Ozel hastahane olmadigi icin aslinda estetik yapmiyor ama bana ameliyat sirasinda elimden geleni yapacagim demisti sans oldu birazİsmini yazınca Toros devlet hastanesi çıkıyor fakat kendisine nasıl ulaşabilirim özelden .. ben yurt dışında kalıyorum ön muayene imkanım yok tek resim yollayabilirim fiyat bilgisi için
Burnum kirilip yamuk kaynamisti deviasyon adi altinda rinoplasti yapildi aslindaevet R rebel34 cok buyuk sans olmus, harika bir burun olmus, nazar degmesin.. doktorun su linktekimi? sen Ankarada mi oldun ameliyati? aslinda estetik icin deil ozamn ne sikayetin vardi acaba?
http://www.polatlidevlethastanesi.gov.tr/cv-detail.php?mmb_id=130
Bu arada linkteki doktorevet R rebel34 cok buyuk sans olmus, harika bir burun olmus, nazar degmesin.. doktorun su linktekimi? sen Ankarada mi oldun ameliyati? aslinda estetik icin deil ozamn ne sikayetin vardi acaba?
http://www.polatlidevlethastanesi.gov.tr/cv-detail.php?mmb_id=130
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurlerne kadar güzel bir kızsın maaşallah, hayran kaldım resmen. o kaş göz dudak, burun da yapılınca tam olmuş
Canim resimlerin cok hos ama nasil desem fotoshop cok var bende kendi resimlerime cok yaptigimdan bunun mudavimlerindenimUc ayima girmek uzereyim
Benimde aynı sorun var her iki yönden darbe almıştım bu sebep ile deviasyon oldu yan duruyor bir delik diğerinden küçük üst kısımda küçük bir kemer oluştu ucuda düşmüş gibi uzun duruyor yaz kış burnumdan nefes alma zorluğu çekiyorum uyurken tek ağzımdan nefes alabiliyorum buda sıkıntı veriyor burnundan nefes alamamak çok kötüBurnum kirilip yamuk kaynamisti deviasyon adi altinda rinoplasti yapildi aslinda
Canim resimlerin cok hos ama nasil desem fotoshop cok var bende kendi resimlerime cok yaptigimdan bunun mudavimlerindenim
Fotoshopsuz bir resim koysan normal tlf kamerasiyla gercekten cok guzelsin ama normal resimden ziyade profosyonel fotorafcilardada unlulerin fotosoplu Resimleri gibi cekilmis cok fazla isik gorsel oynama var
Normal resmini merak ediyorum burnunun
Tabiki haklisiniz paylastim onu da :)Canim resimlerin cok hos ama nasil desem fotoshop cok var bende kendi resimlerime cok yaptigimdan bunun mudavimlerindenim
Fotoshopsuz bir resim koysan normal tlf kamerasiyla gercekten cok guzelsin ama normal resimden ziyade profosyonel fotorafcilardada unlulerin fotosoplu Resimleri gibi cekilmis cok fazla isik gorsel oynama var
Normal resmini merak ediyorum burnunun
Kesinlikle oyle goruntuden ziyade nefes buyuk problemBenimde aynı sorun var her iki yönden darbe almıştım bu sebep ile deviasyon oldu yan duruyor bir delik diğerinden küçük üst kısımda küçük bir kemer oluştu ucuda düşmüş gibi uzun duruyor yaz kış burnumdan nefes alma zorluğu çekiyorum uyurken tek ağzımdan nefes alabiliyorum buda sıkıntı veriyor burnundan nefes alamamak çok kötü
Kiz okadar guzelsinki bence hic oynama resimlerinleBirakiyorum hemmen :)
Yaa cok tesekkur ederimmKiz okadar guzelsinki bence hic oynama resimlerinle
Gerek yok
Ve bu arada burun degil heryerin cok guzel oyuzden cok begeniyorum seni
Yani burnunu bukadar on plana cikaran yüzünün genel güzelliği
Masallah!
tatlım konuyla cok alakasız olucak ama on kameran cok guzel cekiyor:) telefonun hangi model :)Birakiyorum hemmen :)
General mobile elitetatlım konuyla cok alakasız olucak ama on kameran cok guzel cekiyor:) telefonun hangi model :)
Başarılı olmuş geçmiş olsun doktor kaca ameliyat ediyor ?Merhaba kızlar doktorum Nihat Kaya işte öncesi sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?