Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sadece burun canim
o zaman cok tedirgin olma canım bazen dolgudan dolayı gülmeleri değişenler var ciddi anlamda dolgu oldugunda normale dönmesi sanırım 1.5- 2 ayı buluyo ama operasyon sonrası dudaktaki hissizlik daha kısa sürede toparlıyor benimde aynı suanda arkadaşlarım ve ailem gülünce cok cirkin bi ifaden oldu niye öyle diye soruyorlar ama bugün 9. günüm hergün biraz daha düzeliyo max 1 ay içinde kendine gelir ödemler atıldıkca rahat ol. tebessümle idare ediorum bu ara

Benimde ust disler görünmüyo cok cirkin bi gülüşüm okdu böyle üst dislerim yok gibi sanki.gecer umarim ya doktorun yaotigi ameliyatlarda 2. hafta cekimlerinde gayet 32 dis gülüyo hastalari ondan kafama takildi

Tebessumde bile burnum aciyo :)

Bu konunun altina yeni konu actim kizlar orda konusalim bu konuyu. Merak ediyorum ilerleyen gunlerde nasil olacak sizlerinki de ordan haberlesiriz

kızlar merhaba ben amelıyat olalı 20 gun oldu burnumu profıılden gayet beenıyorum onden de güzel ama hafıf buyuk zaman gectıkce sısını atıp kuuculecegını soyluyor doktorum ameliyatıma arkadaşım gırdı oda burnun kucuk yapıldı bunlar sıs dıyor herkesde böyle mıdır acaba bırde 20 gundensonra kalkıklıgı ıner mı suan gayet ıstedıgım gıbı

Cnm kime ameliyat oldun resimlerin var mı ?

benimde 19. günüm aynı şeyi bende düşünüyorum. kavisli değil düz bir burun yapıldı bana ama herkes iner iner diyo inmesiiinn burnum önden büyük duruyo ama o incelsin ama

Evet bilgi istiyoruuuuz
cok güzel olmus :) doktorunuzun ismini yazarmisiniz hangi sehir birde fiyatini tskler

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/illusive-burun-estetigi-ameliyati.513224/
Süreci zorluydu,umarım daha iyi olmustur suanda.

Doktoru çok ünlü bir hekim ama adını vermedeği için söylemek bana düşmez. 15/20 bin tlden başlıyor suan galiba ilk ameliyatı:) 2013 yılında 14.500^müş yorumlardan gördüğüme göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…