Tesekkurler cevabiniz icin.Yoo özel bi durum yoktu ben yapmıyorum dedi oyöntemi doğru bulmuyorum dedi bende sesimi çıkarmadım
Gecmis olsunTesekkurler cevabiniz icin.
TeşekkürlerGecmis olsun
Kac yil mi :) 6 ay oncesinde yaptirdim . :)şok oluyorum bu fiyatları görünce 6000-8000 arası şimdiki fiyatlar kaç yıl önce yaptırmıştınız?
Tesekkur ederim :) insallah herkesinki istedigi gibi olur :) Nurten yavuza oldum ben :)DOKTORUNUZ KİM ÇOK GÜZEL OLMUŞ BURNUNUZ
Az kalmışşş günler hemen geçiyor umarım istediğin gibi olur :)
biraz anlatır mısın?Kac yil mi :) 6 ay oncesinde yaptirdim . :)
Benimde salı ameliyatım çok heyecanlı bi süreç beklemekhaftaya bu saatlerde bu burundan kurtlcm umarım aramam bu burnu :)
Benimde salı ameliyatım çok heyecanlı bi süreç beklemek
Benim de öyle acısı sızısı çok umrumda değil güzel olcağını rahat nefes alcağımı bileyim yeter siz kime olcaksınızUyuyamiyorum ki dogru düzgün sadece sonuctan korkum var o kdr. Umarm ikimz de istedgmz sonucu alrz.
çok hoş duruyo şişlikde pek görünmüyor yani göze kötü görünen birşey yok maşallah..Merhaba arkadaşlar, ben buraya pek yazmıyorum ama ameliyatla ilgili bir çok yazıyı ve yorumu okudum. Bende ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafımı sizlerle paylaşmak istedim. 10 Aralıkta kapalı teknikle ameliyat oldum. Hiç bir şekilde morluğum olmadı. İlk 4 gün iki kaşımın arasından yani burnun başladığı yerden başlayıp çeneme doğru inen hafif kilo almış gibi bir ödemim oldu. Ama 5. gün ondan da eser yoktu :) Şuan hala ödemim var. Doktorum 6 aydan önce tamamen inmeyeceğini söyledi. Ve gerçek burun şeklimin tam 1 senede oturacağını söyledi. Ama tabi sabırsızlanarak sonucu görmek istediğim için sürekli ödem olan bölgelere gözüm kaymıyor değil :) Ama şunu söylemeliyim ki iyi ki bu doktora (doktorum Güncel Öztürk bu arada) ameliyat olmuşum diyorum. Gerçekten doğal ve rahat nefes alan bir burnum var :) 6 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bayıldım harika olmuş bi cesaret gelse de bende yaptırsam ama korkuyorum tampondan morarmasından ağrıdan35. Günüm şimdilik herşey yolunda :) estetik gibi durmayan doğal bi burun oldu önden de hoşuma gidiyo o da önemli kimse atmamış önden fotoğraf burdaaa. Umarım bu memnuniyetim hep sürerEki Görüntüle 1752185 Eki Görüntüle 1752187
Mukemmel.10. Gunum alcim bugun cikti :)
Çok teşekkürler ucunda hala çok ödem var inince daha iyi olucağını düşünüyorum :) ağrım hiç olmadı şiştim morardım o da 1 hafta içinde yok oldu bi ağızdan nefes zorlayan o da ilk 3 gün :) korkulcak hiç bişey yok ben hayatımda kan aldırmayan biriyim düşün :)Bayıldım harika olmuş bi cesaret gelse de bende yaptırsam ama korkuyorum tampondan morarmasından ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?