Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

İsmini yazınca Toros devlet hastanesi çıkıyor fakat kendisine nasıl ulaşabilirim özelden .. ben yurt dışında kalıyorum ön muayene imkanım yok tek resim yollayabilirim fiyat bilgisi için
Ozel hastahane olmadigi icin aslinda estetik yapmiyor ama bana ameliyat sirasinda elimden geleni yapacagim demisti sans oldu biraz

Uc ayima girmek uzereyim
Canim resimlerin cok hos ama nasil desem fotoshop cok var bende kendi resimlerime cok yaptigimdan bunun mudavimlerindenim
Fotoshopsuz bir resim koysan normal tlf kamerasiyla gercekten cok guzelsin ama normal resimden ziyade profosyonel fotorafcilardada unlulerin fotosoplu Resimleri gibi cekilmis cok fazla isik gorsel oynama var
Normal resmini merak ediyorum burnunun

Burnum kirilip yamuk kaynamisti deviasyon adi altinda rinoplasti yapildi aslinda
Benimde aynı sorun var her iki yönden darbe almıştım bu sebep ile deviasyon oldu yan duruyor bir delik diğerinden küçük üst kısımda küçük bir kemer oluştu ucuda düşmüş gibi uzun duruyor yaz kış burnumdan nefes alma zorluğu çekiyorum uyurken tek ağzımdan nefes alabiliyorum buda sıkıntı veriyor burnundan nefes alamamak çok kötü

Tabiki haklisiniz paylastim onu da :)

Kesinlikle oyle goruntuden ziyade nefes buyuk problem

Birakiyorum hemmen :)
Kiz okadar guzelsinki bence hic oynama resimlerinle
Gerek yok
Ve bu arada burun degil heryerin cok guzel oyuzden cok begeniyorum seni
Yani burnunu bukadar on plana cikaran yüzünün genel güzelliği
Masallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…