Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar ya size birşey soracağım. ameliyatımın 15. gününde burnuma biraz şiddetli bir darbe aldım. Ve burnum çok şiti. Doktor kontrol etti ama dedi ki darbeler 1 ay sonra kendini belli ediyor. 1 ay nasıl bekleyeceğim. Sizce birşey olmuş mudur

Merhabalar ....
Sizce nasil? Üc aylik burnum ve önceki hali.
bence burun ucu uzun duruyor. bir gün begeniyorum, öbür gün hic hosuma gitmiyor ... bunun ile birlikte burun delikleri orantili degil ... geceleri nefes almakta hala zorlaniyorum... bu normalmi?

Eklentiler

• 160114-125012.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 629
  • 160114-124956.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 584
  • 160114-124336.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 560
  • 160114-124333.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 577
  • Nase3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 594
Kizlar bi sorum olacak ben sadece bir doktorla görüştüm o da bana guven verdi baska doktorlarlada gorusup kafami karistirmak istemiyorum aslinda sizce bi kac doktorlada gorusmelimiyim

nasıl bir darbe. ben de 1 hafta sonra ameliyat olcm en korktgm şey de ameliyattan sonra burnuma dokunamamak bile sanki burnuma her an bişey olcakmş gibi hissedyrm şimdiden

şeklini ben beğendim aslında. gerçekten. nefeste probleminiz varsa bu tabii normal bir şey değil, doktorunuza danışın.

1300-4000-3000 bu fiyatlar bana çok düşük geldi ameliyat tarihlerinizde yakın tarih :S
devlet hastanesinde mi yapıldı ameliyatlarınız acaba?

Merhabalar :) Sonunda ben de ameliyatımı oldum. Medical Park - KBB Uzmanı Muhammet Pamukçu'ya ameliyat oldum. 3. Günümde bugün tamponlarım alındı. Allahıma bin şükür ameliyat sonrasından bu yana hiç ağrım ve sızım olmadı. 3. gün fotoğrafımı ekliyorum. Şu an sadece ucu görünüyor ama öncesindeki ucu yamuk ve deliklerim asimetrik olduğu için çok memnunum. Doktorum mükemmel bir insan, imkanı olanların tanışmasını tavsiye ederim.

Sevgiler,

Instagramda yakında detaylı fotoğraflarımı ekleyeceğim. Hesabım: Kozmooneri

Eklentiler

• IMG_7587.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 551
Arkadaslar Merhaba bende bişey sormak istiyorum 8.ayimin icerisindeyim. Burun ucum hafif sağa meyilli gibi yani hafif yamuk bu saatten sonra düzelme olur mu sizce,sorun sadece burun ucunda

Yandan da burnum bu şekilde,yorumlarınızı muhakkak bekliyorum çünkü kafam çok karışık sizin fikirlerinize ihtiyacım var,yeniden ameliyata ihtiyacım var mı sizce ? Simdiden Tesekkur ederim ilginiz için cevaplarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20151117-WA0073-1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 621
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…