Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Elazığ da Prof.Erol Keleş ten estetik için tarih aldım umarım güzel bir burna sahip olurum tek korkum bu ikinci ameliyatım olacak çok Ağrı'm olur mu ?

Elazığ da Prof.Erol Keleş ten estetik için tarih aldım umarım güzel bir burna sahip olurum tek korkum bu ikinci ameliyatım olacak çok Ağrı'm olur mu ?
mrb canım bende 2. ameliyat olmak istiyorum ama kulagımdan kıkırdak alaacagını soyledi doktor seninki nasıl olacak?

Çok hoş olmuş benimde burnum sizinkine benziyor ne kadara yaptırdınız acaba ? Birde dudak dolgusuda yapılmış galiba 2. Fotoda dudaklarda bi güzel geldi gözüme
yok yapturmadim hala dudagim biraz sis ameliyattan dolayi :) 3000 liraya yaptirdim

Kizlar bantlar çiktiktan beri burun ucum daha kalkik duruyor. Ve ben bu durumdan rahatsizim. Sizce inermi?
Ben bantli halini daha çok begeniyordum...
B3n cok beğendim burnunuzu bu kadar doğal yüze bi o kadar da yakismis masallah. İçiniz rahat olsun estetetkili gibi değil hiç. Nerde oldunuz acaba

Onceki hali buda hdjdjrj

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-10-20-21-08.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 853
Hayir islem yok ama ameliyattan once dudak kalemi kullanmiyordum canim dolgun gorunmesinde baya yardimci oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…