
başka bir sen olmuş harika ve doğal2 haftalık burnum, hacettepede deviasyon sebebiyle oldum aynı zamanda kemerde alındı, 1280 liraya oldum
İstanbul Medical Park Dr Fehmi Döner tavsiye ederim.
15 eylül için gün aldım aşırı korkuyorum saçma saçma haberleri okuyup duruorm[/
fiatı 5.750 ydi yanlış hatırlamıosam ama gerek doktorun bu konudaki becerisi gerek hastanenin çalışanlarnın kalitesi titizliği buna değer açıkcasıKayra bey fiyat hakkında ortalama bi bilginiz var mı medical park hakkında? Bende yarın ikinci görüşmeye gidicem medical parka fiyati da öğrenicem. Ilk defa medical park tan bahseden birini duyunca sormak istedim.
:)bayanım buarada yanlış anlaşılma olmasınfiatı 5.750 ydi yanlış hatırlamıosam ama gerek doktorun bu konudaki becerisi gerek hastanenin çalışanlarnın kalitesi titizliği buna değer açıkcası
fiatı 5.750 ydi yanlış hatırlamıosam ama gerek doktorun bu konudaki becerisi gerek hastanenin çalışanlarnın kalitesi titizliği buna değer açıkcası
var canım Ayşe öztürk istanbulKizlaar kucuk kavisli kalkik burun yapan doktor oneriniz varmii???
Arkadaşlar ben Dr.Süleyman Taş ' a oldum, şuan Medical park ta çalışıyor, gerçekten inanılmaz bir doktor.AyseNeva Google a yaz çıkıyor.
Benimde 14.günüm sol tarafım şiş ust dudadigimda oyle zaman gecsede bir an once düzelsekGiderek şişmeye baslasa da ilk halinden iyidir11. Gün
Ust dudak zaten kanayan yaram suanBenimde 14.günüm sol tarafım şiş ust dudadigimda oyle zaman gecsede bir an once düzelsek
Aynen hiç düzelmeyecekmiş gibi gelioUst dudak zaten kanayan yaram suangulemiyorum dudak hareket etmiyo ve ust dislerm gorunmuyo konusurken bile ins duzelir biran once
Cok guzel olmus masallah doktorun kimGiderek şişmeye baslasa da ilk halinden iyidir11. Gün
Teşekkür ederimCok guzel olmus masallah doktorun kim
Benim dr um canım suan 27 günlük burnum hafif kavisli ve kalkık çok hoş duruyor. Kocaeli de Nurgül AltuntaşKizlaar kucuk kavisli kalkik burun yapan doktor oneriniz varmii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?