Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar burda Bora Karaaliye olan bir bayan vardı bana acilen ulaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ben buraya pek yazmıyorum ama ameliyatla ilgili bir çok yazıyı ve yorumu okudum. Bende ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafımı sizlerle paylaşmak istedim. 10 Aralıkta kapalı teknikle ameliyat oldum. Hiç bir şekilde morluğum olmadı. İlk 4 gün iki kaşımın arasından yani burnun başladığı yerden başlayıp çeneme doğru inen hafif kilo almış gibi bir ödemim oldu. Ama 5. gün ondan da eser yoktu :) Şuan hala ödemim var. Doktorum 6 aydan önce tamamen inmeyeceğini söyledi. Ve gerçek burun şeklimin tam 1 senede oturacağını söyledi. Ama tabi sabırsızlanarak sonucu görmek istediğim için sürekli ödem olan bölgelere gözüm kaymıyor değil :) Ama şunu söylemeliyim ki iyi ki bu doktora (doktorum Güncel Öztürk bu arada) ameliyat olmuşum diyorum. Gerçekten doğal ve rahat nefes alan bir burnum var :) 6 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Eklentiler

• IMG_5564.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 481
Bu arada ameliyat sonrası fotoğrafımı kolaj programında diğer yöne doğru çevirdim aslında sol profilden çekmiştim. :)

çok hoş duruyo şişlikde pek görünmüyor yani göze kötü görünen birşey yok maşallah..

Bayıldım harika olmuş bi cesaret gelse de bende yaptırsam ama korkuyorum tampondan morarmasından ağrıdan
Çok teşekkürler ucunda hala çok ödem var inince daha iyi olucağını düşünüyorum :) ağrım hiç olmadı şiştim morardım o da 1 hafta içinde yok oldu bi ağızdan nefes zorlayan o da ilk 3 gün :) korkulcak hiç bişey yok ben hayatımda kan aldırmayan biriyim düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…