Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba.oncesini bilmiyorum ama alciliyken bile guzel olacak gubi gorunuyir.kapalimi acik mi amaliyat oldunuz.devalasyon varmiydi.

Fikirlerinize ihtiyacım va
Fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba.oncesini bilmiyorum ama alciliyken bile guzel olacak gubi gorunuyir.kapalimi acik mi amaliyat oldunuz.devalasyon varmiydi.
Merhabalar, deviasyon, burun eti, kemik egriligi de vardi ama ameliyat olmam gereken aciliyete sahip degildi ben oncelikli olarak goruntumden rahatsiz oldugum icin yaptirdim acikcasi. Acik ameliyat oldum ama sadece burnumun ucunda bir dikisim var digerler burnumun icinde. Oncesine ait bir fotograf da ekliyorum simdi. Guzel yorumunuz icin de cok tesekkur ederim

Eklentiler

• image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 602

5-6 ay sonra 2. ameliyat olabilirsin.

Kizlar bi sorum olacak ben sadece bir doktorla görüştüm o da bana guven verdi baska doktorlarlada gorusup kafami karistirmak istemiyorum aslinda sizce bi kac doktorlada gorusmelimiyim
Bence kesinlikle bir kac doktorla daha gorusun, cok doktor gezmek kafa karistiriyor evet ama fikir acisindan faydali olacagini dusunuyorum.

1300-4000-3000 bu fiyatlar bana çok düşük geldi ameliyat tarihlerinizde yakın tarih :S
devlet hastanesinde mi yapıldı ameliyatlarınız acaba?
Canim selam, ben piyasadaki bir cok doktorla gorustum bir kac gun evvel Medical Parkta yaptirdim 5500du onceden fiyat almistim 4000 olarak o nedenle 4000 TLye yaptirdim. Kesinlikle fiyatla orantili bir is degil. Baris Cakir 14 bin diyor Muhammet Dilber 9 bin. Ikisi de Acibadem Bakirkoy icin bu fiyati verdi bana bu kadar fark hastane farki olamaz hos zaten ayni hastane icin fiyat bunlar :) Dolayisiyla sadece fiyata bakmamak gerek diye dusunuyorum. Sunu da net soyleyeyim her doktor tutturabildigince fiyat veriyor.

nasıl bir darbe. ben de 1 hafta sonra ameliyat olcm en korktgm şey de ameliyattan sonra burnuma dokunamamak bile sanki burnuma her an bişey olcakmş gibi hissedyrm şimdiden

Sözlümün eli çarptı canım. Ne kadar dikkat edersen o kadar fena oluyor. Ben 5 6 kez çarptım malesef

hmm demek öyle..
işte kafamda bir soru işareti daha var deviasyon/kemik/nefes probleminden dolayı kbb doktoru arıyorduk ankarada,araştırmalarım sonucunda; kemik olduğundan burunda bilirsiniz eğrilik mevcut bu durumda kemik alındığında estetik operasyonda gerekecek yani mecburen estetik yaptırmak gerekiyor yaklaşık 2 yıldır haldun kamburoğlunu araştırdık,yurtdışındaydı gelsin diye bekledik devletteydi eskiden fiyatları da düşüktü haliyle şimdi özele geçti fiyat yükseldi ama ne sizin muhammet bey ne de barış çakır kadar değil..kafamda ki soruya gelirsek şimdi bu konu nefes sorunu olduğundan acaba dedim 6000-7000 vermeye gerek yok mu aslında? ssk'da bildiğim kadarıyla karşılıyor zaten bu ameliyatı ama işte kemik alındığında şekil bozulacaktır büyük oranda estetikte gerekecek yani daha uygun maliyetli bi dr araştırma çabam burdan kaynaklandı..
siz kime yaptırmıştınız? ve özel hastaneye ekstra bir ödemeniz oldu mu?
bu arada şubat ayına randevumuzu aldık haldun beyden o güne kadar da bilemiyorum işte üff zor iş bunlar ya bi doktora karar ver cebini denkleştir filan

Sekiz ay burnun oturmasi icin yeterli bir surec eger deriniz cok cok kalin degilse maalesef duzelecegini sanmam ama o psikolojiden çıkmanız için eskisinden daha iyidir demeniz Çünkü gerçekten birçoğumuzun ki eskisinden daha iyi Size de iyi gelir

ben de 26'sında olucam çok heyecanlym ameliyatım korkum yok sonuçtan korkum var umarım iyi olur. devlette olacam ama doktorum iyi Bolu'da İbrahim Sağlam.
Bende 27 sinde olacagim arkadasim. Seninle ayni hisleri paylasiyorum inan. Ameliyattan degil soni guzel olmazsa diyr korkuyorum. Bende dr uma guveniyorum ama ya benle alakali biseyler olursa diye

I
Bende 27 sinde olacagim arkadasim. Seninle ayni hisleri paylasiyorum inan. Ameliyattan degil soni guzel olmazsa diyr korkuyorum. Bende dr uma guveniyorum ama ya benle alakali biseyler olursa diye
insallah sonucu istediginiz gibi olur.... aynen öyle.. en zor zaman ameliyattan sonraki zamanlar.... simdiden gecmis olsun

Şimdi şöylece bir düşüncelerimi seninle paylaşayım canım. Önemli olan doktorun yaptığı işlerin, sana anlattıklarının içine sinmesi çünkü sen o doktora görünümünü, yüzünü emanet edeceksin.

Bir kere benim de kemik eğriliğim ve burun eti problemim olduğu için KBBci olmasını istedim. KBBci tercih etmemin başka bir yönü de Plasitik Cerrahlardan daha doğal yapıyorlar ve görüştüğüm plastik cerrahlar nefes alma problemleri için bir çözüm getireceklerine dair bir şey söylemiyorlar genel olarak da KBBci ile ameliyata girmek istiyorlar ki bence bu çok tehlikeli ve riskli çünkü sonrasında Allah korusun olumsuz bir sonuç çıkınca her iki doktor da birbirini suçluyor olan hastaya oluyor.

Nefes alma probleminden ameliyat olmak istiyorum dersen devlet hastanesinde de özel hastanede de hiç bir doktor dış görünümün için bir şey yapmaz içten düzeltir kapatır. Sen o nedenle net olarak ne istediğine karar vermelisin.

Bu iş cidden zor, karar süreci çok zor ama asıl ameliyat sonrası 3 gün çok zahmetli, sabır gerektiren bir iş 4. günümdeyim. İnan hala merakla, sabırla bekliyorum.

Düşüncem iyice kafanı netleştir ve öyle araştır. Fiyat önemli ama en pahalısı en iyisi diye bir sonuç yok. Diyorum ya her iki doktor da aynı hastane için farklı farklı fiyatlar söylüyor. Sebebini sorduğunuzda ise hastane ücreti diye geçiştiriyor.

Aman iyi araştırın diyorum, reklam verenlere de kanmayın.

Allah kolaylık versin, inşallah çabucak atlatırsınız. 4. Günümdeyim sabır çok önemliymiş bunu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…