Benim de bantlarım 5 gün önce çıktı o günden bugüne gün gün açılıyo gülmem ilk günler daha gergindi ben de özledim eskisi gibi rahat gülmeyi. Hala gülümseyince üst dişlerim görünmüyorBen 18. Gundeyim hala gülemiyorum ozledim gülmeyi
o zaman cok tedirgin olma canım bazen dolgudan dolayı gülmeleri değişenler var ciddi anlamda dolgu oldugunda normale dönmesi sanırım 1.5- 2 ayı buluyo ama operasyon sonrası dudaktaki hissizlik daha kısa sürede toparlıyor benimde aynı suanda arkadaşlarım ve ailem gülünce cok cirkin bi ifaden oldu niye öyle diye soruyorlar ama bugün 9. günüm hergün biraz daha düzeliyo max 1 ay içinde kendine gelir ödemler atıldıkca rahat ol. tebessümle idare ediorum bu araSadece burun canim
Benimde ust disler görünmüyo cok cirkin bi gülüşüm okdu böyle üst dislerim yok gibi sanki.gecer umarim ya doktorun yaotigi ameliyatlarda 2. hafta cekimlerinde gayet 32 dis gülüyo hastalari ondan kafama takildiBenim de bantlarım 5 gün önce çıktı o günden bugüne gün gün açılıyo gülmem ilk günler daha gergindi ben de özledim eskisi gibi rahat gülmeyi. Hala gülümseyince üst dişlerim görünmüyor
Tebessumde bile burnum aciyo :)o zaman cok tedirgin olma canım bazen dolgudan dolayı gülmeleri değişenler var ciddi anlamda dolgu oldugunda normale dönmesi sanırım 1.5- 2 ayı buluyo ama operasyon sonrası dudaktaki hissizlik daha kısa sürede toparlıyor benimde aynı suanda arkadaşlarım ve ailem gülünce cok cirkin bi ifaden oldu niye öyle diye soruyorlar ama bugün 9. günüm hergün biraz daha düzeliyo max 1 ay içinde kendine gelir ödemler atıldıkca rahat ol. tebessümle idare ediorum bu ara
Yani suan mersinde mi yoksa polatlida mitayin almış doktor sanırım ama bence mervenin kendisi de güzel ona nasıl burun olsa yakışır doktor sadece ufak bi dokunmuş :)
Canım sigortalı hasta 2.500 sigortasız 3000 nihat bey çok iyi ve ilgili bi doktor ben çok memnun kaldım ameliyat olmak istiyosan bi görüş derim üstelik fiyatlar çok uygunBaşarılı olmuş geçmiş olsun doktor kaca ameliyat ediyor ?
Cnm kime ameliyat oldun resimlerin var mı ?kızlar merhaba ben amelıyat olalı 20 gun oldu burnumu profıılden gayet beenıyorum onden de güzel ama hafıf buyuk zaman gectıkce sısını atıp kuuculecegını soyluyor doktorum ameliyatıma arkadaşım gırdı oda burnun kucuk yapıldı bunlar sıs dıyor herkesde böyle mıdır acaba bırde 20 gundensonra kalkıklıgı ıner mı suan gayet ıstedıgım gıbı
alı mezdegıyee oldum telefondan gırdıgımde atarım resımlerımı canım sorduklarıma daır bılgın var mıCnm kime ameliyat oldun resimlerin var mı ?
benimde 19. günüm aynı şeyi bende düşünüyorum. kavisli değil düz bir burun yapıldı bana ama herkes iner iner diyo inmesiiinnkızlar merhaba ben amelıyat olalı 20 gun oldu burnumu profıılden gayet beenıyorum onden de güzel ama hafıf buyuk zaman gectıkce sısını atıp kuuculecegını soyluyor doktorum ameliyatıma arkadaşım gırdı oda burnun kucuk yapıldı bunlar sıs dıyor herkesde böyle mıdır acaba bırde 20 gundensonra kalkıklıgı ıner mı suan gayet ıstedıgım gıbı
Evet bilgi istiyoruuuuzcok güzel olmus :) doktorunuzun ismini yazarmisiniz hangi sehir birde fiyatini tskler
Evet bilgi istiyoruuuuz
cok güzel olmus :) doktorunuzun ismini yazarmisiniz hangi sehir birde fiyatini tskler
Gayet hoş ve güzel duruyor
teşekkür ediyorum :)Gayet hoş ve güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?