Merhaba guzel olmus burnunuz.acik mi kapalimi.6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )
Cok guzel olmus.doktorunuz kimdi bide acik mi kapalimi amaliyat.Merhabalar :) ameliyattan sonraki 11.gün.sizce nasil olmuş arkadaşlar? Eki Görüntüle 1651548
mrb canım bende 2. ameliyat olmak istiyorum ama kulagımdan kıkırdak alaacagını soyledi doktor seninki nasıl olacak?Elazığ da Prof.Erol Keleş ten estetik için tarih aldım umarım güzel bir burna sahip olurum tek korkum bu ikinci ameliyatım olacak çok Ağrı'm olur mu ?
Çok hoş olmuş benimde burnum sizinkine benziyor ne kadara yaptırdınız acaba ? Birde dudak dolgusuda yapılmış galiba 2. Fotoda dudaklarda bi güzel geldi gözüme
şok oluyorum bu fiyatları görünce 6000-8000 arası şimdiki fiyatlar kaç yıl önce yaptırmıştınız?Cok tesekkur ederim net hatirlamiyorum ama 1200 1300 arasi bir fiyatti canim :)
Yaklaşık 3 aylık
B3n cok beğendim burnunuzu bu kadar doğal yüze bi o kadar da yakismis masallah. İçiniz rahat olsun estetetkili gibi değil hiç. Nerde oldunuz acabaKizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
Doktorum İzmir de Profesör Dr. Halis Ünlü. Çok teşekkürlerçok beğendim. doktorunuz kimdi?
Çok harika olmuş Yalnız dudaklar da süper bi işlem var mı?6 bucuk ay doldu :)
Çok güzel yüz uyumun burnusunu güle güle kullanHayir islem yok ama ameliyattan once dudak kalemi kullanmiyordum canim dolgun gorunmesinde baya yardimci oluyor :)
Mukemmel olmus.kbb dotorumu birde acik amaliyat mi6 bucuk ay doldu :)
hilal altınbilek'e ne kadar çok benziyorsun. burnun da çok güzel olmuş. doktorun kimdi?6 bucuk ay doldu :)
teşekkür ederim. peki fiyat sorsam ayıp olur mu?Doktorum İzmir de Profesör Dr. Halis Ünlü. Çok teşekkürler
Evet kbb ve acik tesekkurler :)Mukemmel olmus.kbb dotorumu birde acik amaliyat mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?