- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
Benim bugün 12. Günüm bitti canım evet burnumda küçük küçük sivilceler var ve soyuluyor aynen ama bunun olacağını ve peeling kullanmami doktorum söylemişti keşke tek dert onlar olsa :/
Kızlar ben 10. Gün peeling yaptım yves rocher in meşhur kayısılı peelingyle :) bastırmadan hafif hafif. Yağı temizliyo baya ama siyah nokta ve sivilceler için sabretmek gerekiyo :) 23. Gün bugün :)Benim bugün 12 canım. Peeling yapıyor musun peki ? Ben korkuyorum burnuma bir şey olur diyeaynen yaa. En büyük derdim şu şişlik.. Ve dikişlerim. Benim dikişlerim estetikmiş kendi düşecekmiş.. Ama düşmek bilmiyor
Kızlar ben 10. Gün peeling yaptım yves rocher in meşhur kayısılı peelingyle :) bastırmadan hafif hafif. Yağı temizliyo baya ama siyah nokta ve sivilceler için sabretmek gerekiyo :) 23. Gün bugün :)
Bende mesela hiccc olmadimutlaka oluşuyor mu siyah nokta?
Canim ben konya da arastirmada oldum :) devlet olunca uygun oluyor. Suan 6. Ayimdayim.Aa cok uygun ve cokkk güzelll gerçekten begendim hangi şehir ve hastane bu yenimi oldunuz
Süper gözüküyo tam istediğim gibi. Bende bekir sivriyi düşünüyorum.. Acaba ameliyat sürecini kısaca anlatabilir misiniz? Bide bekir beyden memnun kaldınız mı?Hadi bende eklim bari :) ameliyat olali 1 hafta oldu tami tamina. Fiyat 5300tl ( doktor sivri) ilaçlar 80 tl tuttu. Agri sizi yok ama az daha sislik var yanak kisminda. 3 gun sonra bantlar çikacak. Eki Görüntüle 1735311
Canımmm çok tatlış olmuşşş :) kavisi falan iyi ölçü de :) güzel günlerde kullan güzel burnuşunu :) benimde 24. Gün bütün ödemlerim uçta toplandı , sabretcez biraz ben bu halinden bile çoook memnunum ödem inince ucu küçülcek daha güzel olucak. Yaza mis gibi giricez inş :) geçmiş olsun bu fotoğrafta 3. Haftadan :)buda benim 12. günüm arkadaşlar. Şuan çok şiş ama, aşama aşama yazdım size :) Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada benim burnum kırıktı. Ve doktor kemiğimi kestiğini, burnum ile çok uğraştığını söyledi. O yüzden burnumda da, yüzümde de şişim biraz fazla :)
Canımmm çok tatlış olmuşşş :) kavisi falan iyi ölçü de :) güzel günlerde kullan güzel burnuşunu :) benimde 24. Gün bütün ödemlerim uçta toplandı , sabretcez biraz ben bu halinden bile çoook memnunum ödem inince ucu küçülcek daha güzel olucak. Yaza mis gibi giricez inş :) geçmiş olsun bu fotoğrafta 3. Haftadan :) Eki Görüntüle 1740698
Merhaba canim,Süper gözüküyo tam istediğim gibi. Bende bekir sivriyi düşünüyorum.. Acaba ameliyat sürecini kısaca anlatabilir misiniz? Bide bekir beyden memnun kaldınız mı?
Canım benim burnumda aynı öyle.. Bende korkutorum ya banada gerek yok falan derse diye. Acı sızı oldu mu hiç?Merhaba canim,
Ben avrupa'dan istanbul'a burun için geldim. Benimle gelen enistem'de ameliyat oldu bekir beye. Onun nefes alma problemi vardi. Ben sadece kemeri törpülettim ( burnum kirilmadi) ve burun ucunu kaldirttim. (turkçem kotu kusura bakma). Ben ilk basta doktor kabul etmez demistim kendi kendime. Doktor dediki hafif kavisli ve kalkik bir burun yuzume çok yakisacakmis. Agrisiz bir ameliyat geçirdim. Bir hafta alçi kaldi sonradan bandaj koydu 5 gunlugune.
Su an avrupa'ya dondum. Yarin foto atarim kizlar. Su an hala sislik var. Ben gayet menmunum bekir beyden.
Varya ben çok nazik biriyim birde herseyden korkarim falan ama ameliyat iyi geçti. Bir kaç gun nefes alamiyorsun burundan. Hepsi o kadar :) doktor bey çok cana yakin biri. zaten o herseyi tek tek anlatiyor.Canım benim burnumda aynı öyle.. Bende korkutorum ya banada gerek yok falan derse diye. Acı sızı oldu mu hiç?
Böyle yorumlar okudukça sabırsızlanıyorum vallahi :)Varya ben çok nazik biriyim birde herseyden korkarim falan ama ameliyat iyi geçti. Bir kaç gun nefes alamiyorsun burundan. Hepsi o kadar :) doktor bey çok cana yakin biri. zaten o herseyi tek tek anlatiyor.
DOKTORUNUZ KİM ÇOK GÜZEL OLMUŞ BURNUNUZ6 ayin icindeyim darisi olmak isteyenlere :)
Canım cok güzel duruyo o inecek zaten merak etmeKizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
Bence inmesin çok güzelKizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?