Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba ben acikcasi bir problem olacagini dusunmuyorum cunki kaza seklinde burnunu kiranlarda olabiliyor onlarda normal ameliyat olabiliyorlar ama senin yerinde olsam doktora bunu anlatirdim bilmesinde herzaman fayda vardir
Tabikide anlaticam belki ona gore yapilmasi gerekenler de olabilir.cevabin icin tesekkurler

Tnz949494, post: 42429889, member: 702807"]Merhaba ben acikcasi bir problem olacagini dusunmuyorum cunki kaza seklinde burnunu kiranlarda olabiliyor onlarda normal ameliyat olabiliyorlar ama senin yerinde olsam doktora bunu anlatirdim bilmesinde herzaman fayda vardir[/QUOTE]
Tabikide anlaticam doktoruma cunku yapilmasi gereken biseyler olabilir.cevabin icinde tesekkurler.

Yazılanları kontrol ettim kızlar neredeyse % 80 i başarılı, sanırım bende olacağım, burnumun sağ tarafından nefes almam zorlaştı, KBB ye gitmiştim bana ameliyatlık bi durum yokmuş gibi görünüyor demişti, iç kısımdaki kemik zorlaştırıyormuş, bende bu yazılanları tabi okumamıştım, korkudan bence de yok dedim Ama bakıyorum ki asıl bu sorundan dolayı olabilirmişim, aslında burnumdan memnunum, ama şimdi aynaya bakıyorum deli gibi gülüyorum burnumun öne düştüğünü fark ettim, kararsızım, bakalım, karar verip olursam foto koyarım bende

Merrhaba kizlar iki kez burun ameliyati oldum ama istedigim sonuca ulasamadim burnumu hic sevmiyorum 3 ameliyati olmam lazim cok iyi bir dr olmasi lazim onerebileceginiz dr varmi ? Dogal burun istemiyorum ...

Merrhaba kizlar iki kez burun ameliyati oldum ama istedigim sonuca ulasamadim burnumu hic sevmiyorum 3 ameliyati olmam lazim cok iyi bir dr olmasi lazim onerebileceginiz dr varmi ? Dogal burun istemiyorum ...
merhaba adınıza çok üzüldüm büyük konuşmak istemiyorum ama ben ilkinde psikolojikmen o kadar yoruldum ki 2. 3.ye hayatta cesaret edemem o kadar mı kötü ya da siz fazla mükemmelliyetçi olabilir misiniz?Doğal istemiyorum dediğiniz için soruyorum..Bazen görünenin ardında başka psikolojik neden yatabilir kendinize 3 kez ameliyat olacak kadar zulmetmeyin.Gerçekten yardımcı olmak için yazdım lütfen farklı algılamayın yorumumu..

merhaba pazartesi gunu ameliyat oldum bugunde atelim cikti bandajlarim takildi atel ciktiginda burnumu bos gordum kalkikligi yandan halini gayet begendim seklinide biraz buyuk bulmakla birlikte begendim tabi odemli oldugu icin zamanla kuculur dedi doktorum. ama hafif saga dogru bir yukselme var burnumda doktorumda farketti sisten dolayi dedi oraya bastirarak masaj yaoti farkettim bana masaj vericekmisiniz dedigimde suanlik degil ihtiyac olursa dedi . doktoruma cok guveniyorum ama benzer durumu yasayan var mi acaba hakikaten bir taraf sisten dolayi yamuk gozuken sonra duzelen

Var. Dr. hayati akbas. Samsunda. Çok güzel burun yapiyor. Tavsiye ederim. Internete girin bakin ve arastirin.

merhaba kızlar buda benim 1 aylık burnum nevsehirde oldum fakat kıkırdağımın eski halini almaya calıştığını söyledi doktorum yamuk duruyor cok hafif.. başına gelen var mı böyle birşey? nasıl olmuş sizce

Eklentiler

• IMG_7257.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 635
  • IMG_7009.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 729
  • IMG_7295.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 749
  • IMG_6794.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 590
  • IMG_7253.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 621
  • IMG_6733.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 558
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…