- 9 Aralık 2015
- 174
- 73
- 13
- 32
Çok güzel olmuş kim yaptı acaba14. Gün önden :) hala ucu çok şiş ama böyle bile güzel geliyo bana :)
Teşekkür ederim :) Bora Karaali İzmir'de :)Çok güzel olmuş kim yaptı acaba
Teşekkür ederim inşallah canım ya :) önceki haliyle fotoğraf dahi çekilmek istemiyodum ama şu şekilde var bak
Sen kime olucaksın ameliyat. Tatlı bi heyecan ve korku vardı bende korku gereksizmiş bişey anlamadan olup bitiyo canım :) geçmi şolsun şimdidençok güzel ve doğal olmuş, benim de ameliyat yarın.bakalım nasıl geçecek. heyecandan öleceğim.
Sen kime olucaksın ameliyat. Tatlı bi heyecan ve korku vardı bende korku gereksizmiş bişey anlamadan olup bitiyo canım :) geçmi şolsun şimdiden
ben İstanbul'da Şükrü Yazar'a olacağım. umarım beklediğimden iyi olur.
Hadi bende eklim bari :) ameliyat olali 1 hafta oldu tami tamina. Fiyat 5300tl ( doktor sivri) ilaçlar 80 tl tuttu. Agri sizi yok ama az daha sislik var yanak kisminda. 3 gun sonra bantlar çikacak. Eki Görüntüle 1735311
tesekkur ederim canim :)Maşallah zaten güzelmiş daha güzel olmuş :)
Hadi bende eklim bari :) ameliyat olali 1 hafta oldu tami tamina. Fiyat 5300tl ( doktor sivri) ilaçlar 80 tl tuttu. Agri sizi yok ama az daha sislik var yanak kisminda. 3 gun sonra bantlar çikacak. Eki Görüntüle 1735311
gayet güzel olmuş. çok da doğalEki Görüntüle 1736256 bu da öncesi ve ameliyattan üç hafta sonrası
sağolasın. dün oldum. biraz morluğum var. hafif ödem de oldu. tuzlu şeyleri ağzıma sürmüyorum, sıcak yemek yemiyorum böylece ödemi minimumda tutuyorum. yeşil çay da iyi geliyor.Ameliyat oldun mu ? Nasılsın merak ettik :)
bekir sivri - academic hospitalburnunuz çok güzel olmuş, doktorunuz kimdi?
sağolasın. dün oldum. biraz morluğum var. hafif ödem de oldu. tuzlu şeyleri ağzıma sürmüyorum, sıcak yemek yemiyorum böylece ödemi minimumda tutuyorum. yeşil çay da iyi geliyor.
çok teşekkür ederim desteğin için.Geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?