- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
kızlar ben çok salça kullanan biriyim anne biraz yollar ev yapımı ama bana 1 ay dayanmaz, marketten tüüm bilindik kaliteli markaları denedim, en küçük cam kavanozlarla aldığım halde hep küflendi, şimdi diceksiniz ki yağ koysana koydum canım, yağ koydum kavurdum vs.. ama hep küflendi, dışında az küf göresem iğriti oluyordum ve koca kavanozu atıyordum çünkü o küf diğer kısımlarındada görünmeyen küf oluştuğunun belirtisiydi, ve küf bir numaralı kansorejenlerden
kendin yap diceksiniz ama oturduğumuz yer buna müsait değil doğru düzgün domates ve güneş bulmakta zorlandığım bi şehir
bi gün markette eşim öncü biber salçası için ısrar etti, istemeyerek aldım ünlü marka değil ya
ve hiç küflenmedi, iki kavanoz aldım biri acı biri tatlı, birinin üstüne yağ döktüm birine dökmedim 2. side küflenmedi, tadıda diğer hazır salçalara göre çok güzel
siizinle paylaşmak istedim benim gibi salça sıkıntısı çeken varsa diyea.s.
kendin yap diceksiniz ama oturduğumuz yer buna müsait değil doğru düzgün domates ve güneş bulmakta zorlandığım bi şehir
bi gün markette eşim öncü biber salçası için ısrar etti, istemeyerek aldım ünlü marka değil ya
ve hiç küflenmedi, iki kavanoz aldım biri acı biri tatlı, birinin üstüne yağ döktüm birine dökmedim 2. side küflenmedi, tadıda diğer hazır salçalara göre çok güzel
siizinle paylaşmak istedim benim gibi salça sıkıntısı çeken varsa diyea.s.