Ben beğendim burnunuzu ama kemeriniz kalmış gibi görünüyo açık ameliyat olmuşsunuz ve daha 23 gün olmuş şiş olduğu için net görüntüsü değildir daha değişir burnunuzKızlar bende burnumu yaptıralı 23 gün oldu.kimse anlamıyor ameliyat olduğumu. Sende bir değişiklik var diyorlar ama anlamıyorlar. Eşimde boşuna ameliyat oldun hiçbir değişiklik yok diyor.eski resimlerime bakinca değişiklik belli ama bana bakınca yok gibi.bazen uzuluyorum bu duruma bazende iyiki böyle olmuş diyorum kafam çok karışık:)burnumun kemeri duruyor gibi acaba şiş olabilirmi.soldaki eski sağdaki yeni hali.
Tesekkurler :) suan sis olmasina ragmen cok begendim bende :)11 GÜNLÜK OLMASINA RAĞMEN COK GÜZEL GÖRÜNÜYOR
Bence kavis çok yakışır revizyon dusunuyosanizKızlar bende burnumu yaptıralı 23 gün oldu.kimse anlamıyor ameliyat olduğumu. Sende bir değişiklik var diyorlar ama anlamıyorlar. Eşimde boşuna ameliyat oldun hiçbir değişiklik yok diyor.eski resimlerime bakinca değişiklik belli ama bana bakınca yok gibi.bazen uzuluyorum bu duruma bazende iyiki böyle olmuş diyorum kafam çok karışık:)burnumun kemeri duruyor gibi acaba şiş olabilirmi.soldaki eski sağdaki yeni hali.
Kızlar bende burnumu yaptıralı 23 gün oldu.kimse anlamıyor ameliyat olduğumu. Sende bir değişiklik var diyorlar ama anlamıyorlar. Eşimde boşuna ameliyat oldun hiçbir değişiklik yok diyor.eski resimlerime bakinca değişiklik belli ama bana bakınca yok gibi.bazen uzuluyorum bu duruma bazende iyiki böyle olmuş diyorum kafam çok karışık:)burnumun kemeri duruyor gibi acaba şiş olabilirmi.soldaki eski sağdaki yeni hali.[/QUOTE Dağa yeni olduğu için sana öyle geliyor çok değişmiş o üst sırt inecek içini rahat tut
ayy çok beğendim. doktorunuz kim. bi de ne kadara yaptırdıgınızı sorsamKizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
ayy çok beğendim. doktorunuz kim. bi de ne kadara yaptırdıgınızı sorsam
Merhaba.acaba kapali burun estetigi mi oldunuz.Kızlar bu resmi de doktorum ameliyattan sonra çekmiş şu anda bu haliyle alakası yok.bu şekli alirmi ilerde
çok iyi güle güle kullan çok yakışmışYaklaşık 3 aylık
Merhaba.kapali mi acikmi amaliyat oldunuz14. Gün önden :) hala ucu çok şiş ama böyle bile güzel geliyo bana :)
Merhaba açık oldum çünkü burun ucumdan kemerden daha fazla şikayetçiydim çok büyük geniş top aşağı doğruyduMerhaba.kapali mi acikmi amaliyat oldunuz
Çok teşekkürlerçok iyi güle güle kullan çok yakışmış
Çok hoş olmuş benimde burnum sizinkine benziyor ne kadara yaptırdınız acaba ? Birde dudak dolgusuda yapılmış galiba 2. Fotoda dudaklarda bi güzel geldi gözümeBenim doktorum mustafa turker antalyada oldum Eki Görüntüle 1742877 Eki Görüntüle 1742878 suan daha 11 gunluk
Cok guzel olmus.tesekkurler.Merhaba açık oldum çünkü burun ucumdan kemerden daha fazla şikayetçiydim çok büyük geniş top aşağı doğruydu
Cok guzel olmus.acaba acik amaliyat mi kapalimibuda benim 12. günüm arkadaşlar. Şuan çok şiş ama, aşama aşama yazdım size :) Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada benim burnum kırıktı. Ve doktor kemiğimi kestiğini, burnum ile çok uğraştığını söyledi. O yüzden burnumda da, yüzümde de şişim biraz fazla :)
Cok guzel olmus.acaba acik amaliyat mi kapalimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?