Sizin burnunuzu cok begendim bazılarınınki yapıldıysa belli değil dümdüz . Sizinki çokl hoş ne kadara yaptırmıştınız6 ayin icindeyim darisi olmak isteyenlere :)
Bandaj çıkınca öyle olur ve odemlerden kaynaklidir şişmesi normal geçer sıkma canını
Çok teşekkür ederimGerçekten çok hoş olmuş bu haliyle bile güzel :)
Şişlik tabi hiç canını sıkma tatlım 9. Günde bandajlarımı çıkardım burnum bariz bi şekilde sağa yamuktu. Şuan 22. Gün yamukluk belli belirsiz doktor masaj yaptı azıcık bana da öğretti 6aya kadar hiç bi konuda kendini sıkma üzülme 1 günde bile o kadar değişiyo ki burnumkızlar yaaa alçılıyken kocaman bir burnum vardı. Sonra alçı alındı bandaj takıldı. O Halini çok sevdim çok beğendim. Bugün bandajları çıkardım ve sonuç... Çok kötü göründü gözüme bandajlı daha ince duruyordu. Çıkarınca çok kalın oldu ... Bunun nedeni şişlik mi sizce? Zamanla düzelir mi. Bugün 10. günüm..Umarım böyle kalmaz..
Doktorum demişti bana gözlerin uzak gibi gelicek şişlikten diye kızlar 10 güne ya düzeliyo ya da gözünüz alışııyo burun ucumda benimde ödem biraz aabretcezAynen gözler birbirinden uzaylı gibi uzak burun deliklerinin teki daha büyük gibi burun ucum top gibi sis hala rahat nefes alamiyorum ve burnum surekli akiyo 3 gün sonra ise başlıcam napcam bilmiyorum
teşekkürler canım. İnşallah öyle olurr yaa. Tatlı burnuşlarımız olurÇok teşekkür ederim
Şişlik tabi hiç canını sıkma tatlım 9. Günde bandajlarımı çıkardım burnum bariz bi şekilde sağa yamuktu. Şuan 22. Gün yamukluk belli belirsiz doktor masaj yaptı azıcık bana da öğretti 6aya kadar hiç bi konuda kendini sıkma üzülme 1 günde bile o kadar değişiyo ki burnum
Aynen gözler birbirinden uzaylı gibi uzak burun deliklerinin teki daha büyük gibi burun ucum top gibi sis hala rahat nefes alamiyorum ve burnum surekli akiyo 3 gün sonra ise başlıcam napcam bilmiyorum
Merhaba, Keime ameliyat oldun Acaba?Doktorum demişti bana gözlerin uzak gibi gelicek şişlikten diye kızlar 10 güne ya düzeliyo ya da gözünüz alışııyo burun ucumda benimde ödem biraz aabretcez
Inşallah biraz sabır sadeceahh bu şişlikler. inş tez zamanda iner :)
Benim bugün 12. Günüm bitti canım evet burnumda küçük küçük sivilceler var ve soyuluyor aynen ama bunun olacağını ve peeling kullanmami doktorum söylemişti keşke tek dert onlar olsa :/Senin kaçıncı günündü canım ?Burnunda soyulma sivilcelenme ve siyah nokta oluyor mu
Ama senin gözlerin normal en azından ben uzaylı gibiyim:) psikolojim bozuldu yaDoktorum demişti bana gözlerin uzak gibi gelicek şişlikten diye kızlar 10 güne ya düzeliyo ya da gözünüz alışııyo burun ucumda benimde ödem biraz aabretcez
Cok tesekkur ederim net hatirlamiyorum ama 1200 1300 arasi bir fiyatti canim :)Sizin burnunuzu cok begendim bazılarınınki yapıldıysa belli değil dümdüz . Sizinki çokl hoş ne kadara yaptırmıştınız
Cok tesekkur ederim ben Nurten Yavuza oldum canim :)Merhaba Cok dogal olmus. Kinder ameliyat oldun Acaba?
Aa cok uygun ve cokkk güzelll gerçekten begendim hangi şehir ve hastane bu yenimi oldunuzCok tesekkur ederim net hatirlamiyorum ama 1200 1300 arasi bir fiyatti canim :)
M
merhaba, Bora Karaaliye oldum benşuan herşey çok güzel yolunda :) Eki Görüntüle 1739501 Eki Görüntüle 1739502 ucundaki ödemde inip ucu küçülünce güzel olucak gibi sahte piercing bile kıllanmaya başladım fotoğraflar 2.haftadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?