- 24 Haziran 2015
- 16
- 10
- 1
- 28
Bence önceden de vardı ama sen burnunu hedef aldığın için onu görmedin şuan burun probleminde kalktığı için onu görüyosunMeerhaba arrkadaşlarım bn yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum ve gozumun altındaki morluklar hala geçmedi tamam eskisi kadar kap kara deil ama sanki balici çocuklar gibiyim tuaf hiç böyle morarmamıştı kızlarr lutfenn cevp veri bu omur boyu kalacak mı
Cok guzelGiderek şişmeye baslasa da ilk halinden iyidir11. Gün
Coj güzelGiderek şişmeye baslasa da ilk halinden iyidir11. Gün
Çok güzelgüzel olmuş ama belli estetik olduğu doğal burunlar daha iyi
teşekkürlerCok guzel
çok güzelsin bence burnun eski halinde olsa bile o gözler o dudak maşallahUc ayima girmek uzereyim
Merhaba çok güzel olmuş burnun bende 35 gün oldu ameliyat olalı genel olarak bi sıkıntım yok ama burnumun üzerinde feci sivilce çıktı senin de oldumu ya da olan arkadaşlar ne yaptınız?Uc ayima girmek uzereyim
Teşekkür ederim çok fazla olmadı olanlari da ellemedimMerhaba çok güzel olmuş burnun bende 35 gün oldu ameliyat olalı genel olarak bi sıkıntım yok ama burnumun üzerinde feci sivilce çıktı senin de oldumu ya da olan arkadaşlar ne yaptınız?
Çok teşekkür ederimçok güzelsin bence burnun eski halinde olsa bile o gözler o dudak maşallah
çok güzel maşallahUc ayima girmek uzereyim
Uc ayima girmek uzereyim
Cnm sen kime ameliyat oldun ve fiyat aralığı nedir burnun çok yakışmış geçmiş olsunUc ayima girmek uzereyim
Cok tesekkur ederimne kadar güzel bir kızsın maaşallah, hayran kaldım resmen. o kaş göz dudak, burun da yapılınca tam olmuş
Bilgi için tşkler cnm burnusun çok yakışmış kendisini hiç duymamistim ameliyatınla ilgili bilgi paylaşır misin bizimle nasıl geçti istediğin burun şeklini başardı mı eski bir resmini görmek isteriz farkı görmek daha kolay olurEvren aydin a ameliyat oldum kbb ci ve devlet hastahanesi oldugundan ucret odemedim
Cnm doktoru araştırdım ulaşamadım bir türlü nasıl bulucam onuEvren aydin a ameliyat oldum kbb ci ve devlet hastahanesi oldugundan ucret odemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?