Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Cnm iki doktordan fiyat alabildin mi ne kadar ?

nasıl mersin? bahsetiğiniz doktor polatlı devlet hastanesi'nde çalışıyor gözüküyor. ayrıca ücretsiz nasıl oldu çok merak ettim? bu arada burnunuz şahane olmuş gerçekten.
tayin almış doktor sanırım ama bence mervenin kendisi de güzel ona nasıl burun olsa yakışır doktor sadece ufak bi dokunmuş :)

Kizlar ben onumuzdeki haziran ayi gibi ameliyat olmayi dusunuyorum suan 17 yasimdayim 18 den gun aldm ama dogum gunumde hazirandan sonra oldugu icin sizce sorun olurmu yani 18 yasima tam girmedigim icin sorun olurmu universiteye baslamadan yaptimak istiyorum

teşekkur ederim benım doktorm ekol kbb hastanesinde bora karaali
Canim sen kaça ameliyat oldun ? Bora beye ameliyat olanlar bu aralar 3000-3500 ödediklerini söyledi ben yurt dışında kalıyorum uçak Otel yigecek masrafi da olucak ameliyat masrafinin üstüne yani bana daha pahalıya patlıyor bugün internet uzeri resimlerimi kendisine yolladim konuştuk kolay burnun var dedi aynen bir zorluğu yok burnumun nisan ayinda düğünüm var ameliyat olasım vardı zaten düğün hazirliklari yüzünden çok masrafa giriyorum birikim yapmam zorlaşıyor vaktımde az iş güç kosturmaca .. durumumu anlatmama rağmen bana 4500 tl dedi indirim yaparız diye bişey soylemedi şaşırdım 3000 odeyenler şanslı bana niye 4500 anlam veremedim yardimci olur musun

Canm ben yaklasik 20 ay once oldm o zamanlar herkesin 3000 3500 civariydi.piyasa degismis olabilir.islem farkliligindan olablr.ama indirim yapmiyor bende baya zorladm ama fiyat standart oluyor.insallah anlasabilirsin düğüne kdr hersey guzel olur umarm.daha uygn fiyat istersen ege unvde yiğit ozer tiftikcioglu var onunlada bi gorus istersen.sonucta unv hastanesi daha uygn.bende gorusmustm yiğit beyle.guven veren bi insan .bora bey olmasaydi oraya ameliyat olcktm

İlgin için çok teşekkür ederim cnm yiğit beyi de duydum iyi doktor diyorlar tam olarak bilgim yok araştırmam gerek kendisinede fiyat sorucam umarım anlaşıriz

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum 15 günlük burnum sağlık problemleri ve eğrilik çok fazlaydı şükürler olsun adım adım düzeliyor şişlik hala çok fazla

Eklentiler

• image.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 2.669
Benim de bugün tam iki hafta oldu ameliyatımı olalı. Ataşehir Estethica'da Ercan Demiray doktorum. Kemerli, eğri ve ucu düşük bir burnum vardı. Yüzümü sert gösteren. Şimdi doğal olduğunu düşündüğüm ve o yönde görüşler aldığım yeni bir burnum var.

Eklentiler

• PhotoGrid_1442244096441.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 2.459
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…