Ve yaptığım yanlış birşey de yok.Ayrıl gitsin ya geçmişini sorgulamak onun haddi değil .
Ama çok üzüldüm. Lütfen o hareket eden yorumlarınızdan yapınızUyari: Konu sahibi "ergen" kelimesine sinir oluyor, ona gore yorum yapin.
Bu durumda yorum yapamiyorum.
Anlayışlı biri. Karakterini çok beğeniyorum. Ama bu konuda duymadığım şey kalmadı.Bir anlık kıskançlık patlaması ile böyle aptalca şeyler demiş olabilir. Ben çözülmeyecek bir sorun görmedim. Peki genelde size karşı davranışları nasıl?
Öfkeliyken çılgına dönen bir kişiliği varsa ondan olabilir. Ben de öyleyim ve o zaman çok kalp kırarım. Gerçi zamanla kendimi epey törpüledim. O da bunu yaparsa iyi olur.Anlayışlı biri. Karakterini çok beğeniyorum. Ama bu konuda duymadığım şey kalmadı.
2 erkekle aynı odada uyumadım. Sadece çok yakın arkadaşım olan oerkekle uyudum. Şimdi düşününce neden böyle yaptım banada saçma ve gereksiz geliyor ama şuan geri dönüp düzeltemem ki. Hayatımda biri de yoktu.Ben babamin uyudugu odada bile uyumaktan rahatsiz olurum.
Gecmiste yapmis oldugunuz sey ne kadar yakin arkadas markadasta olsa, kiz ve erkekler arasinda mahrem kabul edilecek bir ortamda gerceklesmis bir yanlis bence. Diger kiz arkinizle icerde ikinizde kanepede yatabilirdiniz. Cok fazla curretkar olmussunuz. Neler yasadiginizi siz bilirsiniz tabii.
Onun disinda bunu kalkip sevgilinize anlatmaniz bence cok gereksiz bi davranis olmus. İki erkekle bi odada uyumussunuz ve bundan cogu erkek rahatsiz olur. Benim erkek arkadasim icerde baska oda, ve odada bi erkek arkadasi varken, diger odada iki kizla yatmayi tercih etse ne oluyoruz derim ornegin.
Bu konu yuzunden seninle ayrilacagini sanmiyorum. Ama bu zamana kadar masum oldugunu dusunuyorduysa, su saatten sonra o kadar masum olmadiginizi dusunecektir. Ve simdi siz kalkip ondan ayrilsaniz, bence gerekceleriniz sacma.
Biraz zaman diyorsunuz. Peki düşüneceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız içinBen de sinirliyken ve ara sıra kıskançlık krizlerim tutarsa saçmalarım. Dediğim şeyleri aslında düşünmüyorumdur. Bu da öyle olabilir. Önce bu durumu sakince uzun uzun konuşun.
Bunu daha sonra başka bir şekilde öğrense işte o zaman problem olurdu. Bunu bildiğim için anlattım. Evet boşboğazlik gibi görülebilir haklısınız da ama birgun bi şekilde öğrense o zaman tepkisi cok fazla olurduNeden anlatıyosunki o geceyi..
Sakınca görmüyor yaptığının normal olduğunu düşünüyorsan neden anlatıyorsun?
Takmış kafayı işte..
Haklı ya da haksız bu tartışılır ama anlatmak çok yersiz ve gereksiz olmuş.
Boşboğazlık olmuş...
Rica ederim. Size dediği ağır şeyleri aslında kastetmemiş bence, düşünüp uzmeyin kendinizi. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer, kendinize iyi bakın.Biraz zaman diyorsunuz. Peki düşüneceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için
Hoş karsilanmayabilir yaptığım. Gerçekten düşününce gitmeseydim keşke ne gerek var diyorum ama geçmişe dönüp bunu düzeltemem ki. Ve sevgilim bu konuya takılabilir ama verdiği tepki çok çok çok fazla geldi banaAyrıl bence de.adam takılmış bu konuya şimdi ayrılmasan ilerde ayrılırsin
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızRica ederim. Size dediği ağır şeyleri aslında kastetmemiş bence, düşünüp uzmeyin kendinizi. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer, kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?