Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar bişey sorcam bende amelyat oldum suan bantlarım daha çıkmadı ama burun ucundaki dikişlerin olduğu yere kaldırıp baktığımda sanki oraya yama yapılmış gibi simetrisi bozuk gibi duruyor hala uyuşukluk var ama geçer mi sizede oldu mu ??

Dikişlerin normal dikiş miydi canım? yoksa kendiliğinden eri yenlerden mi?

Rica ederim canım. Nasılsın tamponun ve alçın ne zaman çıkacak :)
doktorum tampon kullanmadı. ameliyatın ertesi günü ince ve uzun ipe benzeyen birşey çıkardı burnumdan ama silikon tampon değildi eminim. alçım cumartesi günü çıkacak inşallah. merak içinde bekliyorum. bir yandan da korkuyorum zarar gelir diye. bana kalsa 2 hafta tutarım alçıyı.

bende öyleydim. Ama çıkınca rahatladım. Tabi bende tamponda vardı ikisi birden çıkınca acayip rahatladım. Burnum küçüldü. Alçın çıksın ki burnun şeklini almaya başlasın canım. Ben on günde 3 kere burnuma vurdum. Görünüşte birşey yok çok şükür. ama dikkat etmek lazım tabi burnuşlarımıza

Bugun 44.günüm burnum bazen gozume hos geliyo bazen yine uzun geliyo. Sagdaki fotoda burnum hoş gelmiyo mesela gözüme. Tam karsiya bakmadigimdan midir nedir :) burun ucum kütük gibi. Daha erken biliyorum hepsinin nedeni şişlik doğru. Ama sislikler gidince burun ucum düşerse diye fena korkuyorum şu anki açısı iyi mesela.

Eklentiler

• IMG_20160107_175526.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 870

bence çok doğal olmuş. doktorunuz kimdi acaba?

kızlar yaaa alçılıyken kocaman bir burnum vardı. Sonra alçı alındı bandaj takıldı. O Halini çok sevdim çok beğendim. Bugün bandajları çıkardım ve sonuç... Çok kötü göründü gözüme bandajlı daha ince duruyordu. Çıkarınca çok kalın oldu ... Bunun nedeni şişlik mi sizce? Zamanla düzelir mi. Bugün 10. günüm.. Umarım böyle kalmaz..

Benimde suan 11. Günüm hala bandajli ama merak etme şiş olduğundan öyle hatta benim doktorum bana masaj verdi sisler çabuk insin diye zaten o bandajlar da gene sislerin inmesini hızlandırmak icin

Benimde suan 11. Günüm hala bandajli ama merak etme şiş olduğundan öyle hatta benim doktorum bana masaj verdi sisler çabuk insin diye zaten o bandajlar da gene sislerin inmesini hızlandırmak icin

Ne zaman inecek acaba bunlar.. Gerçekten çok moralim bozuldu

Ay canim vallaha bende 15 dakika once çikardim bandajlari. Gozlerim birbirinden o kadar uzakta kaliyorki. Burnum çok sis. kendimi taniyamadim :0

Ay canim vallaha bende 15 dakika once çikardim bandajlari. Gozlerim birbirinden o kadar uzakta kaliyorki. Burnum çok sis. kendimi taniyamadim :0

Aynen ya. Ve moralim cidden çok bozuldu yaaa bandajlıyken incecik çok güzeldi. Birden nasıl şişti öyle anlamadım ayyy

Kızlar dert etmeyin bu kadar ya biraz sabırlı olun inanin geçecek ilk gördüğünüz goruntuden eser kalmayacak Daha da güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…