Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ay bir an once gitsin bu sislikler. 1 hafta sonra okul'a donecegim. çok belli oluyor. Gozlerim birbirinden o kadar uzakki sanki baska dunyadan gelmis gibiyim....

Hepimiz ayni dertten muzdaripiz sanırım kizlarr 6 ayda anca oturur diyorlar beklemekden baska birsey gelmiyor elden

Aynen gözler birbirinden uzaylı gibi uzak burun deliklerinin teki daha büyük gibi burun ucum top gibi sis hala rahat nefes alamiyorum ve burnum surekli akiyo 3 gün sonra ise başlıcam napcam bilmiyorum

Gerçekten çok hoş olmuş bu haliyle bile güzel :)
Çok teşekkür ederim
Şişlik tabi hiç canını sıkma tatlım 9. Günde bandajlarımı çıkardım burnum bariz bi şekilde sağa yamuktu. Şuan 22. Gün yamukluk belli belirsiz doktor masaj yaptı azıcık bana da öğretti 6aya kadar hiç bi konuda kendini sıkma üzülme 1 günde bile o kadar değişiyo ki burnum

Aynen gözler birbirinden uzaylı gibi uzak burun deliklerinin teki daha büyük gibi burun ucum top gibi sis hala rahat nefes alamiyorum ve burnum surekli akiyo 3 gün sonra ise başlıcam napcam bilmiyorum
Doktorum demişti bana gözlerin uzak gibi gelicek şişlikten diye kızlar 10 güne ya düzeliyo ya da gözünüz alışııyo burun ucumda benimde ödem biraz aabretcez

teşekkürler canım. İnşallah öyle olurr yaa. Tatlı burnuşlarımız olur

Senin kaçıncı günündü canım ? Burnunda soyulma sivilcelenme ve siyah nokta oluyor mu

Güzele benzyior, yalniz hin ameliyata gerek yokmus. Önceki burnun Cok asil, güzel Bir burunmus. Bezirk sivri Siri nasil ameliyat etti, Anlass degilim. Ben görüsmeye gittigimde, ameliyata gerek Yok filan demisti.... Osaka burnum egri ve yüzüme göre uzen ve büyük...

Senin kaçıncı günündü canım ? Burnunda soyulma sivilcelenme ve siyah nokta oluyor mu
Benim bugün 12. Günüm bitti canım evet burnumda küçük küçük sivilceler var ve soyuluyor aynen ama bunun olacağını ve peeling kullanmami doktorum söylemişti keşke tek dert onlar olsa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…