- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
çok teşekkür ederim desteğin için.
Kizlar bişey sorcam bende amelyat oldum suan bantlarım daha çıkmadı ama burun ucundaki dikişlerin olduğu yere kaldırıp baktığımda sanki oraya yama yapılmış gibi simetrisi bozuk gibi duruyor hala uyuşukluk var ama geçer mi sizede oldu mu ??
Normal dikişti canımDikişlerin normal dikiş miydi canım? yoksa kendiliğinden eri yenlerden mi?
doktorum tampon kullanmadı. ameliyatın ertesi günü ince ve uzun ipe benzeyen birşey çıkardı burnumdan ama silikon tampon değildi eminim. alçım cumartesi günü çıkacak inşallah. merak içinde bekliyorum. bir yandan da korkuyorum zarar gelir diye. bana kalsa 2 hafta tutarım alçıyı.Rica ederim canım. Nasılsın tamponun ve alçın ne zaman çıkacak :)
doktorum tampon kullanmadı. ameliyatın ertesi günü ince ve uzun ipe benzeyen birşey çıkardı burnumdan ama silikon tampon değildi eminim. alçım cumartesi günü çıkacak inşallah. merak içinde bekliyorum. bir yandan da korkuyorum zarar gelir diye. bana kalsa 2 hafta tutarım alçıyı.
Normal dikişti canım
Bugun 44.günüm burnum bazen gozume hos geliyo bazen yine uzun geliyo. Sagdaki fotoda burnum hoş gelmiyo mesela gözüme. Tam karsiya bakmadigimdan midir nedir :) burun ucum kütük gibi. Daha erken biliyorum hepsinin nedeni şişlik doğru. Ama sislikler gidince burun ucum düşerse diye fena korkuyorumşu anki açısı iyi mesela.
Eki Görüntüle 1738162 Eki Görüntüle 1738163 20. Gün :) ödem burun ucumda fazlasıyla var 3-6 ay sonra güzel bişeyler çıkıcak gibi hadi inşallah :) Bora Karaali.
Benimde suan 11. Günüm hala bandajli ama merak etme şiş olduğundan öyle hatta benim doktorum bana masaj verdi sisler çabuk insin diye zaten o bandajlar da gene sislerin inmesini hızlandırmak icinkızlar yaaa alçılıyken kocaman bir burnum vardı. Sonra alçı alındı bandaj takıldı. O Halini çok sevdim çok beğendim. Bugün bandajları çıkardım ve sonuç... Çok kötü göründü gözüme bandajlı daha ince duruyordu. Çıkarınca çok kalın oldu ... Bunun nedeni şişlik mi sizce? Zamanla düzelir mi. Bugün 10. günüm..Umarım böyle kalmaz..
Benimde suan 11. Günüm hala bandajli ama merak etme şiş olduğundan öyle hatta benim doktorum bana masaj verdi sisler çabuk insin diye zaten o bandajlar da gene sislerin inmesini hızlandırmak icin
6 ayda ince iner canm moralini bozmaNe zaman inecek acaba bunlar..Gerçekten çok moralim bozuldu
kızlar yaaa alçılıyken kocaman bir burnum vardı. Sonra alçı alındı bandaj takıldı. O Halini çok sevdim çok beğendim. Bugün bandajları çıkardım ve sonuç... Çok kötü göründü gözüme bandajlı daha ince duruyordu. Çıkarınca çok kalın oldu ... Bunun nedeni şişlik mi sizce? Zamanla düzelir mi. Bugün 10. günüm..Umarım böyle kalmaz..
Ay canim vallaha bende 15 dakika once çikardim bandajlari. Gozlerim birbirinden o kadar uzakta kaliyorki. Burnum çok sis. kendimi taniyamadim :0
Bende biraz önce çıkardım bandajları gözlerim benimde kuculmus gibi ve birbirinden çok uzak :0Ay canim vallaha bende 15 dakika once çikardim bandajlari. Gozlerim birbirinden o kadar uzakta kaliyorki. Burnum çok sis. kendimi taniyamadim :0
Bandaj çıkınca öyle olur ve odemlerden kaynaklidir şişmesi normal geçer sıkma canınıAynen ya. Ve moralim cidden çok bozuldu yaaabandajlıyken incecik çok güzeldi. Birden nasıl şişti öyle anlamadım ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?