Tabikide anlaticam belki ona gore yapilmasi gerekenler de olabilir.cevabin icin tesekkurlerMerhaba ben acikcasi bir problem olacagini dusunmuyorum cunki kaza seklinde burnunu kiranlarda olabiliyor onlarda normal ameliyat olabiliyorlar ama senin yerinde olsam doktora bunu anlatirdim bilmesinde herzaman fayda vardir
Hiç estetik gibi durmuyor. Sen de pek bir güzelmişsin canım. Maşallah.Buraya da birakayim 43 günlük burun
çook güzel canımÖncesi ve 20 gün sonrası.
Teşekkür ederim umarım hepimiz hiç pişmanlik yaşamadan yeni burun şeklimizle musmutlu yaşarız :)çook güzel canım, geçmiş olsun yeni burnuşunla mutlu bir hayat dilerim.
bende 5 ekim de olacağım inşallah, umarım böyle güzel bir sonuç bende de olur
aminnnn bence de çok güzel olmuş .. Güle güle kullanTeşekkür ederim umarım hepimiz hiç pişmanlik yaşamadan yeni burun şeklimizle musmutlu yaşarız :)
kime oldunuz harikaÖncesi ve 20 gün sonrası.
Çok teşekkür ederim kızlar şu ödemlerden kurtulsam ben de artık rahat rahat sefasını sürcem :)) Doktorum Kemal EKBEROĞLU.kime oldunuz harika
Gercekten cok guzel olmus,yuzunuzede cok yakismis,gule gule kullanin.Öncesi ve 20 gün sonrası.
Cok guzel olmus yaa masallahhÖncesi ve 20 gün sonrası.
Öncesi ve 20 gün sonrası.
merhaba adınıza çok üzüldüm büyük konuşmak istemiyorum ama ben ilkinde psikolojikmen o kadar yoruldum ki 2. 3.ye hayatta cesaret edemem o kadar mı kötü ya da siz fazla mükemmelliyetçi olabilir misiniz?Doğal istemiyorum dediğiniz için soruyorum..Bazen görünenin ardında başka psikolojik neden yatabilir kendinize 3 kez ameliyat olacak kadar zulmetmeyin.Gerçekten yardımcı olmak için yazdım lütfen farklı algılamayın yorumumu..Merrhaba kizlar iki kez burun ameliyati oldum ama istedigim sonuca ulasamadim burnumu hic sevmiyorum 3 ameliyati olmam lazim cok iyi bir dr olmasi lazim onerebileceginiz dr varmi ? Dogal burun istemiyorum ...
Var. Dr. hayati akbas. Samsunda. Çok güzel burun yapiyor. Tavsiye ederim. Internete girin bakin ve arastirin.Merrhaba kizlar iki kez burun ameliyati oldum ama istedigim sonuca ulasamadim burnumu hic sevmiyorum 3 ameliyati olmam lazim cok iyi bir dr olmasi lazim onerebileceginiz dr varmi ? Dogal burun istemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?