Tesekkurler ablamda benzetiyorduhilal altınbilek'e ne kadar çok benziyorsun. burnun da çok güzel olmuş. doktorun kimdi?
Ne ayıbı 4 bin tlteşekkür ederim. peki fiyat sorsam ayıp olur mu?
nerde ameliyat oldun?Ne ayıbı 4 bin tl
sorumun cevabı burdaymış :)Doktorum İzmir de Profesör Dr. Halis Ünlü. Çok teşekkürler
Kızlar ya size birşey soracağım. ameliyatımın 15. gününde burnuma biraz şiddetli bir darbe aldım. Ve burnum çok şiti. Doktor kontrol etti ama dedi ki darbeler 1 ay sonra kendini belli ediyor. 1 ay nasıl bekleyeceğim. Sizce birşey olmuş mudur
şeklini ben beğendim aslında. gerçekten. nefeste probleminiz varsa bu tabii normal bir şey değil, doktorunuza danışın.Merhabalar ....
Sizce nasil? Üc aylik burnum ve önceki hali.
bence burun ucu uzun duruyor. bir gün begeniyorum, öbür gün hic hosuma gitmiyor ... bunun ile birlikte burun delikleri orantili degil ... geceleri nefes almakta hala zorlaniyorum... bu normalmi?
şeklini ben beğendim aslında. gerçekten. nefeste probleminiz varsa bu tabii normal bir şey değil, doktorunuza danışın.
Kizlar bi sorum olacak ben sadece bir doktorla görüştüm o da bana guven verdi baska doktorlarlada gorusup kafami karistirmak istemiyorum aslinda sizce bi kac doktorlada gorusmelimiyim
Dudak dolgusuda yakışacak ama sizeyok yapturmadim hala dudagim biraz sis ameliyattan dolayi :) 3000 liraya yaptirdim
Cokk güzel olmuşş6 bucuk ay doldu :)
Cok tesekkurler :)Cokk güzel olmuşş
!!!Yandan da burnum bu şekilde,yorumlarınızı muhakkak bekliyorum çünkü kafam çok karışık sizin fikirlerinize ihtiyacım var,yeniden ameliyata ihtiyacım var mı sizce ? Simdiden Tesekkur ederim ilginiz için cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?