Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merrhaba kizlar iki kez burun ameliyati oldum ama istedigim sonuca ulasamadim burnumu hic sevmiyorum 3 ameliyati olmam lazim cok iyi bir dr olmasi lazim onerebileceginiz dr varmi ? Dogal burun istemiyorum ...
İstanbul Medical Park Dr Fehmi Döner tavsiye ederim.

İstanbul Medical Park Dr Fehmi Döner tavsiye ederim.

Kayra bey fiyat hakkında ortalama bi bilginiz var mı medical park hakkında? Bende yarın ikinci görüşmeye gidicem medical parka fiyati da öğrenicem. Ilk defa medical park tan bahseden birini duyunca sormak istedim.

15 eylül için gün aldım aşırı korkuyorum saçma saçma haberleri okuyup duruorm[/
Kayra bey fiyat hakkında ortalama bi bilginiz var mı medical park hakkında? Bende yarın ikinci görüşmeye gidicem medical parka fiyati da öğrenicem. Ilk defa medical park tan bahseden birini duyunca sormak istedim.
fiatı 5.750 ydi yanlış hatırlamıosam ama gerek doktorun bu konudaki becerisi gerek hastanenin çalışanlarnın kalitesi titizliği buna değer açıkcası

fiatı 5.750 ydi yanlış hatırlamıosam ama gerek doktorun bu konudaki becerisi gerek hastanenin çalışanlarnın kalitesi titizliği buna değer açıkcası

Eşimi 6bine kadar ikna edebilirim ancak. Nedense hep 8 bin diyecekler gibi geliyo bana. Sabah 10 da randevum. Umarım aksi bi durum olmaz da bayramdan sonrası için ameliyat gününü alırım. Tonguç Isken doktorum. Deviasyon ve konka problemim de var. Özel sigortam sağlık sorunlarını karşılıyor. Anestezi oda vs ücreti de yarı yarıya bolunecek geri kalan ücreti biz ödeyeceğiz diye biliyorum. Bakalım ne olur? Yarın güzel bi randevu geçirir ve yazarım buradan ins. Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar ben Dr.Süleyman Taş ' a oldum, şuan Medical park ta çalışıyor, gerçekten inanılmaz bir doktor. AyseNeva Google a yaz çıkıyor.

Bizde şimdi kuzenimle o doktor hakkında konuşuyorduk. Rize'li yim. Oradan yeni gelmiş Istanbul'a. Bana Acıbadem e geçmiş demişti. Acaba ne kadar ödediniz ve hangi medical park hastanesinde şu anda. Rize de çok meshurmus malum. :)

Bugün gittik görüşmeye arkadaşlar 6500 lira sadece estetik kısmı için ödeme çıkardılar. Toplamda 12 bin lira. Nefes problemlerinin oluşturduğu maliyeti özel sigorta karsiliyor. Salı günü gibi provizyon alıp bize dönüş yapacaklar. Ameliyattan önce de tasarımla ilgili bi görüşme olacakmış. Is Bankasi Finansbank ve bir banka daha vardı adını hatırlayamadım. 5 taksit yapabiliyorlar. Bir de bir gün yatış varmış. Forumda okudugüm yorumlarda yatış olmadan ameliyat olduklarini belirtmişlerdi. Ameliyatlarini kaç saat sürdü? Paylaşabilirsiniz sevinirim. Yardımcı olabileceğim birsey varsa bende cevaplandırabilirim. Doktorum doçent doktor M. Tonguç İşken.

Ameliyat ücreti 6-4.5 bin arası değsiyor bnm sadece üst kemik alındı başka hiçbir problemimde olmadığı için 4,5 yaptı inş. Geçer canım

Kizlar bisey sormak istiyorum. 13. Günümdeyim burnumun ustundeki deri soyuluyo boyle rengi koyulasti zaten burnumun sanki sarardi ama soymaya korkuyoru. Ameliyattan sonra siz burnunuzun ustunu nasil temizliyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…