Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ben beğendim burnunuzu ama kemeriniz kalmış gibi görünüyo açık ameliyat olmuşsunuz ve daha 23 gün olmuş şiş olduğu için net görüntüsü değildir daha değişir burnunuz

Bence kavis çok yakışır revizyon dusunuyosaniz

Revizyon düşünmüyorum. İki tane çocugum var biri 2 biri 4 yaşında.ikiside ameliyattan sonra bana uzayliymisim gibi davrandılar kızım 2 gün yanıma yaklaşmadi. İlk günleri çok zor atlattım.kan görünce tansiyonu düşen ben nasıl oldum bu ameliyati bilemiyorum :) burnumdan çok kan geldi tıkanıklık cabasi. Oturup ağladığım bile oldu.şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayamam mümkün deil.bu kadar şey çekipte ameliyat olduğumu bilenler bişey değişmemiş diyince moralim bozuluyor.artık ne çıktıysa bahtıma diyeceğim:)

İl

Kızlar bu resmi de doktorum ameliyattan sonra çekmiş şu anda bu haliyle alakası yok.bu şekli alirmi ilerde

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-22-20-47-12-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 701
Yaklaşık 3 aylık

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 662
  • image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 626
  • image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 650
  • image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 635
selam arkadaşlar
Ben izmir de ameliyat olucam. cemil tugay ya da haluk mıdoğlu nu düşünüyorum. hangisini önerirsiniz. fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi
teşekkürler

Cok guzel olmus.acaba acik amaliyat mi kapalimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…